Horoscop 2013 Fecioară

Astrologie 2013
horoscopul anului

Fecioara 2013:
tendințe astrologice și perioade

2013 este un an pe care ai sa-l tii minte! Sansa inlesneste ascensiunea sociala a Fecioarelor si succesul in cariera. Poti sa castigi vizibilitate, notorietate, prestigiu.

Relatiile, cuplul si sexualitatea sunt, de asemeni, subiecte dominante in 2013, dar raman intr-un registru mai discret.

In privinta banilor, plecarea lui Saturn din Balanta (in luna octombrie a anului precedent) inlatura disconfortul din anii trecuti, cauzat de intarzieri, obstacole, restrictii. Castigi mai usor banii si ai mai multa libertate in administrarea lor.

Riscurile si speculatiile sunt contraindicate in 2013, iar cheltuielile legate de evenimente sociale, distractii, placeri, dragoste, prieteni, copii trebuie controlate. Incepand din noiembrie 2013, fii cu bagare de seama timp de 4 luni!

Trecerea lui Saturn in Scorpion este semnificativa in planul cunoasterii, al mentalului si al comunicarii. In urmatorii trei ani s-ar putea observa o maturizare in gandirea Fecioarelor, un gust pentru planificare si strategie, un interes marit pentru subiecte de profunzime, discipline complicate, al caror studiu cere timp si rabdare.

Este perioada potrivita pentru a citi filosofie, pentru a invata o limba straina dificila, pentru a te interesa de istorie, arheologie sau alte teme care au tangenta cu curgerea timpului sau pentru a redacta o lucrare complexa, pe termen lung.

Comunicarea Fecioarelor ar putea fi ingreunata si este posibil sa apara episoade de pesimism. Studiul unor strategii de comunicare si insusirea unor notiuni de psihologie ar putea fi in salutare. Tendintele saturniene se pot manifesta in mod complex in octombrie-noiembrie 2013.

Anul 2013 pentru zodia Fecioarei:
iubire și cuplu

Nu este sigur ca in 2013 mai poti conta pe realismul Fecioarei, cand vine vorba de dragoste. Pluto in casa erotismului Fecioarei iti rascoleste simturile, sexualitatea clocoteste in tenebre, instinctele iti pot infrange logica, iti pot ravasi viata.

Ai inca multe de descoperit despre propria-ti senzualitate, iar pe parcursul acestei calatorii initiatice poti trai minuni, dar si drame.

Neptun in casa relatiilor Fecioarei are inclinatii romantice, invaluitoare, magnetice. Sub influenta lui, imaginile sunt mai ademenitoare, persoana iubita este investita cu calitati si intentii pe care nu le are.

Iti faci usor sperante. Poti pluti intr-o transa amoroasa sublima, dar poti avea si deziluzii dureroase. Relatiile pot fi confuze, ambigue sau perechea poate avea o atitudine evaziva, derutanta. Poate ea insasi este tulburata, ilogica, intre doua ape...

Februarie, martie si prima parte din aprilie 2013 aduc evenimente deosebite. Mercur, stapanul Fecioarei, sta neobisnuit de mult in casa cuplului Fecioarei.

In februarie si in prima parte din martie 2013, intalnirea lui Neptun cu Marte in casa cuplului Fecioarei poate sa nasca o pasiune irezistibila, o implicare sau o dedicare de mare intensitate, dar si un comportament exaltat sau fanatic, generator de acte iresponsabile.

Animatia creste dupa 18 februarie 2013, cand in casa cuplului Fecioarei intra si Soarele, apoi dupa 26, cand apare si Venus. Intre 26 februarie si 12 martie 2013, ai in casa cuplului 5 planete, ceea ce poate fi coplesitor. Mai-iunie 2013 este, de asemenea, o perioada pasionala.

A doua jumatate a lui octombrie 2013 trebuie privita cu prudenta. Noiembrie 2013 si prima parte din decembrie au o incarcatura sexuala deosebita si, datorita ciclului retrogradarii lui Venus, erotismul ramane o mare provocare pana in martie 2014.

Fecioară 2013:
muncă și venituri

Jupiter, Marele Benefic, iti ofera perspective frumoase in 2013. Situarea sa in casa carierei Fecioarei in prima parte a anului semneaza o perioada in care nevoia de recunoastere publica se amplifica, apar deschideri, sanse de afirmare, pozitia se imbunatateste, castigi renume, iti consolidezi reputatia, culegi fructele unor eforturi trecute, ai parte de succes, glorie, premii, aprecieri.

Jupiter iti insufla un entuziasm si o incredere care te indeamna sa te dezvolti, sa abordezi proiecte ample si curajoase. Se poate sa calatoresti in interes profesional sau obiectivele tale sa aiba legatura cu strainatatea, distanta, multinationalele. Jupiter mai favorizeaza succesul Fecioarelor in mediile universitare, stiintifice, culturale, publicistice, legislative.

Realizarile jupiteriene sunt, fireste, insotite de castiguri financiare. Cele mai fecunde perioade sunt februarie si mai-iunie 2013.

In partea a doua a anului 2013 Jupiter trece in Rac. Este o pozitie avantajoasa pentru cariera Fecioarelor, aducatoare de popularitate si de succes in activitatile colective. Poti avea reusite sau poti accede la o pozitie privilegiata in cadrul unor grupuri ai caror membri s-au reunit gratie unor pasiuni sau interese comune (asociatii, fundatii, organizatii, cluburi, partide etc.).

Jupiter in Rac iti asigura simpatia, protectia si sprijinul unor persoane influente, te ajuta sa-ti faci suporteri si discipoli. Mercur, stapanul zodiei Fecioarei, insista si el in aceleasi directii. Se poate ca implinirile sa nu vina usor, ci cu efort si lupte.

Cea mai semnificativa perioada este iunie-iulie 2013. Septembrie si noiembrie 2013 pot fi, de asemeni, performante.

Sectorul financiar este cam nelinistit: banii vin, dar se si cheltuiesc, se investesc sau se pot chiar pierde. Nu-ti asuma riscuri, mai ales in martie-aprilie, august, noiembrie si decembrie!

Ai grija cu cine te asociezi si verifica legalitatea, corectitudinea, si claritatea contractelor si a colaborarilor!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Fecioară 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.