Compatibilitate Taur - Varsator


Compatibilitati pentru zodia Taur
Taur Varsator

Compatibilitati zodii:
Taur - Varsator

Taur si Varsator. Atractia dintre Aer si Pamânt... cât poate dura oare? Nu prea mult, daca întrebi stelele.

Varsatorul tau are un farmec aparte, misterios si învaluitor. La început. Este distant, uneori chiar rece, analitic, intelectualist (semnul inventatorilor, de!), si mintea sa te va fascina. Adesea sunt genii în profesia lor, tot ce e nou îi atrage, chestiile tehnice nu-s o problema pentru ei si se gândesc serios la ziua de mâine. Rolul Varsatorului pe Pamânt se spune ca ar fi acela de a rupe structurile existente si de a le înlocui cu altele mai bune. Of, iar când un Taur aude "structura" si "rupere" în aceeasi propozitie, aproape ca moare de frica. Taurul e cu stabilitatea, cu chestiile fixe, greu se hotaraste pâna si sa-si ia alta pereche de pantofi în picioare, daramite sa SCHIMBE lumea? De ce sa nu pastram ceea ce avem? întreaba Taurul, iar Varsatorul începe sa-i explice ultimele tehnologii care or sa revolutioneze lumea!

Taurul traieste în prezent, Varsatorul în viitor... decalaj important, care va sta adesea în calea comunicarii. Tie-ti place sa fii bine privit, îti pasa ce zice lumea, pe Varsator nu-l intereseaza asa ceva sub nici o forma.

Ca personalitate, tu esti romantic, cald si stii sa daruiesti mai bine ca oricare altul. Nici Varsatorul nu-i departe, dar se exprima atât de diferit. El este guvernat de planeta Uranus, a individualismului, care-l face sa fie adesea oarecum distant : îi e frica sa se apropie prea mult, ca sa nu-si piarda personalitatea. Iar lânga un Taur posesiv, Varsatorul se sperie repede.

Compatibilitate zodii Taur - Varsator, continuare »

eAstrologLinkuri Taur si Varsator


Compatibilitate astrologica Taur - Varsator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Taur si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.