Horoscop 2011 Capricorn

Astrologie 2011
horoscop anual

Capricorn 2011: dragoste și cuplu

Prin viata sentimentala a Capricornilor trece un fior electrizant, insa mai subtil in primele luni ale anului 2011, cand totul se situeaza mai degraba la nivel de intentie, decat de fapta. Dar preocuparea pentru dragoste exista si parca simti ca ar pluti in aer o promisiune.

Incepand din luna mai 2011, promisiunea poate deveni realitate. Pentru inceput, Venus si Marte iti prezinta episodul-pilot a ceea ce va urma: pasiune, aventura, amor senzual.

Apoi, in iunie 2011, Jupiter (Marele Benefic) paseste in casa iubirii si erotismului Capricornului, unde va ramane un an, timp in care in viata ta amoroasa se pot petrece evolutii spectaculoase.

Iulie 2011, august, primele doua decade din septembrie si toata luna decembrie 2011 sunt favorabile in mod deosebit.

Daca ai deja o legatura care stagneaza sau a intrat in regres, atentie peste vara, cand relatia este mai sensibila si poate suferi perturbari.

Familia și căminul Capricornului în 2011

Sectorul domestic este, poate, cel mai dinamic dintre toate in 2011. Acolo incepe (sau continua de anul trecut) un proces de innoire, modernizare sau schimbare.

Metamorfozele sunt atat de importante sau motivarea ta este atat de puternica, incat evenimentele pot lua o turnura aventuroasa sau turbulenta la un moment dat. In acest sens, luna aprilie 2011 detine recordul agitatiei.

Acelasi climat se poate extinde si asupra relatiilor cu parintii, rudele, eventualii chiriasi sau proprietari la care stai cu chirie, asupra proprietatilor si chiar a sediului firmei, daca ai. Renovarile, mutarile, modificarile de parametri si peisaj sunt de asteptat.

Cariera și banii Capricornului în 2011

Perioada de efort inceputa in 2009-2010 continua. Profesia te solicita serios, cere obiective precise si strategii fezabile, iti impune baremuri si limite, iti consuma timp, energie, nervi. Este efectul general produs de Saturn la trecerea prin casa carierei Capricornului.

Spre deosebire de altii, ai insa un avantaj: il cunosti bine pe Saturn, stapanul Capricornului. Si stii ca pretinde mult, dar poate rasplati pe masura, ca vrea seriozitate, rabdare, responsabilitate si stradanie. Daca te supui cerintelor sale, daca ai obiective ambitioase si te implici tenace in urmarirea lor, Saturn te poate ajuta sa-ti construiesti viitorul, sa iti consolidezi pozitia si imaginea de persoana competenta.

Lucrurile merg mai greu in prima parte a anului 2011, dar intra pe o panta ascendenta in cea de-a doua parte, cand apar oportunitati nesperate.

Finantele Capricornilor incep sa dea semne de redresare sau imbunatatire. Limpezirea completa a situatiei materiale se va produce insa incepand din 2012.

Capricorn 2011: sănătate și vitalitate

In 2011 vei avea parte de efort si stres prelungit. In aceste conditii, ar fi recomandabil sa te planifici de asa maniera incat sa ii oferi organismului odihna si relaxarea de care are nevoie.

In plus, ia aminte in perioada mai-iulie 2011, cand una dintre eclipsele verii si tranzitul lui Marte ating casa sanatatii Capricornului, si in noiembrie-decembrie 2011, cand o alta eclipsa si retrogradarea lui Mercur iti marcheaza casa contaminarilor, a bolilor cronice, a spitalizarilor si pericolelor ascunse.


Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Capricorn 2011
Previziunile astrologice pentru iubire, familie, muncă, sănătate.