Horoscop 2013 Leu


Zodia Leului Horoscop anual
Leu

Zodia Leu in 2013:
principalele tendinte astrologice

In 2013 este putin probabil sa apara desfasurari spectaculoase. Climatul este mai discret, mai repliat catre interior decat in alti ani. Pare a fi o perioada de germinare, de pregatire a unei etape viitoare mult mai remarcabile.

Casa, familia, bunurile imobiliare sau de patrimoniu, parintii si clanul necesita mai multa atentie, grija, responsabilitate.

Uranus este "cazat" pe termen lung (pana in 2018!) in Berbec. Pentru Lei, configuratia anunta ca exista multa energie care se cere investita in studii, specializari, calatorii, relatii la distanta, preocupari culturale, universitare, publicistice, filosofice sau spirituale. In toate acestea trebuie sa existe o nota de noutate, inedit sau surpriza.

In partea a doua a anului 2013, Jupiter in Rac favorizeaza retragerea, odihna, meditatia, activitatile secrete sau organizatiile care evolueaza in cerc inchis. Este o perioada buna pentru explorarea subconstientului si a puterilor sale, pentru exersarea si dezvoltarea intuitiei si a perceptiilor subtile.

Pe tot parcursul anului 2013, sanatatea nu trebuie scapata din ochi. Pluto, aflat in casa bolilor Leului, primeste aspecte tensionate de la Uranus, iar in partea a doua a anului si de la Jupiter. Incordarea, excesele si dependentele trebuie evitate sau macar limitate.

Organismul emite avertismente pe frecvente fine. Fii pe receptie pentru a afla la timp ce anume trebuie echilibrat, remediat, transformat. Nu trata superficial niciun semnal, niciun simptom! Bolile au tendinta de a se instala pe tacute, dar tenace.

» Horoscop 2013 Leu - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Leu - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Leu - cariera si bani

eAstrologLinkuri Horoscop 2013


Leu 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.