Horoscop 2013 Varsator


Zodia Varsatorului Horoscop anual
Varsator

Zodia Varsator in 2013:
principalele tendinte astrologice

2013 este un an deosebit, cu o profunda semnificatie profesionala. Saturn este in casa carierei Varsatorului si tot acolo se afla si Capul Dragonului (Nodul Nord al Lunii), indicand o misiune de indeplinit, o structura de cladit.

Conceptiile tale despre cariera, statut, reputatie, autoritate si pozitie sociala sunt repuse in discutie, edificiile pe care le-ai construit sunt supuse testarii, le este verificata calitatea, necesitatea, autenticitatea, valoarea.

Saturn te obliga sa respecti niste norme, sa te incadrezi intre niste limite. Iti taie din libertatea de actiune si de decizie. Nu mai faci ce vrei, ci faci ce trebuie. Iar lucrurile merg greu, lovindu-se de obstacole, interdictii, neputinte.

Si totusi... Saturn are daruri de pret pentru cei seriosi si perseverenti. Cu el, poti face planuri si strategii pe termen lung, poti pune pietre de temelie, poti cladi incet dar temeinic, o cariera durabila, un prestigiu solid, un renume de persoana competenta, riguroasa, de incredere. Saturn te poate introduce in medii oficiale sau in structuri sociale cu ierarhii bine precizate.

Uranus iti ramane aliat, dand forta si originalitate gandirii, ideilor, discursului, sugerandu-ti solutii ingenioase.

Neptun in casa banilor Varsatorului poate aduce castiguri din talent artistic, poezie, creatie, arte vizuale, preocupari ezoterice, afaceri cu fluide (lichide, gaze) si materiale sintetice. Atentie, insa, fiindca tot Neptun poate crea haos financiar si te poate atrage catre miraje paguboase si combinatii dubioase!

» Horoscop 2013 Varsator - tendinte si perioade « sunteti aici
» Horoscop 2013 Varsator - dragoste si cuplu
» Horoscop 2013 Varsator - cariera si bani

eAstrologLinkuri Horoscop 2013


Varsator 2013
Principalele tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.