Horoscop 2013 Gemeni

Astrologie 2013
horoscopul anului

Gemenii 2013:
tendințe astrologice și perioade

Anul 2013 scoate in relief sectoarele vocationale, avand un mare potential profesional si financiar. Inclinatiile lui Neptun, aflat in casa carierei Gemenilor, in varful triunghiului format de aceste sectoare, precum si gustul accentuat al lui Mercur, stapanul zodiei tale, pentru semnele de apa, arata o implicare determinanta a creativitatii, expresiei, fanteziei, imaginii, intuitiei, sentimentului, perceptiei, idealului, chemarii si daruirii in atingerea succesului.

Sub astfel de configuratii, de obicei infloresc talentele si se afla menirea. Cele mai bune rezultate apar daca se construieste cu dragoste si migala in aceasta directie.

Un subiect care trebuie tratat cu toata seriozitatea in 2013 este sanatatea. Cu Saturn in casa bolilor Gemenilor, este posibil sa se instaleze boli cronice, sa apara afectiuni dificil de tratat, iar sanatatea sa suscite griji si preocupari constante.

Cele mai frecvente complicatii saturniene sunt cauzate de scaderea rezistentei organismului (de exemplu, raceli mai frecvente, oboseala cronica, accentuarea sau reactivarea unor sensibilitati mai vechi). Oasele, articulatiile, dintii, pielea, unghiile si parul intra direct sub patronajul lui Saturn - monitorizeaza-le!

Oricum, niciun simptom nu trebuie ignorat, indiferent de la ce organ ar proveni. Totul trebuie tratat la timp, iar recomandarile medicale respectate intocmai.

Poti trece cu bine peste aceasta perioada, cu ajutorul disciplinei, rabdarii si tenacitatii. Du o viata activa, dar ordonata! Ofera-ti mici placeri, dar fereste-te de excese! Fa-ti controalele medicale uzuale, asculta-ti organismul, ingrijeste-te!

Anul 2013 pentru zodia Gemenilor:
iubire și cuplu

Saturn a parasit casa romantismului si a sexualitatii Gemenilor in luna octombrie a anului trecut, dupa o sedere de 3 ani, in care se poate sa-ti fi adus o serie de blocaje sau frustrari, sa-ti fi rapit din entuziasm, sa te fi indemnat la o abordare a erotismului rationala, lipsita de fantezie si simtul umorului. Dar acum calea este libera pentru exprimarea deplina a iubirii carnale!

In angrenajul primei jumatati a anului 2013, cuplul sau partenerul de cuplu sunt piese de rezistenta: Jupiter, stapanul casei relatiilor Genenilor, se afla chiar in Gemeni! Aceasta pozitie iti aduce mai aproape iubirea, strange legaturile cu celalalt sau iti plaseaza in atentie diferite subiecte legate de dragoste, casatorie, parteneriat.

Luna martie 2013 exalta sentimentele si rascoleste senzualitatea Gemenilor, iar luna mai 2013 este, poate, cea mai fericita luna din an.

Iunie 2013 este pasional, plin de dorinte, aprig si nerabdator. Tandemul pe care il face Jupiter cu arzatorul Marte chiar in zodia Gemenilor promite un varf de forma fizica si de vigoare sexuala. Poate sa-ti scoata in cale dragostea aprinsa si aventura, dar te poate indemna, de asemeni, catre excese si acte nechibzuite.

Trecerea lui Jupiter in Rac face ca partea a doua a anului 2013 sa fie marcata de o mai mare nevoie de siguranta. Romantismul nu este dispus sa depaseasca granitele de securitate, iar banii si valorile materiale au un cuvant greu de spus in viata de cuplu - si invers.

De la jumatatea lunii august si pana spre finele anului 2013, se observa o activitate mai intensa, sustinuta de tranzitele astrelor personale (Venus, Mercur, Soare) prin sectoarele afective ale Gemenilor.

Pe 7 decembrie 2013 Marte inaugureaza o perioada de avant amoros, care va dura pana in vara anului 2014.

Gemeni 2013:
muncă și venituri

2013 este un an cu miza mare in plan profesional. Casele vocationale (bani, munca, statut) ale Gemenilor sunt marcate de tranzite importante, anuntand evenimente cu impact substantial.

In prima parte a anului, Jupiter, stapanul traditional al casei carierei Gemenilor, se afla in Gemeni. Acest tranzit amplifica ambitiile, dorinta de renume, de respect si de afirmare, necesitatea de a intreprinde ceva pentru imbunatatirea statutului. Jupiter in Gemeni are nevoie de expansiune si libertate de actiune si se va stradui sa le obtina.

Oportunitatile nu vor lipsi si ar putea avea legatura cu studiile, cultura, mediul stiintific, universitar, publicistic, eventual cu strainatatea, distantele, calatoriile. Dar, desi exista entuziasm si energie, lucrurile nu decurg simplu.

In casa muncii Gemenilor se afla, pe tot parcursul anului 2013, Saturn. Acest tranzit reclama o abordare serioasa si responsabila, predispune la munci care necesita perseverenta, rabdare, precizie si simt practic, dar iti poate pune in sarcina si indatoriri dificile, obositoare sau insuficient retribuite.

Perioada februarie-martie 2013 este foarte provocatoare si presupune o regandire sau precizare a obiectivelor, decizii insemnate, actiuni energice, competitie, lupta, poate si stres sau conflicte. Acum poti cuceri o reduta, daca ai o strategie buna, sau poti suferi o infrangere, daca actionezi impulsiv si riscant.

Ultima parte a lunii mai si luna iunie 2013 aduc, de asemeni, multa actiune, dar sunt purtatoare de sansa si deschideri.

Pe 26 iunie 2013, Jupiter intra in casa banilor Gemenilor, iar in a doua parte a anului formeaza un trigon cu Neptun din casa carierei si cu Saturn din casa muncii Gemenilor. Situatia se echilibreaza, energiile curg armonios, poti sa-ti gasesti locul sau calea, sa obtii implinirea profesionala si materiala.

Octombrie si noiembrie 2013 au o legatura aparte cu munca, mijloacele, metodele si instrumentele de lucru, si leaga activitatile profesionale de intelect, studii, conceptie, redactare, comunicare, indemanare.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Gemeni 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.