Compatibilitate Taur - Fecioara


Compatibilitati pentru zodia Taur
Taur Fecioara

Compatibilitati zodii:
Taur - Fecioara

Taur si Fecioara. Pamânt si Pamânt : o combinatie excelenta. Daca ai gasit o Fecioara, tine-o bine si nu-i mai da drumul!

Amândoi sunteti semne de Pamânt, asa ca amândoi vreti aceleasi lucruri : o viata cu banibanibani, bani în banca si timp pentru activitati culturale. Fecioarele sunt alea cu drobu’ de sare (da’ dac-o sa cada? Da’ ce ne facem daca...?), iar Taurii sunt "vracii de suflete" ai zodiacului, asa ca va potriviti perfect.

Fecioara are atât de multe temeri si griji pentru ca are un foarte acut simt al responsabilitatii, al datoriei. Îi e frica sa nu-i dezamageasca pe cei din jur, seful de la serviciu, prietenii, vecinii... Tu esti la fel de constant, însa nu prea îti faci atâtea griji si, pe deasupra, îti mai si place sa dai sfaturi si sa linistesti oamenii, asa ca ti-ai gasit perechea cu o Fecioara... Scopul în viata al unui Taur este linistea si armonia. Iar Fecioara o sa ti le dea pe amândoua. Dar dintre toate calitatile, fidelitatea si devotamentul Fecioarei te vor atrage cel mai mult : e un om integru, dintr-o bucata. Mintea ascutita a Fecioarei te va fascina (e guvernata de Mercur, care le are p-astea cu comunicarea). Fecioara este bine organizata, iar asta o sa ajute mult în stabilirea unor tabieturi care tie-ti plac atât de mult.

Compatibilitate zodii Taur - Fecioara, continuare »

eAstrologLinkuri Taur si Fecioara


Compatibilitate astrologica Taur - Fecioara
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Taur si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.