Horoscop 2013 Săgetător

Astrologie 2013
horoscopul anului

Săgetătorul 2013:
tendințe astrologice și perioade

Relatiile se detaseaza net in topul anului 2013, cu precadere in primele sase luni. In aceasta perioada Jupiter te rasfata, dar iti intinde si o capcana: supralicitarea. Se poate intampla sa ai asteptari prea mari de la celalalt sau sa ai tendinta de a darui prea mult. Incearca sa nu exagerezi!

Jupiter te indeamna la excese nu doar in relatii. La fel de bine poate sa fie vorba despre bani, mancare, bautura, despre reactii sau comportament, in general. Un minim de cumpatare ti-ar prinde bine. Mai ales ca rezistenta organismului nu este grozava.

Cu Saturn in casa pericolelor ascunse si cu stapanul Sagetatorului in aspecte discutabile cu Sagetatorul, anul 2013 nu iti garanteaza un tonus robust si stabil. Da, Uranus iti da o oarecare energie fizica, dar nu te poti baza pe el. Uranus actioneaza in salturi si poate avea efecte paradoxale. Prin urmare, ar fi cazul sa ai mai multa grija de tine.

Odihneste-te suficient, evita stresul, incearca sa duci o viata ordonata si fa multa miscare! Nu incerca regimuri extreme si nu face experiente cu remedii-minune, decat cu acordul medicului!

Legat de locuinta, proprietati sau familie, se recomanda atentie in februarie si martie 2013, cand pot aparea neclaritati, confuzii, incurcaturi sau inconveniente diverse.

In ceea ce priveste banii, atentie in iunie-iulie 2013, cand socotelile, actele contabile, documentele fiscale sau comunicarea pot cauza erori, discutii, intarzieri!

Anul 2013 pentru zodia Săgetătorului:
iubire și cuplu

Cu concursul unor planete energice si entuziaste, 2013 este un an extrem de palpitant.

"Cazat" pentru mai multi ani in casa dragostei si a sexualitatii Sagetatorului, Uranus pompeaza adrenalina in salturi, este infometat de aventura si dornic de noi experiente.

Sub influenta lui Uranus, iubirea poate aparea oricand, fara veste, in cele mai neobisnuite circumstante sau pentru cea mai neasteptata persoana. Erotismul se exprima viguros, dar are nevoie de provocari si este gata sa testeze tot felul de elemente originale, exotice, nonconformiste, kinky.

In prima jumatate a anului 2013 Jupiter, Marele Benefic, tranziteaza casa cuplului Sagetatorului. Nevoile relationale sunt mai mari, setea de afectiune creste, creste si puterea de daruire. Apar ocazii favorabile infiriparii dragostei, propuneri de logodna sau casatorie, declaratii, confirmari si alte succese amoroase.

Daca ai o relatie, aceasta trece printr-o faza fericita, de intelegere, inflorire si dezvoltare. Omul de alaturi poate avea realizari profesionale sau financiare sau un alt gen de reusita.

Jupiter iubeste libertatea si nu suporta ingradirile. Daca te afli intr-o relatie lipsita de confort, sufocanta sau restrictiva, este foarte posibil sa vrei sa-ti recastigi libertatea.

Anul 2013 incepe bine, cu Venus in Sagetator, intr-o atmosfera afectuoasa si relaxata (prima decada a lunii ianuarie 2013).

Conjunctia prelungita a aprigului Marte cu stapanul casei cuplului Sagetatorului face din februarie 2013 o luna fierbinte, pasionala, dar cu risc de scantei.

A doua jumatate a lunii martie si toata luna aprilie 2013 au un urias potential sexual si predispun la amorezare si aventura.

Decadele a doua si a treia din luna mai 2013 iti aduc evenimente placute si noroc in dragoste.

Cu Marte si Jupiter in casa cuplului Sagetatorului, in iunie 2013 pasiunile dau in clocot.

Octombrie 2013 ti-o readuce in Sagetator pe Venus, purtatoare de senzualitate si sansa.

Săgetător 2013:
muncă și venituri

Sub aspect profesional, 2013 este mai degraba neutru. Nu anunta schimbari majore sau evenimente deosebite. Este insa un an promitator in privinta asocierilor si a colaborarilor.

Anul 2013 promoveaza munca de echipa, unirea si cooperarea. Te ajuta sa-ti largesti cercul de relatii, sa cunosti persoane influente, sa-ti faci aliati puternici. Se poate sa-ti aduca parteneriate profitabile si contracte banoase. Iti poarta noroc in competitii, procese sau litigii.

Pe 26 iunie 2013 Jupiter intra intr-o zona cu conotatii financiare pentru Sagetator. Pot aparea sume suplimentare provenite din colaborari, parteneriate si alte surse adiacente. Se ivesc oportunitati legate de mosteniri, cadouri, burse, sponsorizari. Se inmultesc contactele cu mediile de afaceri, bancile sau alte institutii financiare. Cel mai probabil, veniturile cresc.

Dar atentie, fiindca domeniul financiar nu este lipsit de riscuri si tensiuni pentru Sagetatori. Excesele si imprudentele se pot solda cu pierderi. Nu cheltui peste posibilitati, nu contracta imprumuturi decat daca ai garantii ferme ca le poti returna si gandeste-te de doua ori inainte de a te implica in speculatii: ceea ce pare initial un castig usor s-ar putea dovedi pagubos ulterior!

Ianuarie 2013 este o luna interesanta pentru finante, dar care te poate tenta sa cheltuiesti prea mult pe produse de lux sau nimicuri dragute. Este insa o luna bogata in demersuri si initiative care cer indrazneala si forta.

Martie si aprilie 2013 sunt luni propice exprimarii talentelor si creativitatii.

Luna mai 2013 este dificila si aglomerata. Organizeaza-te, spre a evita stresul si criza de timp!

Iunie 2013 accentueaza masiv sectorul colaborarilor si al contractelor. Atentie la diplomatie!

In perioada iunie-august 2013 poti avea castiguri mari dar ai nevoie de multa prudenta in deciziile financiare. Nu risca!

In septembrie si in perioada 15 noiembrie - 20 decembrie 2013, cariera Sagetatorilor promite sa ia un nou avant.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Săgetător 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.