Horoscop 2013 Rac


Zodia Racului Horoscop anual
Rac

Zodia Rac in 2013:
principalele tendinte astrologice

Mercur va sta putin mai mult de doua luni in Rac (mai mult decat dublul sederii obisnuite) in iulie, august si prima saptamana din septembrie 2013. Insistenta lui vrea sa-ti atraga atentia asupra informarii, studiilor, preocuparilor intelectuale, dar si asupra comunicarii, drumurilor, schimburilor, tranzactiilor si indemanarii. Mercur are ceva de transmis, straduieste-te sa-i receptionezi mesajul!

Tranzitul lui Jupiter prin Rac, care incepe pe 26 iunie 2013, este un tranzit cu cantec. Jupiter este, intr-adevar, Marele Benefic, iar Racul este zodia lui de maxima putere (exaltare). Jupiter in Rac poate sa-ti prezinte sanse nesperate: te poate propulsa in cariera, iti poate aduce favoruri materiale, calatorii, largirea orizonului, ba chiar si imbogatirea vietii erotice.

Jupiter este insa Zeus, stapanul Olimpului, care atunci cand se infurie arunca cu fulgere. De aceea, sub tranzitul lui se intampla adesea sa apara si evenimente rascolitoare. Combinatia Jupiter-Uranus-Pluto pune mare presiune pe semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) in partea a doua a anului 2013. Prudenta si cumpatare, mai ales in iulie-august, octombrie si decembrie 2013!

Pe 5 noiembrie 2013 Venus intra in casa relatiilor Racului, unde va sta mult mai mult timp decat de obicei: 4 luni! Perioada are o relevanta deosebita pentru viata de cuplu, dar si pentru asocieri, colaborari, contracte, amicitii sau alte interactiuni sociale, inclusiv pentru rivalitati, competitii sau procese.

Pregateste-ti din timp terenul, ca sa te asiguri ca lucrurile vor evolua in parametrii doriti.

» Horoscop 2013 Rac - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Rac - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Rac - cariera si bani

eAstrologLinkuri Horoscop 2013


Rac 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.