Horoscop 2013 Gemeni


Zodia Gemenilor Horoscop anual
Gemeni

Zodia Gemeni in 2013:
principalele tendinte astrologice

Anul 2013 scoate in relief sectoarele vocationale, avand un mare potential profesional si financiar. Inclinatiile lui Neptun, aflat in casa carierei Gemenilor, in varful triunghiului format de aceste sectoare, precum si gustul accentuat al lui Mercur, stapanul zodiei tale, pentru semnele de apa, arata o implicare determinanta a creativitatii, expresiei, fanteziei, imaginii, intuitiei, sentimentului, perceptiei, idealului, chemarii si daruirii in atingerea succesului.

Sub astfel de configuratii, de obicei infloresc talentele si se afla menirea. Cele mai bune rezultate apar daca se construieste cu dragoste si migala in aceasta directie.

Un subiect care trebuie tratat cu toata seriozitatea in 2013 este sanatatea. Cu Saturn in casa bolilor Gemenilor, este posibil sa se instaleze boli cronice, sa apara afectiuni dificil de tratat, iar sanatatea sa suscite griji si preocupari constante.

Cele mai frecvente complicatii saturniene sunt cauzate de scaderea rezistentei organismului (de exemplu, raceli mai frecvente, oboseala cronica, accentuarea sau reactivarea unor sensibilitati mai vechi). Oasele, articulatiile, dintii, pielea, unghiile si parul intra direct sub patronajul lui Saturn - monitorizeaza-le!

Oricum, niciun simptom nu trebuie ignorat, indiferent de la ce organ ar proveni. Totul trebuie tratat la timp, iar recomandarile medicale respectate intocmai.

Poti trece cu bine peste aceasta perioada, cu ajutorul disciplinei, rabdarii si tenacitatii. Du o viata activa, dar ordonata! Ofera-ti mici placeri, dar fereste-te de excese! Fa-ti controalele medicale uzuale, asculta-ti organismul, ingrijeste-te!

» Horoscop 2013 Gemeni - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Gemeni - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Gemeni - cariera si bani

eAstrolog



Linkuri Horoscop 2013


Gemeni 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.