Horoscop 2011 Berbec

Astrologie 2011
horoscop anual

Berbec 2011: dragoste și cuplu

In 2011 Saturn are pretentia sa stabilesti ce vrei si cum poti obtine, sa examinezi oportunitatea, calitatea, durabilitatea relatiei, sa consolidezi ce este valoros, sa reconsideri ce nu este.

Viata in doi a Berebcilor trebuie pusa pe baze solide, autentice, iar procesul poate fi lung si presarat cu probe, suparari sau limitari.

In prima parte a anului 2011, entuziasmul amoros si pornirile sexuale sunt catalizate de Jupiter si Uranus, iar turbulentele se tin lant. Ultima parte a lunii martie 2011, luna aprilie si prima jumatate a lunii mai 2011 constituie o perioada de varf, cand exista riscul de a lua decizii gresite sau de a scapa controlul situatiei.

Daca te afli intr-o relatie necorespunzatoare, setea acuta de libertate insuflata de Jupiter si Uranus in 2011 poate duce la ruperea relatiei.

Luna august 2011 poate fi incarcata de romantism si erotism, dar inclina catre iluzionare.

A doua parte a lunii septembrie 2011 si toata luna octombrie 2011 sunt deosebit de intense si semnificative pentru dragoste si cuplu, putand sa se soldeze cu evenimente sau decizii importante.

Familia și căminul Berbecului în 2011

Vantul schimbarii atinge tot in 2011. Asa ca s-ar putea sa-ti vina pofta sa redecorezi, renovezi etc., mai ales in prima jumatate a anului.

In vara anului 2011 se petrec doua eclipse: eclipsa din 1 iunie 2011 scoate in evidenta fratii, surorile, vecinii, iar eclipsa din 1 iulie 2011 poate aduce evenimente domestice sau familiale neobisnuite sau semnificative.

Cariera și banii Berbecului în 2011

Jupiter intra pe 22 ianuarie 2011 in Berbec, entuziast si pus pe fapte mari. Asteapta-te ca pana pe 4 iunie 2011, cat Jupiter sta cu tine, sa te implice intr-o actiune de anvergura si sa-ti aduca ocazii favorabile pentru cariera si bani.

Pe 12 martie 2011 ureaza-i bun venit lui Uranus, care se va instala in zodia Berbecului pentru 7 ani. Vor fi 7 ani de electrizare, hiperenergizare si freamat, de innoire si progres.

Orchestrata de Jupiter si Uranus, initiativa Berbecilor atinge apogeul in martie, aprilie si mai 2011. Poti demara actiuni importante si ai sanse mari de succes - dar numai daca-ti pastrezi ratiunea si simtul masurii.

Din iunie 2011, cu Jupiter in casa banilor Berbecului, timp de un an incep sa curga si banii - daca nu in valuri, macar cat sa traiesti confortabil si sa-ti rezolvi problemele.

Parteneriatele de lucru si de afaceri au un rol important in 2011. Colaborarile se indreapta spre persoane serioase, eventual mai in varsta, sau spre zone oficiale. Unele relatii de lucru pot insa sa decurga greu, iar cele lipsite de substanta pot sa devina chiar o povara.

Pe tot parcursul anului 2011, cariera si aspiratiile Berbecilor pot interfera cu viata de cuplu sau invers, viata de cuplu poate perturba zona socio-profesionala.

Berbec 2011: sănătate și vitalitate

In 2011 ai energie cat sa dai si la altii. Nu aceasta este problema, ci tendintele catre risc si excese, care te pot baga in incurcaturi, te pot expune la raniri, la afectiuni de tip "hiper" sau iti pot aduce kilograme nedorite.

Stresul se accentueaza si el in 2011. Incearca sa eviti excitantele (sunt exact ce ti-ar mai lipsi!) si sa faci mai mult sport, pentru a cheltui energia excedentara.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Berbec 2011
Previziunile astrologice pentru iubire, familie, muncă, sănătate.