Horoscop 2013 Vărsător

Astrologie 2013
horoscopul anului

Vărsătorul 2013:
tendințe astrologice și perioade

2013 este un an deosebit, cu o profunda semnificatie profesionala. Saturn este in casa carierei Varsatorului si tot acolo se afla si Capul Dragonului (Nodul Nord al Lunii), indicand o misiune de indeplinit, o structura de cladit.

Conceptiile tale despre cariera, statut, reputatie, autoritate si pozitie sociala sunt repuse in discutie, edificiile pe care le-ai construit sunt supuse testarii, le este verificata calitatea, necesitatea, autenticitatea, valoarea.

Saturn te obliga sa respecti niste norme, sa te incadrezi intre niste limite. Iti taie din libertatea de actiune si de decizie. Nu mai faci ce vrei, ci faci ce trebuie. Iar lucrurile merg greu, lovindu-se de obstacole, interdictii, neputinte.

Si totusi... Saturn are daruri de pret pentru cei seriosi si perseverenti. Cu el, poti face planuri si strategii pe termen lung, poti pune pietre de temelie, poti cladi incet dar temeinic, o cariera durabila, un prestigiu solid, un renume de persoana competenta, riguroasa, de incredere. Saturn te poate introduce in medii oficiale sau in structuri sociale cu ierarhii bine precizate.

Uranus iti ramane aliat, dand forta si originalitate gandirii, ideilor, discursului, sugerandu-ti solutii ingenioase.

Neptun in casa banilor Varsatorului poate aduce castiguri din talent artistic, poezie, creatie, arte vizuale, preocupari ezoterice, afaceri cu fluide (lichide, gaze) si materiale sintetice. Atentie, insa, fiindca tot Neptun poate crea haos financiar si te poate atrage catre miraje paguboase si combinatii dubioase!

Anul 2013 pentru zodia Vărsătorului:
iubire și cuplu

Cu dogoritorul Marte in Varsator si magnificul Jupiter in casa erotismului Varsatorului, incepi anul 2013 intr-o forma sexuala fabuloasa! Marte si Jupiter au prin ei insisi legatura cu vigoarea fizica si poftele trupesti, mult evidentiate acum de casele prin care trec.

Pe fondul dezlantuirii instinctelor se dezvolta firesc pasiunea, imboldul de cucerire si dorul de aventura. Pot aparea impulsuri amoroase bruste, valuri de romantism arzator, dorinte ce se cer iute implinite, chiar daca asta presupune riscuri si actiuni pripite.

Febrilitatea maxima dureaza toata luna ianuarie 2013, cat Marte ramane in Varsator. A te indragosti acum devine cel mai usor lucru din lume. Si ramane usor in toata prima jumatate a anului 2013, fiindca Jupiter are grija sa-ti scoata in cale ocazii propice pana pe 26 iunie.

In acest rastimp, februarie 2013 promite fericire si impliniri, iar iunie 2013, cu Jupiter, Marte si Soarele in casa dragostei Varsatorului, atinge apogeul! Iunie este cea mai dinamica, senzuala, torida si nebuneasca luna din 2013. Dupa care se lasa o oarecare liniste. Pana la sfarsitul anului nu se mai intrevad intamplari spectaculoase.

Ultimele sase luni din 2013 nu sunt lipsite de actiune, numai ca evenimentele cele mai semnificative, declicurile care au impactul cel mai mare asupra vietii sentimentale, se intampla in prima parte a anului.

In a doua jumatate a anului, poti gusta in tihna din dulceata trecerii lui Venus prin casa cuplului Varsatorului in iulie 2013 (armonie, tandrete, intelegere, impacari) si poti resimti un soi de stabilitate, confirmare si implinire in august 2013, la trecerea Soarelui prin aceeasi casa.

Calcand pe urmele predecesorilor, Marte trece prin casa cuplului Varsatorului in septembrie si prima parte din octombrie 2013, reaprinzand pasiunea si ardoarea, dar riscand sa starneasca furtuni din prea mare graba si impulsivitate.

Vărsător 2013:
muncă și venituri

Saturn a ajuns in luna octombrie a anului trecut in casa carierei Varsatorului, unde va ramane pana in septembrie 2015. Trei ani lungi si apasatori, fiindca Saturn impune sarcini, reguli si restrictii, deloc pe placul rebelilor Varsatori.

Dar asta este: Saturn considera ca a venit timpul sa inveti ce inseamna disciplina, rabdarea, responsabilitatea, planificarea, tenacitatea. Si trebuie sa te conformezi, ca sa nu dai piept cu esecul. Vei avea, probabil, de dus o povara: insarcinari multe si grele, o munca stereotipa, lipsita de incitare, un sef ursuz, exigent sau ostil, un program supraincarcat, cu ore de lucru imposibile etc.

In ianuarie 2013, in ultima decada din luna aprilie si toata luna mai 2013 simti destul de tare actiunea restrictiva a lui Saturn. Sunt perioade in care ciocnirile de forte, orgolii si vointe pot da nastere unor situatii dure.

A doua jumatate a lunii martie 2013 si prima jumatate din aprilie comporta si ele un grad de risc: incita la razvratire, decizii radicale, afirmatii pripite, conflicte verbale, incidente si accidente.

Spre norocul tau, pe 26 iunie 2013 Jupiter intra in casa muncii Varsatorului, usurandu-ti situatia, aducand forta si creand un culoar de ocazii favorabile. Jupiter conlucreaza bine cu Saturn, asa ca in a doua parte a anului 2013 vei progresa, iar prestatia iti va fi mai bine remunerata.

Ultima decada din iunie, toata luna iulie si chiar luna august 2013 constituie un interval aglomerat, solicitant, agitat, stresant, dar care poate fi foarte productiv. Atentie insa la documente si comunicare!

Septembrie 2013 este calibrat pe parteneriate, dar poate aduce, deopotriva, concurenta, rivalitati, conflict si litigii.

Octombrie si noiembrie 2013 sunt importante pentru pozitia si statutul Varsatorilor, dar impun decizii prudente si bine cantarite. Sunt luni active in plan financiar, dar in care nu trebuie sa-ti asumi riscuri.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Vărsător 2013
Previziuni astrologice: iubire și cuplu, carieră și venituri etc.