Compatibilitate Taur - Sagetator


Compatibilitati pentru zodia Taur
Taur Sagetator

Compatibilitati zodii:
Taur - Sagetator

Taur si Sagetator? Sa nu te astepti la dragalasenie si Focuri de artificii... Ai de lucru mult ca sa rezisti lânga un Sagetator, si mai ales ca sa faci un nativ al acestei zodii jupiteriene sa ramâna lânga tine! Totul este atât de diferit la voi...

Ai sa-ti descoperi Sagetatorul plin de energie si de un optimism debordant. Iar Sagetatorul va privi precautiile tale ca pe o dovada de pesimism... Lui îi place sa traiasca viata la maximum, si mai ales sa calatoreasca (tie-ti plac tabieturile, chestiile fixe si bine stabilite, iar ideea de a-ti pune lucrurile într-o valiza ca sa haladuiesti sapte ani prin Tibet nu-ti surâde prea tare...).

Totusi, Sagetatorul este un semn mutabil, adica flexibil, adaptabil. Deci, daca ai sa reusesti sa-i câstigi dragostea, va face mai multe compromisuri decât esti tu dispus sa faci, si va încerca sa se schimbe (ceva ce tie îti cam repugna, chiar si ca idee). Numai chestia asta cu calatoriile s-o rezolvati, lui chiar îi place la nebunie sa se plimbe, sa iasa afara, sa faca sport, în timp ce Taurul imobil prefera o masa buna si un film la televizor.

Compatibilitate zodii Taur - Sagetator, continuare »

eAstrologLinkuri Taur si Sagetator


Compatibilitate astrologica Taur - Sagetator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Taur si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.