Horoscop 2013 Scorpion

Astrologie 2013
horoscopul anului

Scorpionul 2013:
tendințe astrologice și perioade

2013 nu este un an usor. Iti va aduce o incarcare suplimentara, va fi obositor si, in unele privinte, restrictiv.

Saturn iti limiteaza gradele de libertate si te obliga la anumite alegeri, care de regula sunt luate in spiritul necesitatii, si nu in cel al dorintelor.

Saturn are obiceiul de a stirbi optimismul, de a semana ganduri melancolice sau descurajante. Nu-i permite s-o faca! Fii tenace, gandeste pozitiv, inconjoara-te de oameni veseli si dinamici!

Ai grija de sanatate! Saturn scade rezistenta organismului, lasand cale libera afectiunilor catre care ai sensibilitate; predispune la boli osteo-articulare, la demineralizare, probleme dentare, dermatologice, eventual legate de par si unghii.

Pana in toamna lui 2015 sanatatea Scorpionilor are nevoie de o monitorizare constanta. Chiar daca Uranus iti da putere de munca, asta nu te fereste de necazuri. Sub influenta lui Saturn, bolile se instaleaza tacut, treptat si tind sa se cronicizeze.

Saturn aduce insa si avantaje: te ajuta sa te disciplinezi, sa te debarasezi de obiceiuri suparatoare si chiar sa slabesti, daca asta doresti.

In ce-l priveste pe Pluto, planeta cu care ai atatea afinitati, el este plasat pe termen lung in casa intelectului Scorpionului. Te poti servi de forta lui de patrundere si de concentrare pentru a accede la informatii valoroase, pentru a studia, a analiza, a descifra, a cerceta, a sonda, a depista, a investiga.

Anul 2013 pentru zodia Scorpionului:
iubire și cuplu

Neptun in casa iubirii Scorpionului pe tot parcursul anului 2013 emana efluvii sentimentale si ingana melodii romantice. Te face sa visezi la povesti de dragoste, sa-ti daruiesti inima primelor priviri aruncate printre gene.

Cu sufletul debordand si cu capul in nori, risti sa se desprinzi de instincte, lasand trupul sa someze. Sau te poti implica in relatii ambigue, tulburi, complicate, nesigure, urmate de dureroase dezamagiri.

Recent intrat in Scorpion, Saturn, dimpotriva, se vrea rational, responsabil, lucid si prudent. Incearca sa te pastreze intr-un tipar conventional, sa nu te lase sa risti.

Intre Neptun si Saturn, se poate sa ramai cu inima data, dar cu pasul hotarator nefacut, sa intri intr-o relatie neadecvata dar careia nu i te poti impotrivi sau, mai rau, sa te regasesti intr-o solitudine in care iti tin de urat doar fanteziile erotice.

Cum sa gasesti nota justa intre ratiune si visare? Incearca sa te relaxezi, sa privesti lucrurile calm, cu intelegere si umor!

Nu-l lasa pe Saturn sa te inhibe, sa-ti rapeasca flexibilitatea si optimismul! Introdu tu nota romantica in relatie, utilizeaza-ti imaginatia in budoar, inventand scenarii, roluri, povesti! Foloseste-l pe Neptun, nu-l lasa sa te poarte pe valuri cum vrea el!

Februarie-martie 2013 este o perioada foarte dinamica. O multime de planete trec prin casa erotismului Scorpionului, agitand instinctele, sentimentele. Poti sa te lansezi intr-o aventura sau doar sa ai niste trairi mai intense.

Ultima decada din aprilie si toata luna mai 2013 sunt patrunse de pasiune si foarte motivante relational. Exista insa pericolul de incordare, fortare a notei, agresivitate, conflict. Atentie!

Intre 11 septembrie si 7 noiembrie 2013 esti in gratiile lui Venus, zeita iubirii, care-ti aduce senzualitate si sansa amoroasa. Profita!

Scorpion 2013:
muncă și venituri

Cu Saturn in Scorpion (octombrie 2012 - septembrie 2015), apar responsabilitati mai multe sau mai mari, un efort care trebuie sa invinga obstacolele, timpul si, poate, chiar lipsa de sansa.

Nu este o perioada lipsita de realizari, numai ca vei avea adesea senzatia ca merge greu, ca nu ai suficient randament, ca sarcinile sunt dificile sau plictisitoare.

Din fericire, te poti bizui pe Uranus pentru a face acele schimbari care alunga monotonia sau pentru a gasi cele mai ingenioase solutii la problemele care-ti dau batai de cap. Aflat in casa muncii Scorpionului intre 2011 si 2018, Uranus striga dupa innoire, transformare, modernizare.

Cat timp Saturn este in zodia Scorpionului, schimbarile trebuie sa se produca oarecum controlat, in baza unui plan. Dar trebuie sa aiba loc, fiindca altfel risti alt gen de bulversari profesionale, care vin pe nepregatite si nu intotdeauna sunt placute.

Jupiter te sprijina financiar in prima parte a anului 2013, aducand venituri suplimentare sau inlesnindu-ti accesul la resursele altora (banii partenerilor, mosteniri, donatii, burse, sponsorizari, credite, asigurari). Jupiter iti poate chiar facilita o investitie, daca te intereseaza.

In partea a doua a anului 2013, Jupiter iti netezeste drumul in zona studiilor, a culturii, a calatoriilor si a intereselor care depind de locuri sau persoane aflate la distanta. Trigonul pe care-l face Jupiter cu Saturn din Scorpion aduce stabilitate si echilibru. Acum poti cladi lent, dar temeinic.

In linii mari, februarie si martie 2013 favorizeaza exprimarea talentelor si a creativitatii.

A doua parte a lunii martie si toata luna aprilie 2013 aduc multa munca, aglomerare, stres si urgente profesionale, dar pot fi foarte productive.

Lunile iunie si iulie 2013 starnesc febra initiativei financiare. Nu te grabi in decizii!

Septembrie si noiembrie 2013 vin cu ambitii mari, spirit combativ si nevoie de afirmare.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Scorpion 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.