Horoscop 2012 Taur

Astrologie 2012
horoscopul anului

Horoscopul dragostei 2012 pentru Tauri

Prima parte a anului 2012 aduce Taurilor o crestere spectaculoasa a apetitului sexual si o pofta nebuna pentru flirt si aventuri amoroase.

Aceasta stare de avant dragastos se poate sa fi debutat inca din luna noiembrie a anului precedent si se va perpetua pana la inceputul lunii iulie 2012, sustinuta de Jupiter, aflat in Taur, si de Marte, aflat in casa iubirii si a sexualitatii Taurului.

Dogoarea pasiunii te poate cuprinde in orice moment, pana intr-atat incat sa te faca sa-ti risti siguranta si sa comiti acte nebunesti, la care altadata abia daca ai fi cutezat sa te gandesti.

Aceasta prima jumatate a anului 2012 iti poate lasa in memorie amintiri fabuloase, dar contine un interval de risc, intre 24 ianuarie si 14 aprilie 2012, cand situatia poate scapa de sub control iar imprudenta erotica se poate solda cu scandaluri, boli cu transmitere sexuala, sarcini nedorite sau alte neplaceri. Luna martie 2012 te poate duce in paradis, dar iti poate croi si cararea spre infern.

Prima parte a anului 2012 dinamizeaza tot ce este legat de statutul de parinte, dar intervalul de risc mentionat (24 ianuarie - 14 aprilie 2012) poate aduce griji sau suparari legate de copii si pericol de avort sau de complicatii la nastere.

Un alt interval pasional cuprinde ultima saptamana din august si toata luna septembrie 2012. Bine echilibrat, acest interval poate fi sexy si plin de satisfactii; daca este trait egoist, subiectiv si nediplomat, poate aduce situatii tensionate.

Pe 5 octombrie 2012, exigentul Saturn isi face intrarea in casa cuplului Taurului, unde va ramane pana in 2015. Saturn iti va cere sa intelegi ce astepti de la o relatie, ce vrei de la celalalt si ce doreste celalalt de la tine. Te va incerca, iti va cere sa decizi, sa alegi. Primele evenimente semnificative pot surveni chiar in noiembrie-decembrie 2012.

Horoscopul carierei 2012 pentru zodia Taurului

2012 este un an prosper, favorabil carierei si finantelor.

Jupiter ramane alaturi de Tauri in prima parte a anului, insuflandu-ti incredere si dorinta de expansiune. Ai energie si autoritate, te centrezi mai bine asupra obiectivelor, interesul ti se indreapta spre proiecte ample si indraznete.

Strainatatea si strainii iti sunt favorabile in 2012 si se poate sa calatoresti de placere sau in interes profesional. Orizontul cultural si intelectual se largeste, este perioada potrivita sa purcezi la desavarsirea studiilor (masterat, doctorat, specializari etc.).

Un interval mai dificil pentru cariera Taurilor se anunta in iulie si august 2012, cand este posibil sa apara si probleme de sanatate.

In 2012 Venus va sta neobisnuit de mult in casa banilor Taurului: intre 3 aprilie si 7 august. Este o perioada in care banii vin usor prin colaborari, casatorie, relatii benefice sau ocupatii legate de frumusete, arta, lux, divertisment.

Prezenta lui Venus in casa banilor Taurului poate genera si cheltuieli marite pentru diverse capricii si placeri, eventuale pierderi din cauze sentimentale sau complicatii relationale din motive financiare, mai ales intre 15 mai si 27 iunie 2012, cand Venus va fi retrograda.

In iunie 2012 intra si Jupiter in casa banilor Taurului, pentru un an de zile, timp in care vei avea sansa in afaceri si castiguri confortabile. Luna iulie 2012 se anunta a fi cu deosebire o luna banoasa.

Cu Jupiter in casa banilor, poti castiga din relatiile cu bancile, afaceri cu strainii, posturi publice, activitati culturale sau demersuri legale.

Totusi, in 2012, chiar daca veniturile cresc, este putin probabil sa faci economii, fiindca tendinta este mai degraba spre initiative si gesturi generoase.

Octombrie si prima parte a lui noiembrie 2012 iti stimuleaza mult initiativa financiara, dar te pot indemna la lipsa de masura si actiuni riscante.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Taur 2012
Previziuni astrale 2012 pentru iubire, relații, muncă, venituri.