Horoscop 2013 Balanta


Zodia Balantei Horoscop anual
Balanta

Zodia Balanta in 2013:
principalele tendinte astrologice

Te asteapta un an plin. Cariera ajunge la apogeu, iar daca-ti exploatezi bine sansele poti face progrese remarcabile. Casele vocationale (cariera, bani, munca) sunt bine reliefate in 2013.

Prezenta lui Neptun in casa muncii Balantei pe termen lung arata o nevoie latenta de exprimare a creativitatii, a simtului artistic, a fanteziei si a talentului. Introdu aceste elemente in profesia ta! Nu face insa rabat de la ordine si rigoare. Neptun abia asteapta sa instaleze dezorganizarea si confuzia.

Mercur isi executa cele trei retrogradari ale anului 2013 in aceleasi case vocationale ale Balantei. Staruind timp indelungat asupra lor, iti atrage atentia ca informarea, invatarea, comunicarea (scriere, oratorie, transmitere), documentele, intelegerile, schimburile, tranzactiile si drumurile au o mare influenta asupra profesiei si a banilor. Toate acestea joaca un rol special in 2013, toate necesita o atentie speciala, ba chiar o prudenta in abordare.

Ia aminte mai ales in perioadele 5 februarie - 14 aprilie 2013 (Mercur in casa muncii), 31 mai - 8 august 2013 (Mercur in casa carierei) si 29 septembrie - 5 decembrie 2013 (Mercur in casa banilor).

Caminul, familia, parintii, proprietatile si bunurile de folosinta indelungata reclama concentrare, focalizarea unor energii pe tot parcursul anului 2013, dar mai cu seama incepand din noiembrie.

Sanatatea trebuie supravegheata permanent. Sistemul imunitar trebuie fortificat, se recomanda controale medicale regulate, evitarea conjuncturilor care pot duce la contaminare sau intoxicare, a exceselor sau a substantelor care genereaza dependenta. Du o viata ordonata si echilibrata!

» Horoscop 2013 Balanta - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Balanta - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Balanta - cariera si bani

eAstrologLinkuri Horoscop 2013


Balanta 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.