Horoscop 2013 Fecioara


Zodia Fecioarei Horoscop anual
Fecioara

Zodia Fecioara in 2013:
principalele tendinte astrologice

2013 este un an pe care ai sa-l tii minte! Sansa inlesneste ascensiunea sociala si succesul in cariera. Poti sa castigi vizibilitate, notorietate, prestigiu.

Relatiile, cuplul si sexualitatea sunt, de asemeni, subiecte dominante in 2013, dar raman intr-un registru mai discret.

In privinta banilor, plecarea lui Saturn din Balanta (in luna octombrie a anului precedent) inlatura disconfortul din anii trecuti, cauzat de intarzieri, obstacole, restrictii. Castigi mai usor banii si ai mai multa libertate in administrarea lor.

Riscurile si speculatiile sunt contraindicate in 2013, iar cheltuielile legate de evenimente sociale, distractii, placeri, dragoste, prieteni, copii trebuie controlate. Incepand din noiembrie 2013, fii cu bagare de seama timp de 4 luni!

Trecerea lui Saturn in Scorpion este semnificativa in planul cunoasterii, al mentalului si al comunicarii. In urmatorii trei ani s-ar putea observa o maturizare in gandire, un gust pentru planificare si strategie, un interes marit pentru subiecte de profunzime, discipline complicate, al caror studiu cere timp si rabdare.

Este perioada potrivita pentru a citi filosofie, pentru a invata o limba straina dificila, pentru a te interesa de istorie, arheologie sau alte teme care au tangenta cu curgerea timpului sau pentru a redacta o lucrare complexa, pe termen lung.

Comunicarea ar putea fi ingreunata si este posibil sa apara episoade de pesimism. Studiul unor strategii de comunicare si insusirea unor notiuni de psihologie ar putea fi in salutare. Tendintele saturniene se pot manifesta in mod complex in octombrie-noiembrie 2013.

» Horoscop 2013 Fecioara - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Fecioara - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Fecioara - cariera si bani

eAstrologLinkuri Horoscop 2013


Fecioara 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.