Horoscop 2013 Capricorn


Zodia Capricornului Horoscop anual
Capricorn

Zodia Capricorn in 2013:
principalele tendinte astrologice

2013 est un an mai bun decat precedentul. Saturn nu-ti mai pune bete in roate, iar Jupiter iti prezinta viitorul in culori atractive: situatia profesionala se bucura de sanse speciale in prima jumatate a anului, cea sentimentala te provoaca la aventura in a doua jumatate.

Pluto ramane in Capricorn inca multi ani de aici inainte, intarindu-ti puterea psihica si tenacitatea, intensificandu-ti dorintele si ambitiile, ascutindu-ti intuitia si focalizandu-ti fortele catre tinta fixata. Pluto, cu nevoia lui de control, putere si bani, cu meandrele lui psihologice, cu pasiunile si demonii lui din abis, cu obsesiile, frustrarile si, uneori, cu dramele lui inevitabile.

Neptun ramane si el ani multi in casa intelectului si a comunicarii Capricornului. Neptun iti impartaseste cautarile lui spirituale, nevoia de a comunica prin arta, poezie, imagine (sau alt mijloc care starneste emotie), puterea lui de a incanta sau a ademeni prin cuvinte.

Aflat in Berbec (unde va mai ramane cativa ani), Uranus te tulbura cel mai tare. Este cel care rascoleste echilibrul casei, al parintilor, al proprietatilor. Uranus, cu gustul lui pentru schimbare, innoire, modernizare, surpriza, bulversare, agitatie, cu revolta lui impotriva ordinii stabilite.

Uranus electrizeaza si pretinde actiune. Ar fi bine sa actionezi in concordanta cu gusturile lui. Daca nu faci nimic, Uranus este gata sa se ocupe el singur de modificari - si s-ar putea sa o faca intr-un fel care nu te avantajeaza.

» Horoscop 2013 Capricorn - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Capricorn - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Capricorn - cariera si bani

eAstrologLinkuri Horoscop 2013


Capricorn 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.