Compatibilitate Taur - Scorpion


Compatibilitati pentru zodia Taur
Taur Scorpion

Compatibilitati zodii:
Taur - Scorpion

Taur si Scorpion, iata o combinatie care poate fi fericita.

Amândoi aveti o vointa de fier, hotarâre si entuziasm. Nici unul nu este indiferent la ce se petrece în jur. Când ti-ai întâlnit Scorpionul, ai simtit probabil o unda de fascinatie ce te înconjura, învaluindu-te. Ai observat calitati pe care ai vrea sa le poti avea si tu. Scorpionul este atât de fermecator, încât te si înteleg!

Sunt câteva similaritati superbe între voi, dar si câteva diferente care va fac sa fiti aproape opusi unul celuilalt.

Nativul acesta de Apa este misterios, emotiv, sentimental, dar în acelasi timp introvertit : cu greu vei patrunde în sufletul sau. Pentru el, a se dezvalui în fata cuiva este ca si cum s-ar darui. Iar înainte de a face aceasta trebuie sa fie siguri ca merita. Chiar si daca-ti cunosti Scorpionul de ani de zile, tot ai sa descoperi ca sunt parti ale sufletului sau care ramân ca o corola de minuni, imposibil de înteles. El guverneaza lucrurile ascunse sub oglinzi de ape linistite si poate coborî în profunzimi nebanuite, când e vorba de sentimente. Sub aparenta lui calma si aproape rezervata, se afla o cascada clocotitoare de sentimente ce se vor descoperite, întelese, apreciate : iar la asta chiar ca te pricepi!

Scorpionul este în buna masura semnul obsesiilor : la el, iubirea e iubire pâna la moarte, dar si ura e la fel! Nimic caldut, nimic pe calea de mijloc. Este gelos, dar asta nu-l deranjeaza pe Taur, fiindca si pentru tine gelozia si posesivitatea fac parte din iubire. Adesea nu-si poate controla sentimentele, de aceea nici nu se deschide atât de usor. Sub aparenta lui putere se afla o fragilitate nebanuita, pe care, daca o vei descoperi, o vei iubi, fiindca este frumoasa, iar taurul este atras de tot ce tine de estetic. Abordarile tale realiste, calme, or sa fie foarte binevenite pentru un Scorpion, fiindca mai trebuie si el sa învete cum e sa iubesti calm, constant si sa mergi pe calea de mijloc.

Compatibilitate zodii Taur - Scorpion, continuare »

eAstrologLinkuri Taur si Scorpion


Compatibilitate astrologica Taur - Scorpion
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Taur si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.