Horoscop 2013 Taur


Zodia Taurului Horoscop anual
Taur

Zodia Taur in 2013:
principalele tendinte astrologice

Un an care cere multa maleabilitate. Pentru a-ti fi bine, trebuie sa incerci sa te adaptezi nevoilor celorlalti, sa cauti sa-i intelegi, sa-i accepti cu calitati si defecte.

Saturn in Scorpion este in opozitie cu Soarele Taurului. Acest aspect poate produce o diminuare a vitalitatii si a vointei si-ti poate submina increderea in sine, efecte care in a doua parte a anului 2013 vor fi atenuate sau compensate de tranzitul favorabil al lui Jupiter.

In prima parte a anului 2013 este recomandabil sa iei masuri pentru fortificarea organismului si tratarea neintarziata a problemelor de sanatate, sa gandesti pozitiv, sa te inconjori de oameni veseli si sa-ti urmaresti obiectivele pas cu pas, indiferent cat de incet ti s-ar parea ca avansezi.

Acolo unde apare nesiguranta sau dificultatea de a alege, sfatuieste-te cu cei apropiati sau cu specialistii in domeniu.

A doua parte a anului 2013 are o importanta componenta mentala. Jupiter ar putea pune in evidenta (si eventual accelera) un proces de transformare a modului de a gandi, de raportare la teorii, concepte si principii, de restructurare a sistemului de valori, de cautare a sensurilor adanci ale vietii, proces pe care Pluto l-a declansat deja la nivel subtil in urma cu circa 3-4 ani. In aceste demers ti-ar fi, poate, de folos, sa cercetezi cum au tratat astfel de subiecte marii ganditori ai lumii.

» Horoscop 2013 Taur - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Taur - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Taur - cariera si bani

eAstrologLinkuri Horoscop 2013


Taur 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.