Compatibilitate Taur - Leu


Compatibilitati pentru zodia Taur
Taur Leu

Compatibilitati zodii:
Taur - Leu

Taur si Leu, Pamânt senzual si Foc teatral...

Sunt multe calitati care va unesc... Amândoi posesivi si fideli, amândoi interesati de activitati culturale si de un camin îngrijit.

Dar atâtea care va despart!! Tu vrei sa ai un sentiment de siguranta în viata, o baza solida, dovezi de iubire, Leul are nevoie sa fie în centrul atentiei (asta înseamna în afara caminului), sa fie aplaudat la scena deschisa si, mai ales, sa fie respectat. O sa se-ndragosteasca de complimentele la care Taurul e maestru, si o sa ceara mereu mai multe si mai multe... fiindca are nevoie sa se stie în fruntea listei, number one. Iar tu n-o sa-ti dai seama ca trebuie chiar mereu mereu sa-i spui Leului ce nemaipomenit este, ce frumos e, ce destept si superb este, ce inima larga are (ARE, sa stii!)... La un moment dat, biata felina o sa se întrebe daca te-ai "desdragostit" de ea! Asa ca atentie la acest hop în comunicare.

Dat fiind ca Leul se pricepe sa initieze proiecte iar tu sa le pui în practica, aici o sa fie o combinatie perfecta între voi doi : de cum va întâmpina o piedica, Leul o sa se uite crucis, cu o expresie de genul "ASTA n-are ce sa caute aici! nu era în plan!!!", iar tu, cu rabdare si perseverenta, ai sa depasesti obstacolul sau ai sa-ti ajuti Leul sa înteleaga de ce lumea nu este perfecta si de ce proiectele de orice fel au nevoie si de o baza solida, facuta din rezistenta si perseverenta.

Compatibilitate zodii Taur - Leu, continuare »

eAstrologLinkuri Taur si Leu


Compatibilitate astrologica Taur - Leu
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Taur si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.