Horoscop 2013 Berbec


Zodia Berbecului Horoscop anual
Berbec

Zodia Berbec in 2013:
principalele tendinte astrologice

Cariera si banii sunt domeniile cele mai solicitante pentru Berbec in 2013. Aici nimic nu este simplu, nimic nu este usor si nimic nu trebuie facut in graba. Dar, cu seriozitate si perseverenta, energiile planetare din aceste sectoare pot fi transformate in aur si succes.

Nevoia uraniana de a experimenta nu trebuie reprimata. Este bine sa incerci mereu ceva nou, sa aduci elemente inedite in ambianta, in stilul de viata si chiar in infatisare. Improspateaza, ajusteaza, modernizeaza! Nu face insa viraje bruste si riscante. Pastreaza obiceiurile bune si scapa de cele nocive.

Neptun in casa a douasprezecea a Berbecului hraneste o "zona crepusculara" ce trebuie tinuta sub control: zona granitei dintre moral si imoral, legal si ilegal, dependenta si liber-arbitru. Fereste-te de lucrurile ademenitoare care se insinueaza pe nesimtite si cauta sa te infasoare intr-o plasa din care cu greu mai poti scapa.

Prima parte a anului 2013 este buna pentru a studia, pentru a urma un curs practic, pentru a cunoaste oameni si a face schimb de idei.

A doua parte a anului 2013 este favorabila caminului si familiei. Poti sa renovezi, sa construiesti, sa te muti intr-o casa mai spatioasa, sa cumperi o locuinta, un teren sau un obiect valoros, de folosinta indelungata. Familia se poate largi prin aparitia unui nou membru, iar parintii si rudele te sustin.

Inlatura stresul petrecandu-ti timpul liber intr-un mod activ, frumos, luminos!

» Horoscop 2013 Berbec - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Berbec - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Berbec - cariera si bani

eAstrologLinkuri Horoscop 2013


Berbec 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.