Compatibilitate relatie Taur - Leu


Zodii compatibile cu Taur
Taur Leu

Compatibilitate in relatiile dintre zodii:
Taur - Leu

Nu uita ca Leul este guvernat de Soare, iar tu de Venus, planeta dragostei si a frumosului. Soarele, stiu pâna si copiii, e centrul sistemului solar. Asa ca si Leul trebuie sa fie mereu în centru, meritele sale trebuie mereu recunoscute... În mare parte, viitorul relatiei depinde de cât de mult esti dispus sa lasi de la tine si de cât de bine vei putea accepta egocentrismul Leului (care nu e rau intentionat).

Însa nici Taurul, nici Leul, nu sunt animale prea usor de îmblânzit. Când va certati, nu ies scântei, se lasa cu incendii...

Daca ai sa stii sa înconjuri Leul cu admiratie sincera, cu laude la fel de sincere, cu dragostea pe care stii atât de bine sa o oferi... poate ca ai sa-l îmblânzesti. Dar Focul stins nu mai e Foc, si în curând Leul o sa vrea sa plece spre alte orizonturi.

Sexual, numai pasiunea nu va lipseste. Amândurora va place sa faceti dragoste încet si cu arta, iar dorinta de a fi adorat a Leului îsi va gasi o împlinire perfecta în arta ta de a iubi. Leul este foarte generos si are într-adevar o inima larga, asta o sa îti placa. Te va iubi dramatic, teatral, înflacarat : asa stie Soarele sa iubeasca. Hm, cam cel mai bun motiv ca sa ramâneti împreuna... Daca este de ajuns? Numai tu poti sa stii!

« Compatibilitate Taur - Leu, prima parte

eAstrologLinkuri Taur si Leu


Compatibilitatea in relatia Taur - Leu
relatii intre zodii, compatibilitate, Taur
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.