eAstrolog.ro - Forum Astrologie

Horoscop, zodiac, Astrologie

Căutare   Înregistrare  Profil   

Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

nedumerire

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Forum Astrologie eAstrolog.ro -> Astrologie natala
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj

roua

Data înscrierii: 07/Dec/2005

MesajTrimis: Sâm Ian 07, 2006 16:27    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intai de toate LA MULTI ANI tutror si un nou an luminos si plin de pace!

Firicel as dori sa te intreb daca exista vreo carte din acest domeniu al astrologiei care sa exemplifice pe larg influentele stelelor fixe asupra hartilor natale ale fiecaruia dintre noi si semnificatia pe care o au in zodii si case, eu de exemplu sunt foarte curioasa ce stele fixe erau pe firmament la momentul nasterii mele (16.09.1981 ora 16:30, targu mures) cum erau locuite si ce semnificatii au!!!!

multumesc

roua.. Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Firicel

Data înscrierii: 17/Aug/2005
Locație: Deva

MesajTrimis: Lun Ian 09, 2006 17:15    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am colegi care se ocupa de astrologia stelelor fixe, dar pe moment nu-mi vine in minte decat cartea lui Dan Ciuperca - Astrologia in Noua Era. Acolo gasesti o pagina despre stelele fixe.
http://www.fidelia.ro
http://www.scoaladeastrologie.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului

mihutaa

Data înscrierii: 24/Ian/2006

MesajTrimis: Mar Ian 24, 2006 15:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna
Sus

mihutaa

Data înscrierii: 24/Ian/2006

MesajTrimis: Mar Ian 24, 2006 15:37    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt nascuta la 5.09.1973 ora 11:00. imi poate spune cineva ceva despre mine, va rog?
Sus

deea89loga

Data înscrierii: 18/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Iul 18, 2006 23:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hghg

Ultima modificare efectuată de către deea89loga la Dum Iun 21, 2009 09:39, modificat de 1 dată în total
Sus

adina crisan

Data înscrierii: 27/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Iul 28, 2006 02:20    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma numesc adina, sunt nascuta pe 25 ianuarie 1970 ntre orele 13:30-14
in tg- mures, si nedumerirea mea este ca nu ma recunosc in descrierea zodiei mele-varsator. Ma poate lumina cineva?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Forum Astrologie eAstrolog.ro -> Astrologie natala Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum