Horoscop 2013 Balanță

Astrologie 2013
horoscopul anului

Balanța 2013:
tendințe astrologice și perioade

Te asteapta un an plin. Cariera ajunge la apogeu, iar daca-ti exploatezi bine sansele poti face progrese remarcabile. Casele vocationale ale Balantei (cariera, bani, munca) sunt bine reliefate in 2013.

Prezenta lui Neptun in casa muncii Balantei pe termen lung arata o nevoie latenta de exprimare a creativitatii, a simtului artistic, a fanteziei si a talentului. Introdu aceste elemente in profesia ta! Nu face, insa, rabat de la ordine si rigoare! Neptun abia asteapta sa instaleze dezorganizarea si confuzia.

Mercur isi executa cele trei retrogradari ale anului 2013 in aceleasi case vocationale ale Balantei. Staruind timp indelungat asupra lor, iti atrage atentia ca informarea, invatarea, comunicarea (scriere, oratorie, transmitere), documentele, intelegerile, schimburile, tranzactiile si drumurile au o mare influenta asupra profesiei si a banilor. Toate acestea joaca un rol special in 2013, toate necesita o atentie speciala, ba chiar o prudenta in abordare.

Ia aminte mai ales in perioadele 5 februarie - 14 aprilie 2013 (Mercur in casa muncii Balantei), 31 mai - 8 august 2013 (Mercur in casa carierei Balantei) si 29 septembrie - 5 decembrie 2013 (Mercur in casa banilor Balantei).

Caminul, familia, parintii, proprietatile si bunurile de folosinta indelungata reclama concentrare, focalizarea unor energii pe tot parcursul anului 2013, dar mai cu seama incepand din noiembrie.

Sanatatea Balantelor trebuie supravegheata permanent in 2016. Sistemul imunitar trebuie fortificat, se recomanda controale medicale regulate, evitarea conjuncturilor care pot duce la contaminare sau intoxicare, a exceselor sau a substantelor care genereaza dependenta. Du o viata ordonata si echilibrata!

Anul 2013 pentru zodia Balanței:
iubire și cuplu

Plecarea lui Saturn din zodia Balantei (in luna octombrie a anului precedent) te-a readus oarecum in matca si a risipit o parte din tensiunile care te-au apasat in anii din urma. Relaxarea aceasta nu poate fi decat benefica vietii relationale.

Ramai, este drept, cu o anume presiune pe termen lung, pe care o exercita Pluto din Capricorn asupra caminului si a intimitatii si, mai ales, asupra lui Uranus, care se afla in casa cuplului Balantei. Dar, oricum, eliminarea lui Saturn din ecuatie inseamna o mare usurare.

Uranus mai are destule surprize pentru tine pana in 2018. El leaga si dezleaga peste noapte, surprinde, insufleteste, innoieste. Cu Uranus in casa cuplului Balantei nu poti avea o viata relationala banala, obisnuita, uniforma.

Plin de energie si neastampar, Uranus cere experiment, schimbare, actiune, originalitate. Poate crea conjuncturi bizare, atractii excentrice, neobisnuite, neconforme. Uranus are nevoie de independenta, nu suporta constrangerile. Uneste si dezbina la fel de brusc, poate aduce modificari subite, radicale, atat in relatie, cat si in comportamentul sau in viata partenerului.

Ca sa te descurci cu Uranus in mod onorabil, trebuie ca tu sa creezi noul, ineditul, schimbarea. Relatia trebuie permanent reinventata, fiecare trebuie sa respecte spatiul personal al celuilalt, iar dincolo de iubire trebuie sa stea prietenia, complicitatea, interesul comun pentru neobisnuit.

Si chiar si asa, tot mai apar momente de criza, rasturnari de situatie. Daca tii la stabilitatea cuplului (iar Balantele, de regula, tin), cauta solutii pe placul lui Uranus!

Perioadele cele mai active pentru Balante in plan sentimental-relational in 2013 sunt: ianuarie, martie-aprilie, iunie-august si noiembrie-decembrie. Este dificil de spus daca vor aduce evenimente fericite sau nefericite. Uranus este impredictibil. Oricum, asteapta-te la ceva agitatie si inarmeaza-te cu rabdare, optimism si simtul umorului!

Balanță 2013:
muncă și venituri

Saturn s-a dus din Balanta, iar o data cu el, o mare parte din blocajele, piedicile si intarzierile la care te-a supus. Ai alta dispozitie, alta putere de actiune.

Este timpul sa valorifici tot ce ai acumulat sau cladit in anii saturnieni (octombrie 2009 - octombrie 2012). Jupiter te ajuta. Se poate sa fi inceput deja sa puna umarul inca de anul trecut.

Pana la sfarsitul lunii iunie 2013, vantul prielnic bate dinspre departari: succesul are legatura cu drumurile, strainatatea, colaborarile la distanta.

Alte oportunitati, inlesniri si realizari vizeaza sfera intelectuala, studiile, specializarile, preocuparile culturale sau universitare, cercetarea, editarea, publicarea.

Primul semestru din 2013 este o perioada excelenta pentru a pregati un masterat sau un doctorat, pentru a castiga o bursa in strainatate, a scoate o carte etc. Se produce o extindere a orizontului cunoasterii, atat la nivel fizic, cat si intelectual-spiritual.

Cele mai favorabile perioade din primul semestru 2013 sunt februarie-martie si mai-iunie.

Pe 26 iunie 2013 Jupiter intra in casa carierei Balantei, unde va ramane pana in vara lui 2014. Este perioada de maxima inflorire, timpul succesului si al elogiilor. Jupiter iti inspira ambitie, iti confera autoritate si prestigiu, te ajuta sa-ti extinzi activitatea sau aria de influenta. Poate sa-ti aduca onoruri, demnitati sau celebritate, prin sansa pura sau ca urmare a sprijinului, protectiei sau recomandarii cuiva influent.

Jupiter in casa carierei este un tranzit norocos, dar nu complet lipsit de riscuri: excesele, abuzurile, injustitia, abaterile morale sau legale pot fi urmate de compromitere sau esec.

Perioadele de potential maxim, dar care trebuie abordate cu maturitate, sunt: iulie-august, octombrie si decembrie 2013.

Financiar, Saturn in casa banilor Balantei pe tot parcursul anului 2013 cere o gestionare riguroasa a banilor, investitii sigure, acumularea unor economii, precum si strategii bine puse la punct pentru cresterea veniturilor.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Balanță 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.