Horoscop 2013 Taur

Astrologie 2013
horoscopul anului

Taurul 2013:
tendințe astrologice și perioade

Un an care cere multa maleabilitate. Pentru a-ti fi bine, trebuie sa incerci sa te adaptezi nevoilor celorlalti, sa cauti sa-i intelegi, sa-i accepti cu calitati si defecte.

Saturn in Scorpion este in opozitie cu Soarele Taurului. Acest aspect poate produce o diminuare a vitalitatii si a vointei si-ti poate submina increderea in sine, efecte care in a doua parte a anului 2013 vor fi atenuate sau compensate de tranzitul favorabil al lui Jupiter.

In prima parte a anului 2013 este recomandabil sa iei masuri pentru fortificarea organismului si pentru tratarea neintarziata a problemelor de sanatate, sa gandesti pozitiv, sa te inconjori de oameni veseli si sa-ti urmaresti obiectivele pas cu pas, indiferent cat de incet ti s-ar parea ca avansezi.

Acolo unde apare nesiguranta sau dificultatea de a alege, sfatuieste-te cu cei apropiati sau cu specialistii in domeniu!

A doua parte a anului 2013 are o importanta componenta mentala. Jupiter ar putea pune in evidenta (si eventual accelera) un proces de transformare a modului de a gandi, de raportare la teorii, concepte si principii, de restructurare a sistemului de valori, de cautare a sensurilor adanci ale vietii, proces pe care Pluto l-a declansat deja la nivel subtil in urma cu circa 3-4 ani. In aceste demers ti-ar fi, poate, de folos, sa cercetezi cum au tratat astfel de subiecte marii ganditori ai lumii.

Anul 2013 pentru zodia Taurului:
iubire și cuplu

In luna octombrie a anului trecut, Saturn a intrat in casa cuplului Taurului, unde va ramane pana in septembrie 2015. In acest rastimp, relatiile se definesc in termeni de seriozitate, maturitate, responsabilitate. Cuplul poate fi confruntat cu propriile-i slabiciuni sau poate fi supus unor incercari exterioare. Daca relatia este solida, se va cimenta; daca nu, risca sa se destrame.

Pot aparea obstacole sau indepartari, se poate sa-l simti pe celalalt mai distant, mai inchis sau chiar tu sa manifesti reticente si exigente. Varsta sau diferenta de varsta este posibil sa aiba o insemnatate aparte.

Cariera sau studiile interfereaza vizibil cu relatia. Partenerul/partenera poate sa treaca prin dificultati (sanatate, cariera s.a.). Acesta este sensul general al tranzitului saturnian.

Dar viata sentimentala a Tautului nu decurge liniar in 2013 si, in functie de celelalte tranzite planetare, ai si zile insorite.

Februarie si prima parte din martie 2013 decurg intr-o nota romantica. Acum socializarea are efect pozitiv asupra vietii sentimentale. A doua parte a lunii martie si prima parte a lunii aprilie 2013 pot sa aduca o dezamagire, o renuntare, o insingurare.

Perioada 15 aprilie - 1 iunie 2013 este foarte pasionala, insufletita de un elan erotic si cuceritor. Atentie, insa! Prea multa infierbantare poate conduce la incurcaturi sau conflicte. Domoleste-ti inclinatiile catre incapatanare, gelozie si posesivitate!

Incepand din iulie 2013, energiile relationale se mai echilibreaza. Jupiter in Rac face un trigon favorabil cu Saturn din casa cuplului Taurului. Iulie si august ar putea fi cele mai fericite luni din 2013. Profita!

Decada a doua din septembrie 2013 promite evenimente cu profunde semnificatii relationale, iar intre 11 noiembrie si 7 decembrie 2013 Marte iti sporeste apetitul sexual si te indeamna la dragoste si aventura.

Taur 2013:
muncă și venituri

Cu Saturn in casa relatiilor Taurului, intre octombrie 2012 si septembrie 2015 nu doar viata de cuplu este pusa sub lupa, ci si colaborarile. Exista o stransa corelare intre cariera si parteneriate, munca de echipa prevaleaza asupra muncii independente si, chiar daca lucrezi pe cont propriu, depinzi destul de mult de ceilalti.

Sunt favorizate colaborarile cu mediile oficiale, cu persoanele mai in varsta sau sobre, riguroase, severe, inflexibile.

Va trebui sa-ti exersezi rabdarea, fiindca periodic vei avea de-a face cu oameni care nu coopereaza, care ti se opun sau iti creeaza probleme, cu asociati dificili, contracte care se deruleaza greu, felurite piedici si intarzieri. Saturn vrea ca prin aceste incercari sa inveti lucruri care sa-ti foloseasca in tot restul parteneriatelor pe care le vei mai avea de-a lungul vietii.

Prima parte a anului 2013 este foarte activa financiar. Cu Jupiter in casa banilor Taurului, ai sansa, banii vin mai usor, apar ocazii de dezvoltare a afacerilor, beneficiezi de diverse avantaje materiale. Luna mai 2013 este cu totul speciala in acest sens.

Deosebit de intensa este si luna iunie 2013, plina de avant si initiativa, dar - atentie! - cu tendinta la lipsa de masura si risc de cheltuieli mari, poate chiar de pierderi.

A doua jumatate a anului 2013 este favorabila activitatilor intelectuale, comertului, comunicarii si drumurilor. Este buna pentru cursuri, examene, invatarea limbilor straine, redactarea lucrarilor importante, pentru discursuri, prezentari, negocieri. Se produce o deschidere catre noi informatii si interese.

Semnale si oportunitati in aceste directii incep sa apara inca din iunie 2013, dar se amplifica in iulie, o luna marcata de initiative si decizii.

Jupiter intretine pana la sfarsitul anului 2013 o atmosfera de vioiciune mentala, incredere si optimism, care are efecte benefice si stimulante asupra evolutiei profesionale a Taurului.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Taur 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.