Horoscop 2013 Pești

Astrologie 2013
horoscopul anului

Peștii 2013:
tendințe astrologice și perioade

Cel mai spectaculos domeniu al anului 2013 este cel al pasiunilor. In primul rand al iubirii. Ai sentimente si emotii avantate, care te imboldesc sa indraznesti mult mai mult decat ai indrazni in mod obisnuit.

Iubirea nascuta sub acest tranzit al lui Jupiter poate fi formidabila, nemasurata si nesabuita. Vei risca si te vei zbuciuma, dar e bine sa stii dinainte ca este posibil sa nu dureze. Sub atacurile lui Uranus si Pluto, Jupiter nu poate asigura armonia si constanta.

2013, mai ales in a doua jumatate, poate pune insa in evidenta orice alt fel de pasiune, de la cea care reflecta un talent sau o vocatie, pana la cea de tip hobby. Acum poti, de exemplu, sa urmezi cursuri de teatru sau pictura, sa te apuci de olarit, astrologie, feng-shui, scufundari sau orientare turistica.

Exprimarea creativa este o cerinta a anului 2013, asa cum este si exprimarea fizica. Iar exprimarea fizica nu se refera doar la sex, ci si la sport, arte martiale, dans, plimbari, drumetii.

Viata de familie se bucura de mai multa atentie in 2013: prima parte a anului favorizeaza locuinta si relatiile cu rudele, mai ales cu parintii, iar partea a doua este dedicata in special copiilor si conditiei de parinte.

2013 este un an in care familia Pestilor se poate mari, fie prin nasterea unui copil, fie prin casatoria unei rude.

Anul 2013 pentru zodia Peștilor:
iubire și cuplu

Cu Neptun in Pesti, te afli intr-o etapa a vietii care iti subliniaza predispozitia lirica. Tot ce creeaza emotie - poezia, arta, frumosul - vibreaza pe o coarda sensibila a inimii, te impresioneaza, te cheama mai aproape.

Pe aceasta sensibilitate crescuta, sentimentele infloresc mai usor. Inclini catre un romantism idealist, vaporos, fara contururi precise, care celebreaza inainte de orice ideea iubirii in sine, un romantism care tresare la orice sugestie de basm sau mister. Ai o disponibilitate afectiva gata sa se daruiasca la primul cantec de sirena, iar iubirea ti se poate strecura in suflet oricand...

Acest lucru se poate intampla, de exemplu, in februarie, martie si prima parte a lui aprilie 2013, cand stapanul casei cuplului Pestilor, Mercur, se afla chiar in Pesti si cand Neptun este vizitat pe rand de Marte, Soare si Venus.

In inima acestui interval, perioada 26 februarie-12 martie 2013 este de exceptie: in Pesti se afla romanticul Neptun, Marte, planeta dorintei, Venus, planeta iubirii, Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor si Soarele, care lumineaza puternic toata aceasta configuratie, cu semnificatii deosebite pentru viata ta relationala. Iar asta este doar avanpremiera.

Pe 26 iunie 2013, Jupiter, Marele Benefic si stapanul traditional al Pestilor, intra in casa iubirii si a sexualitatii Pestilor, unde va sta un an intreg. Energiilor diafane ale sufletului li se alatura energiile pline de vigoare ale trupului. Feromonii si adrenalina intra in frenezie, iar instinctul erotic erupe triumfal. Poate sa inceapa balul!

Balul incepe inca din iunie 2013, deschis de intrarea lui Mercur si a lui Venus in casa dragostei Pestilor, apoi atinge punctul de fierbere in iulie 2013, cand in zona apare Marte, urmat mai tarziu de Soare, si continua pana in decembrie 2013, intretinut de tranzitele planetelor prin casa cuplului Pestilor.

Pești 2013:
muncă și venituri

Fundalul este creat de planetele lente, care au aceeasi amplasare timp de mai multi ani: Pluto, care focalizeaza ambitii si energii in zona proiectelor, a colectivitatilor (auditoriu, public, asociatii, fundatii, cluburi, partide etc.), a sustinatorilor si a protectorilor; Neptun, care inclina catre creativitate, exprimarea talentelor si a chemarilor launtrice; Uranus, care insufleteste sectorul financiar, cautand noi metode/surse de castig si initiind experiente legate de bani, unele profitabile, altele care te surprind neplacut.

De data recenta (luna octombrie a anului trecut) este trecerea lui Saturn din Balanta in Scorpion. Pe de-o parte, aceasta mutare a lui Saturn ridica niste restrictii financiare, iar pe de alta, te invita in urmatorii ani (pana in septembrie 2015) la o reevaluare a scarii de valori si a filosofiei de viata, la o aprofundare a cunoasterii superioare (studii, cercetari, specializari, cultura, spiritualitate) si a relatiilor cu strainatatea si cu persoanele aflate la distanta. Este vorba de o abordare matura, de durata, care vizeaza subiecte complicate si cere un efort, dar care se poate dovedi fecunda, mai ales in partea a doua a anului 2013.

Jupiter, stapanul casei carierei Pestilor, favorizeaza in prima parte a anului 2013 activitatile intelectuale, comunicarea si deplasarile. Iti aduce oportunitati legate de sedii si proprietati, iar, la nevoie, sustinere din partea familiei.

In partea a doua a anului 2013, Jupiter te ajuta sa-ti pui in valoare creativitatea si aptitudinile, sa profiti de conjuncturi care te plaseaza intr-o lumina avantajoasa. Te poate indemna sa explorezi, sa experimentezi, sa cauti noi deschideri profesionale.

Februarie, martie si aprilie 2013 sunt perioade active, de initiativa, inclusiv financiara.

Iunie 2013 reliefeaza ambitiile Pestilor si le mobilizeaza fortele catre scopuri precise.

Septembrie si prima parte din octombrie 2013 sunt aglomerate, stresante, dar profitabile.

A doua parte a lunii noiembrie si toata luna decembrie 2013 anima colaborarile si parteneriatele.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Pești 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.