Horoscop 2012


Astrologie 2012 Horoscop anual

Previziuni astrologice 2012
pentru toate zodiile

eAstrolog va ofera horoscopul 2012 pentru toate zodiile din zodiacul european, pe domenii de interes:


Astrologia despre anul 2012 - influenta principalelor planete, aspecte si evenimente astrale importante:

Despre anul 2012 au aparut mai multe zvonuri si speculatii decat despre anul 2000 si faimoasa catastrofa informatica Y2K. Exista un sambure de adevar in aceste zvonuri si speculatii? Sau se vor dovedi toate doar rodul unei imaginatii colective infirbantate?

Din punct de vedere astrologic, anul 2012 se caracterizeaza prin numeroasele aspecte si evenimente care implica planete aflate in semne mutabile. Iar semnele mutabile inseamna schimbare.

In 2012, nu mai putin de 4 planete tranziteaza semnele mutabile. De asemenea, 3 eclipse (din totalul de 4 eclipse) si 2 retrogradari au loc in Gemeni si Sagetator sau in Fecioara si Pesti. Toate aceste evenimente si aspecte astrologice care au loc in semne mutabile sugereaza ca anul 2012 va fi un an cu multa instabilitate.

Influentele uraniana si plutoniana in horoscopul 2012

Schimbarile la care asistam deja de ceva vreme (si care includ criza financiara mondiala si revoltele din Orientul Mijlociu si nordul Africii) tradeaza influenta lui Uranus in Berbec si a lui Pluton in Capricorn. Uranus si Pluton vor forma aspecte exacte in iunie si septembrie 2012, dar efectele lor se resimt pe tot parcursul anului 2012.

Uranus este planeta schimbarilor si a evenimentelor surprinzatoare. Pluton este asociat cu evenimentele globale si finantele mondiale, iar cand se afla in Capricorn este asociat si cu guvernarea, regulile si structura. Iar cand Uranus si Pluton se afla in conflict, ne putem astepta la schimbari pe multe planuri, la scara planetara.

Influenta jupiteriana in horoscopul anului 2012

Jupiter petrece prima jumatate a anului 2012 in Taur, semnul asociat cu stabilitatea si banii. Din aceasta pozitie, Jupiter continua sa contribuie la intarirea economiei mondiale. La 11 iunie 2012, Jupiter trece in Gemeni, unde va ramane timp de aproximativ 1 an. Jupiter in Gemeni favorizeaza invatatura, educatia si comunicarea de toate tipurile.

Influenta saturniana in horoscopul 2012

In primele 3 trimestre ale anului 2012, Saturn in Balanta pune accentul pe relatiile interumane. Oamenii si buna intelegere cu cei din jur conteaza mai mult decat posesiunile materiale.

La 5 octombrie 2012, Saturn trece din Balanta in Scorpion, semn asociat cu finantele. Prin urmare, timp de 2 ani si jumatate, cat dureaza tranzitul lui Saturn prin Scorpion, vom asista la restructurari in domeniul financiar, atat la nivel personal cat si la nivel statal si mondial, indiferent daca aceste restructurari vor fi planificate sau impuse de imprejurari. De asemenea, vom asista la o reasezare a valorilor si la sporirea economisirii.

Influenta neptuniana in horoscopul anului 2012

La 3 februarie 2012, Neptun trece din Varsator in Pesti, unde va ramane pana in 2025. Neptun in Pesti pune accentul pe sanatate si vitalitate, pe mediu si pe oceanul planetar. De asemenea, Neptun in Pesti sporeste interesul pentru actiuni caritabile si intrajutorare. Este posibil ca oceanele sa devina o sursa importanta de energie.

Anul 2012 - schimbare si oportunitate

Este evident ca anul 2012 va aduce noi schimbari. Iar schimbarea aduce intotdeauna noi oportunitati, pentru cei care stiu sa fie flexibili si adaptabili. In loc sa te opui schimbarii, foloseste-ti experienta si competenta pentru a profita de noile oportunitati!

Evenimente astrale importante in 2012:

  • ianuarie 2012: trigon Saturn-Neptun in semne de aer
  • ianuarie-aprilie 2012: Marte retrograd
  • februarie 2012: Neptun intra in Pesti
  • mai-iunie 2012: Venus retrograda
  • iulie 2012: careu in T Uranus-Pluton-Marte
  • octombrie 2012: Saturn intra in Scorpion
  • 6 noimebrie 2012: Mercur retrograd
  • 21 decembrie 2012: solstitiul de iarna si marea aliniere galactica

eAstrologHoroscopul anului 2012
Previziuni astrologice 2012 complete, pentru toate zodiile

Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.