Horoscopul 2014 pentru zodia Balanta


Astrologie 2014 Horoscop anual
Balanta

Previziunile horoscopului 2014: Balanta

Sub crucea cardinala formata de Uranus, Jupiter, Marte si Pluto, in primele 7 luni din 2014 Berbecii, Racii, Balantele si Capricornii nu au o viata prea usoara.

Pentru Balante, principala problema este tranzitul lui Marte prin semnul lor. Daca este bine aspectat, Marte aduce energie, initiativa, actiune intensa si bine coordonata. Daca este prost aspectat, aduce impulsivitate, graba si nesabuinta, predispune la conflicte si incidente.

Opozitia lui Marte cu Uranus dubleaza probabilitatea surprizelor neplacute, careul Marte-Jupiter da amploare neplacerilor, iar careul Marte-Pluto are un potential distructiv.

Dincolo de impactul asupra relatiilor si carierei, sanatatea poate fi si ea afectata. "Specialitatile" lui Marte sunt accidentele, ranirile prin fier sau foc, operatiile, infectiile, inflamatiile, hemoragiile, problemele musculare sau sanguine.

Opozitia Marte-Uranus si careul Marte-Jupiter amplifica riscul de accidente, mai ales cauzate de masini, mecanisme, utilaje sau obiecte cu potential periculos (arme, explozivi, obiecte ascutite, fierbinti, inflamabile etc.).

Pentru calmarea spiritelor, trebuie sa canalizezi si sa consumi uriasa energie degajata de crucea cardinala si, mai ales, de Marte. Cele mai eficiente cai de "ardere" sunt activitatea fizica sustinuta, lupta pentru o cauza nobila, creatia si munca de binefacere.

In alta ordine de idei, locuinta, proprietatile, parintii si familia au nevoie de atentie si precautie in primul trimestru din 2014, mai ales in ianuarie.

Pentru Balante, deviza primei parti a anului 2014 este "prudenta si cumpatare". Partea a doua este relaxata, nu pune probleme deosebite.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AARLinkuri Horoscop 2014


Zodiac 2014
Evenimente si tendinte astrologiceHoroscopul lunar prin email!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.