Horoscop 2013 Leu

Astrologie 2013
horoscopul anului

Leul 2013:
tendințe astrologice și perioade

In 2013 este putin probabil sa apara desfasurari spectaculoase. Climatul este mai discret, mai repliat catre interior decat in alti ani. Pare a fi o perioada de germinare, de pregatire a unei etape viitoare mult mai remarcabile.

Casa, familia, bunurile imobiliare sau de patrimoniu, parintii si clanul Leilor necesita mai multa atentie, grija, responsabilitate.

Uranus este "cazat" pe termen lung (pana in 2018!) in Berbec. Pentru Lei, configuratia anunta ca exista multa energie care se cere investita in studii, specializari, calatorii, relatii la distanta, preocupari culturale, universitare, publicistice, filosofice sau spirituale. In toate acestea trebuie sa existe o nota de noutate, inedit sau surpriza.

In partea a doua a anului 2013, Jupiter in Rac favorizeaza retragerea, odihna, meditatia, activitatile secrete sau organizatiile care evolueaza in cerc inchis. Este o perioada buna pentru explorarea subconstientului si a puterilor sale, pentru exersarea si dezvoltarea intuitiei si a perceptiilor subtile.

Pe tot parcursul anului 2013, sanatatea Leilor nu trebuie scapata din ochi. Pluto, aflat in casa bolilor Leului, primeste aspecte tensionate de la Uranus, iar in partea a doua a anului si de la Jupiter. Incordarea, excesele si dependentele trebuie evitate sau macar limitate.

Organismul emite avertismente pe frecvente fine. Fii pe receptie pentru a afla la timp ce anume trebuie echilibrat, remediat, transformat. Nu trata superficial niciun semnal, niciun simptom! Bolile au tendinta de a se instala pe tacute, dar tenace.

Anul 2013 pentru zodia Leului:
iubire și cuplu

In toamna anului precedent, Saturn, stapanul traditional al casei cuplului Leului, a trecut din Balanta, unde statea din toamna lui 2009, in Scorpion, unde va sta pana in septembrie 2015. In viata relationala a Leilor se produce o schimbare de registru: se sesizeaza o mai mare stabilitate, o centrare pe intimitate si o mai adanca reverberare a emotiilor.

Dar, daca Saturn in Balanta a permis compromisuri si ajustari de dragul consensului, Saturn in Scorpion este mai radical, mai putin dispus sa lase de la el. Locuinta, proprietatile si parintii se impun atentiei comune sau marcheaza graitor parcursul relatiei. In a doua parte a lui 2013, bine sustinut de Jupiter si Neptun, Saturn poate construi certitudini.

Anul 2013 incepe in tromba, cu impetuosul Marte in casa relatiilor Leului. Ianuarie 2013 vorbeste despre pasiune si cucerire, despre abordari directe, despre initiative si activitati energice initiate in doi. Marte poate uneori sa forteze nota, sa pretinda, sa impuna, sa atace. Ai nevoie de diplomatie pentru a elimina riscul conflictual.

Februarie 2013 aduce o nota de bunavointa, pace si afectiune. Este meritul lui Venus, care iti sporeste si puterea de seductie.

Ultima decada din martie si primele doua decade din aprilie 2013 il aduc pe stapanul Leului in contact cu Venus (romantism) si Marte (dorinta), dar si cu Uranus, care electrizeaza, dar provoaca si scurt-circuite.

In ultima decada din aprilie si prima decada din luna mai 2013 pot aparea momente critice. Ai grija!

A doua jumatate a lunii mai 2013 este perfecta pentru distractii si socializare, iar luna iulie aduce sansa amoroasa si favorizeaza exprimarea senzualitatii.

Septembrie si octombrie 2013 sunt luni cu un apreciabil potential erotic. Profita!

Octombrie si noiembrie 2013 pot aduce analize si decizii.

Leu 2013:
muncă și venituri

Pluto in casa muncii Leului continua sa exercite presiune, in dorinta lui de a stapani situatia, de a crea performanta si de a obtine un cat mai mare profit.

Daca in ultimii doi-trei ani stradaniile sale s-au soldat cu framantari si frustrari, bucura-te, fiindca de acum, timp de alti 2-3 ani, Pluto va fi sustinut in ambitiile sale de solidul si perseverentul Saturn.

Poti progresa considerabil, nu neaparat cu pasi repezi, dar mergand pe un teren mai ferm, mai sigur. Ai capacitatea de a-ti face strategii eficiente si tenacitatea de a le urma.

Ianuarie 2013 te ajuta sa-ti formezi o idee despre cat de multe poti realiza. Trecerea Soarelui, a lui Mercur si a lui Venus prin casa muncii Leului pune in lumina resursele, iti evidentiaza talentul, inteligenta si competenta.

Totodata, ianuarie 2013 stimuleaza competitia, dar si capacitatea de a colabora, de a sustine un efort de echipa, cu continuare si in luna februarie.

Luna februarie si prima parte din martie 2013 denota o vie activitate financiara: initiative legate de afaceri, investitii, imprumuturi, burse, fonduri, obligatii fiscale etc.

Primavara 2013, desi destul de agitata, este remarcabila in planul afirmarii: studii, calatorii, colaborari la distanta, pozitie sociala, reputatie, succes.

In prima parte a anului 2013 (pana spre finele lunii iunie), Jupiter aduce Leilor bunavointa si protectie din partea unor persoane importante, sustinere din partea prietenilor, a suporterilor si a fanilor, popularitate, succes in actiunile de grup. In acest sens, sunt asteptate intamplari semnificative in lunile mai si iunie 2013.

Iunie si iulie 2013 pot fi neobisnuite sub aspect financiar. Prudenta!

Simtul actiunii se reanima in septembrie si prima parte a lui octombrie 2013. A doua parte a lunii octombrie si luna noiembrie 2013 sunt active, dar destul de riscante financiar.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Leu 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.