Horoscop 2013 Rac

Astrologie 2013
horoscopul anului

Racul 2013:
tendințe astrologice și perioade

Mercur va sta putin mai mult de doua luni in Rac (mai mult decat dublul sederii obisnuite) in iulie, august si prima saptamana din septembrie 2013. Insistenta lui vrea sa-ti atraga atentia asupra informarii, studiilor, preocuparilor intelectuale, dar si asupra comunicarii, drumurilor, schimburilor, tranzactiilor si indemanarii. Mercur are ceva de transmis, straduieste-te sa-i receptionezi mesajul!

Tranzitul lui Jupiter prin Rac, care incepe pe 26 iunie 2013, este un tranzit cu cantec. Jupiter este, intr-adevar, Marele Benefic, iar Racul este zodia lui de maxima putere (exaltare). Jupiter in Rac poate sa-ti prezinte sanse nesperate: te poate propulsa in cariera, iti poate aduce favoruri materiale, calatorii, largirea orizonului, ba chiar si imbogatirea vietii erotice.

Jupiter este insa Zeus, stapanul Olimpului, care atunci cand se infurie arunca cu fulgere. De aceea, sub tranzitul lui se intampla adesea sa apara si evenimente rascolitoare. Combinatia Jupiter-Uranus-Pluto pune mare presiune pe semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) in partea a doua a anului 2013. Prudenta si cumpatare, mai ales in iulie-august, octombrie si decembrie 2013!

Pe 5 noiembrie 2013 Venus intra in casa relatiilor Racului, unde va sta mult mai mult timp decat de obicei: 4 luni. Perioada are o relevanta deosebita pentru viata de cuplu, dar si pentru asocieri, colaborari, contracte, amicitii sau alte interactiuni sociale, inclusiv pentru rivalitati, competitii sau procese.

Pregateste-ti din timp terenul, ca sa te asiguri ca lucrurile vor evolua in parametrii doriti!

Anul 2013 pentru zodia Racului:
iubire și cuplu

In 2013 lucrurile sunt privite cu seriozitate, responsabilitate si, uneori, cu inflexibilitate. Pluto in casa cuplului Racului si Saturn in casa erotismului Racului imping catre cautarea autenticului, a esentelor, poate chiar a perfectiunii. Relatiile tind sa aiba o nota profunda, grava, uneori dramatica. Pot aparea incercari, frustrari, interdictii, intarzieri, imposibilitati.

Sunt posibile, insa, si alte scenarii. De exemplu, cu Pluto in casa relatiilor Racului, perechea ta urmareste cu concentrare anumite teluri, sau, cu Saturn in casa a cincea a Racului, apar responsabilizari sau eforturi suplimentare legate de copii, sarcina, statutul de parinte.

Exista multe feluri in care se pot manifesta Pluto si Saturn. Ideea comuna este de focalizare, seriozitate, maturitate, asumare. Asta nu exclude pasiunea. Ea zace in adancuri, desi incerci sa o controlezi.

Atentie, insa: cand ai de-a face cu Pluto si Saturn, rareori ai control asupra lucrurilor! Sunt planete de soarta, care nasc situatii inevitabile, al caror curs nu poate fi schimbat.

Totusi, exista mai multe pete de culoare in acest an 2013 marcat de sobrietate.

De exemplu, ianuarie 2013 este o luna foarte activa sentimental, care aduce evenimente, dar si o anume bunavointa, gratie si vioiciune amoroasa, datorita faptului ca prin casa relatiilor Racului trec Venus, Mercur si Soarele.

Eclipsa de Luna din 25 aprilie 2013 poate avea o semnificatie speciala legata de sexualitate sau copii, iar efectele ei tind sa se produca intr-un interval de circa 2 saptamani inainte si dupa aceasta data.

Cu Venus si Mercur in Rac, iunie 2013 aduce farmec si pofta de ghidusii.

Septembrie 2013 este o luna cu accente senzuale.

Pe 5 noiembrie 2013, Venus intra in casa cuplului Racului, unde va sta neobisnuit de mult: pana pe 5 martie 2014. Este o perioada de referinta pentru relatii.

Rac 2013:
muncă și venituri

Uranus continua sa anime casa carierei Racului. Energizeaza, produce freamat, dorinta de actiune, innoire, schimbare; promoveaza progresul, independenta, experimentul si originalitatea.

Sub acest tranzit al lui Uranus poti sa-ti improspatezi interesele si metodele profesionale, sa te singularizezi, sa intreprinzi ceva mai neobisnuit sau sa evoluezi pe cont propriu.

Uranus are forta si isi poate impune cerintele indiferent de vointa ta. Este preferabil sa-i iesi in intampinare operand schimbari pe care ti le asumi. Altfel, poate sa-ti aduca bulversari nedorite si modificari de situatie neasteptate, care nu te avantajeaza.

Martie si aprilie 2013 sunt luni de mare importanta profesionala: prin casa carierei Racului (si peste Uranus!) trec Soarele, Venus, Mercur si, mai ales, intreprinzatorul Marte, care se intampla sa fie si stapanul casei. In aceasta perioada vei actiona foarte viguros si vei avea mai multa initiativa. Asteapta-te, insa, la stres si posibile ciocniri!

Pe 26 iunie 2013 se intampla un mare eveniment astral: Jupiter, Marele Benefic, intra in Rac, unde va sta un an de zile. Se produce o noua insufletire, creste optimismul, vigoarea, nevoia de expansiune.

De-acum incepi sa iei in considerare planuri mai ample si mai indraznete, ai mai multa putere sa pui in aplicare innoirile cerute de Uranus. Jupiter promite oportunitati pe toate planurile, dar mai ales pe planul studiilor si al profesiei. De fapt, Jupiter iti stapaneste casa muncii si casa intelectului superior.

Iunie si iulie 2013 ofera sanse suplimentare Racilor prin tranzitele lui Mercur, Venus si ale Soarelui.

O atentie speciala merita perioada 13 iulie-28 august 2013, cand lui Jupiter i se alatura si Marte: acum poti rasturna muntii, dar trebuie sa-ti cantaresti cu multa grija riscurile.

Lunile noiembrie si decembrie 2013 au si ele un bogat potential profesional.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Rac 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.