Horoscop 2011 Scorpion

Astrologie 2011
horoscop anual

Scorpion 2011: dragoste și cuplu

Taramul lui Cupidon se pregateste pentru dragoste. In aprilie 2011, romanticul Neptun intra in casa iubirii si a senzualitatii Scorpionului, pe care o paraseste insa in august 2011. Abia in 2012 se va instala acolo pe termen lung. Acum doar tatoneaza terenul.

Efectul neptunian s-ar putea sa-ti convina sau nu. Neptun promoveaza idealismul, vraja si seductia, dar sta prost la capitolul actiune concreta. Uneori, insa, si transa romantica are farmecul ei...

Daca vrei insa ceva palpabil, 2011 iti poate oferi si asa ceva, ba chiar din plin! In martie-mai 2011, Venus si Marte iti vorbesc despre pasiune, iar in iunie 2011, Jupiter intra plin de promisiuni in casa cuplului Scorpionului, unde va ramane un an.

Marele Benefic iti va aduce o ampla deschidere relationala, o perioada de inflorire si oportunitati. Te poate ajuta sa-ti gasesti perechea, sa-ti imbunatatesti viata in doi sau sa iti recastigi libertatea, daca te afli intr-o relatie care nu te satisface. Ba iti poate aduce chiar mai multe oferte simultan, ca sa ai de unde alege. Octombrie pare sa concentreze niste sanse aparte...

Familia și căminul Scorpionului în 2011

Timid-timid, sunt semne ca atmosfera din caminul Scorpionilor se limpezeste si cresc sansele de a rezolva unele incurcaturi mai vechi legate de casa ori proprietati.

Raman insa si lucruri nefinalizate, iar situatia se limpezeste complet abia incepand din 2012.

Cariera și banii Scorpionului în 2011

Intrarea lui Uranus in casa muncii Scorpionului in 2011 inaugureaza un ciclu de sapte ani intensi in plan profesional, dar si de reformulari si schimbari. Teama de nou dispare, curajul si spiritul independent si inovativ se manifesta tot mai accentuat.

Primele cinci luni din 2011 sunt favorabile expansiunii, gratie trecerii lui Jupiter prin acelasi sector. Influenta coroborata a celor doua planete face posibila aparitia unor deosebite oportunitati, mai ales in martie, aprilie si mai 2011.

Si cum Jupiter iti stapaneste si casa banilor, probabil ca eforturile vor fi rasplatite generos. In plus, se intrevede si ivirea neasteptata a unor sume de bani sau a altor avantaje materiale.

Atentie, totusi, la felul in care iti gestionezi finantele! Lunile iunie-iulie si noiembrie-decembrie 2011 sunt perioade de risc.

Din iunie si pana la finele anului 2011 sunt favorizate contractele si colaborarile, iar cercul relatiilor utile se mareste.

Atentie in august 2011, fiindca s-ar putea sa ai unele probleme cu superiorii ori autoritatile, sau prestigiul tau sa fie umbrit!

Scorpion 2011: sănătate și vitalitate

Anul 2011 ar putea fi numit un an al "renovarilor". Acum iti poti pune la punct dantura, iti poti rezolva micile necazuri legate de sanatate, dar tot acum te poti ingriji cu succes de felul in care arati.

De la exercitiu fizic, diete, masaj si proceduri cosmetice si pana la operatii estetice, tot ce conduce la o imbunatatire a aspectului fizic al Scorpionilor pare a fi sustinut cu succes.

Daca ai obiceiuri suparatoare, cum ar fi fumatul sau rosul unghiilor, acum este momentul sa te debarasezi de ele.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Scorpion 2011
Previziunile astrologice pentru iubire, familie, muncă, sănătate.