Horoscop 2011 Vărsător

Astrologie 2011
horoscop anual

Vărsător 2011: dragoste și cuplu

Anul 2011 nu aduce Varsatorilor modificari radicale in viata sentimentala. Este un an obisnuit, cu perioadele lui mai bune sau mai rele.

Astfel, martie si iunie 2011 iti sunt benefice in plan sentimental, iar iulie si august 2011 aduc o crestere a elanului sexual.

Dincolo insa de extinderea interesului erotic, perioada iulie-august 2011 focalizeaza intens atentia Varsatorilor asupra relatiei de cuplu in sine si poate sa repuna pe tapet probleme sensibile, nerezolvate la timpul lor, sau sa-ti readuca in actualitate o relatie trecuta.

Comunicarea si modul de a judeca lucrurile sunt esentiale in aceasta perioada, care ar putea fi marcata de divergente de opinie, ezitari sau razgandiri. Este adevarat ca sexul ar putea aplana problemele, insa eventualele neintelegeri trebuie rezolvate rapid si in natura lor profunda, fiindca altfel trecerea lui Marte prin casa cuplului Varsatorului in septembrie-octombrie 2011 risca sa reaprinda scanteia si sa amplifice dezacordurile.

Spre sfarsitul anului 2011 domneste un climat de neutralitate.

Familia și căminul Vărsătorului în 2011

Primele luni din 2011 subliniaza energic relatiile cu fratii, verii si vecinii, care devin factori de deschidere, progres sau modernizare, potentiali parteneri intr-o actiune cu aroma de aventura dar si posibil subiect generator de agitatie si bulversare.

Caminul in sine, in sens de locuinta si familie, tinde sa se extinda sau sa prospere incepand din iunie 2011.

A doua parte a anului 2011 este, de fapt, favorabila proprietatilor in general, precum si actiunilor legate de bunuri de patrimoniu sau de folosinta indelungata.

Este o perioada in care te bucuri de sprijinul parintilor si al rudelor.

Cariera și banii Vărsătorului în 2011

Nu se intrevad schimbari majore de orientare la nivel de profesie si statut in 2011.

Perioada este insa interesanta sub aspectul informarii, studiilor, structurarii unei filosofii de viata si a unei scari de valori, iar toate astea pot sa-ti influenteze implicit si deciziile privind cariera.

In rest, se poate ca prin iunie-iulie 2011 eclipsa care cade in casa muncii Varsatorului sa aduca unele evenimente inedite sau neasteptate.

Anumite modificari se preconizeaza insa in zona financiara. Uranus paraseste casa banilor Varsatorului si, dupa sapte ani de zile de mare consum energetic si nervos in aceasta directie, deocamdata se asterne linistea.

Bine ar fi sa nu se astearna haosul, fiindca intre aprilie si august 2011 Neptun sondeaza terenul parasit de Uranus, in vederea instalarii pe termen lung incepand din 2012. Iar Neptun o avea el talente intuitive, dar are si un mare talent de a crea situatii confuze, echivoce, dubioase.

Vărsător 2011: sănătate și vitalitate

Plecarea lui Neptun din Varsator face loc unei imbunatatiri a tonusului general.

Imunitatea creste, energia este mai bine canalizata, puterea de concentrare se amelioreaza. Aceste modificari sunt mai sesizabile intre aprilie si august 2011 si se vor stabiliza in 2012.

Pana atunci, insa, in primele luni ale anului 2011, ai mare grija cum circuli, fiindca viteza excesiva, penele de atentie si alte imprudente pot conduce la accidente diverse - si numai rutiere, ci chiar si in simplele deplasari pedestre.

Ai grija in mod special in aprilie 2011!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Vărsător 2011
Previziunile astrologice pentru iubire, familie, muncă, sănătate.