Horoscop 2013 Sagetator


Zodia Sagetatorului Horoscop anual
Sagetator

Zodia Sagetator in 2013:
principalele tendinte astrologice

Relatiile se detaseaza net in topul anului 2013, cu precadere in primele sase luni. In aceasta perioada Jupiter te rasfata, dar iti intinde si o capcana: supralicitarea. Se poate intampla sa ai asteptari prea mari de la celalalt sau sa ai tendinta de a darui prea mult. Incearca sa nu exagerezi!

Jupiter te indeamna la excese nu doar in relatii. La fel de bine poate sa fie vorba despre bani, mancare, bautura, despre reactii sau comportament, in general. Un minim de cumpatare ti-ar prinde bine. Mai ales ca rezistenta organismului nu este grozava.

Cu Saturn in casa pericolelor ascunse si cu stapanul Sagetatorului in aspecte discutabile cu semnul natal, anul 2013 nu garanteaza un tonus robust si stabil. Da, Uranus iti da o oarecare energie fizica, dar nu te poti baza pe el. Uranus actioneaza in salturi si poate avea efecte paradoxale. Prin urmare, ar fi cazul sa ai mai multa grija de tine.

Odihneste-te suficient, evita stresul, incearca sa duci o viata ordonata si fa multa miscare. Nu incerca regimuri extreme si nu face experiente cu remedii-minune, decat cu acordul medicului!

Legat de locuinta, proprietati sau familie, atentie in februarie si martie 2013, cand pot aparea neclaritati, confuzii, incurcaturi sau inconveniente diverse.

In ceea ce priveste banii, atentie in iunie-iulie 2013, cand socotelile, actele contabile, documentele fiscale sau comunicarea pot cauza erori, discutii, intarzieri.

» Horoscop 2013 Sagetator - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Sagetator - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Sagetator - cariera si bani

eAstrologLinkuri Horoscop 2013


Sagetator 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.