Horoscop 2013 Berbec

Astrologie 2013
horoscopul anului

Berbecul 2013:
tendințe astrologice și perioade

Cariera si banii sunt domeniile cele mai solicitante pentru Berbeci in 2013. Aici nimic nu este simplu, nimic nu este usor si nimic nu trebuie facut in graba. Dar, cu seriozitate si perseverenta, energiile planetare din aceste sectoare pot fi transformate in aur si succes.

Nevoia uraniana de a experimenta nu trebuie reprimata. Este bine sa incerci mereu ceva nou, sa aduci elemente inedite in ambianta, in stilul de viata si chiar in infatisare. Improspateaza, ajusteaza, modernizeaza! Nu face insa viraje bruste si riscante. Pastreaza obiceiurile bune si scapa de cele nocive!

Neptun in casa a douasprezecea a Berbecului hraneste o "zona crepusculara" ce trebuie tinuta sub control: zona granitei dintre moral si imoral, legal si ilegal, dependenta si liber-arbitru. Fereste-te de lucrurile ademenitoare care se insinueaza pe nesimtite si cauta sa te infasoare intr-o plasa din care cu greu mai poti scapa!

Prima parte a anului 2013 este buna pentru a studia, pentru a urma un curs practic, pentru a cunoaste oameni si a face schimb de idei.

A doua parte a anului 2013 este favorabila caminului si familiei. Poti sa renovezi, sa construiesti, sa te muti intr-o casa mai spatioasa, sa cumperi o locuinta, un teren sau un obiect valoros, de folosinta indelungata. Familia se poate largi prin aparitia unui nou membru, iar parintii si rudele te sustin.

Inlatura stresul petrecandu-ti timpul liber intr-un mod activ, frumos, luminos!

Anul 2013 pentru zodia Berbecului:
iubire și cuplu

Ar trebui sa inchini un imn de multumire dinamicii planetare care l-a poftit, in sfarsit, pe Saturn afara din casa cuplului Berbecului. Dupa 3 ani de blocaje, complicatii sau probe de rezistenta, lucrurile pot evolua liber, neingradit.

Anul 2013 pare un an relaxat. In casele astrologice relevante pentru viata sentimentala si de cuplu a Berbecilor nu se petrec fenomene bulversante si nici stapanii acestor case nu se dedau la actiuni extremiste, asa ca nu se intrevad schimbari majore.

Dar viata sentimentala nu va fi nicidecum banala. Berbecul ramane o fire pasionala, gata sa se aprinda la prima provocare, iar Uranus in Berbec promite surprize si intorsaturi de situatie care pot irupe in orice domeniu al vietii, deci si in cel sentimental.

Pe parcursul anului 2013 exista cateva perioade cu potential relational pronuntat.

Cea mai palpitanta este perioada martie-aprilie 2013, cand prin Berbec trec seducatoarea Venus, planeta iubirii, si arzatorul Marte, planeta dorintei. O combinatie dinamizanta, mai ales ca Marte este stapanul Berbecului, iar Venus patroneaza casa cuplului Berbecului.

In martie-aprilie 2013, relatiile acapareaza atentia Berbecilor, le mobilizeaza energiile, le dicteaza natura deciziilor si a actiunilor. Emotiile sunt intense si urgente, iar ratiunea are slabe sanse sa se impuna in fata lor. Acum poti trai cele mai fierbinti momente, dar poti comite si cele mai mari imprudente.

A doua jumatate a lunii mai 2013 aduce sansa si inflorire.

Lunile iulie, august si septembrie 2013 au multa incarcatura romantica si erotica. Dar, atentie, septembrie 2013 este o luna tensionata, in care pasiunile pot scapa de sub control!

Nici prima parte a lunii octombrie 2013 nu este prea lejera...

In fine, pe 7 decembrie 2013 se deschide un ciclu deosebit de provocator, care va dura pana in vara lui 2014.

Berbec 2013:
muncă și venituri

Capacitatea de focalizare a Berbecilor ramane in 2013 la fel de uimitoare ca in ultimii ani. Pluto in Capricorn continua sa le arate directia, sa-i orienteze catre obiective menite a le creste puterea, sfera de influenta si averea. A atinge aceste obiective le este dat, insa, doar acelor Berbeci care sunt instare sa-si domine indisciplina si sa-si limiteze riscurile.

Careul dintre Uranus in Berbec si Pluto in casa carierei Berbecului nu este usor de dus. Solicitant si tracasant, careul Uranus-Pluto emite exigente, pune presiune, incarca. Poate sa te urce pe culmi, dar daca lasi garda jos, te poate coplesi. Iti cere determinare, implicare si o continua reinventare.

Climatul colaborarilor si al parteneriatelor de lucru se destinde. Dispar anumite blocaje, intarzieri, opozitii sau animozitati, ceilalti devin mai receptivi, reactioneaza mai prompt.

In prima parte a anului 2013 optimismul, ideile indraznete, deschiderea catre informare, talentul oratoric si puterea de convingere te ajuta mult sa progresezi. In 2013 accentul cade, insa, pe sfera investitiilor, a afacerilor, a contactelor cu institutiile financiare, a banilor si posesiunilor care vin prin terti, din surse colaterale.

Saturn cere sa-ti cladesti strategii financiare pe termen lung, sa-ti gestionezi valorile intelept si prudent. Nu este exclus sa te determine sa te restrangi, sa faci economii, de exemplu din cauza unor credite sau obligatii de plata crescute, a reducerii resurselor provenite din colaborari sau a diminuarii veniturilor perechii.

Una peste alta, in finante trebuie sa faci dovada maturitatii, cumpatarii, planificarii. Intervalul aprilie-mai 2013 te poate pune la incercare in acest sens. Atentie ce decizii iei!

A doua parte a anului 2013 se anunta stimulanta in privinta bunurilor imobiliare si de patrimoniu ale Berbecilor, iar lunile iunie-iulie 2013 sunt foarte incitante, posibil marcate de avant investitional.

Pentru bani si business, merita o atentie speciala si lunile octombrie si noiembrie 2013.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Berbec 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.