Horoscop 2014 Balanță

Astrologie 2014
horoscop anual

Balanță 2014: principalele tendințe astrologice

Sub crucea cardinala formata de Uranus, Jupiter, Marte si Pluto, in primele 7 luni din 2014 Berbecii, Racii, Balantele si Capricornii nu au o viata prea usoara.

Pentru Balante, principala problema este tranzitul lui Marte prin semnul lor. Daca este bine aspectat, Marte aduce energie, initiativa, actiune intensa si bine coordonata. Daca este prost aspectat, aduce impulsivitate, graba si nesabuinta, predispune la conflicte si incidente.

Opozitia lui Marte cu Uranus dubleaza probabilitatea surprizelor neplacute, careul Marte-Jupiter da amploare neplacerilor, iar careul Marte-Pluto are un potential distructiv.

Dincolo de impactul asupra relatiilor si carierei, sanatatea poate fi si ea afectata. "Specialitatile" lui Marte sunt accidentele, ranirile prin fier sau foc, operatiile, infectiile, inflamatiile, hemoragiile, problemele musculare sau sanguine.

Opozitia Marte-Uranus si careul Marte-Jupiter amplifica riscul de accidente, mai ales cauzate de masini, mecanisme, utilaje sau obiecte cu potential periculos (arme, explozivi, obiecte ascutite, fierbinti, inflamabile etc.).

Pentru calmarea spiritelor, trebuie sa canalizezi si sa consumi uriasa energie degajata de crucea cardinala si, mai ales, de Marte. Cele mai eficiente cai de "ardere" sunt activitatea fizica sustinuta, lupta pentru o cauza nobila, creatia si munca de binefacere.

In alta ordine de idei, locuinta, proprietatile, parintii si familia Balantelor au nevoie de atentie si precautie in primul trimestru din 2014, mai ales in ianuarie.

Pentru Balante, deviza primei parti a anului 2014 este "prudenta si cumpatare". Partea a doua este relaxata, nu pune probleme deosebite.

Dragostea și relațiile Balanței în 2014

Cu Uranus in casa relatiilor Balantei, perioada 2011-2018 este trepidanta, jalonata de schimbari care privesc cuplul sau partenerul/partenera de cuplu.

Pentru a naviga cu succes prin acesti ani, ai nevoie de adaptabilitate si bunavointa. Iar in prima parte a lui 2014, mai mult ca oricand, fiindca Uranus este prins intr-o configuratie tensionata.

Si nu este doar asta. Stapanul casei relatiilor Balantei, Marte, se afla in ciclul retrogradarii chiar in Balanta, unde va sta neobisnuit de mult: intre 7 decembrie 2013 si 26 iulie 2014. Aceasta lunga sedere poate avea un impact important asupra vietii de cuplu.

Teoretic, Marte retrograd in Balanta ar trebui sa-ti amplifice sexualitatea si initiativa amoroasa, sa te faca mai dorit(a) si sa aduca in viata ta pasiunea. Numai ca Marte va fi iritat de opozitia cu Uranus si de careurile cu Jupiter si Pluto si va tinde sa scoata la iveala latura lui negativa, agresiva si conflictuala.

Dincolo de tendinta catre dezacorduri, exista un pericol de criza sau chiar de ruptura, mai ales daca horoscopul personal predispune. Mai mult, pana in martie 2014 Venus, planeta iubirii si stapana Balantei, se afla si ea in ciclul retrogradarii.

Cele mai complicate perioade sunt ianuarie, martie, aprilie (mai ales!) si primele doua decade din mai 2014.

Tranzitele descrise pot sa aduca, totusi, si povesti de dragoste pasionale. Dar acestea tind sa fie zbuciumate si sa sfarseasca prost.

In iulie 2014, tensiunile se evapora ca si cand n-ar fi fost, iar in relatiile Balantelor se reinstaureaza armonia.

Sub un splendid mare triunghi intre Marte, Jupiter si Uranus, a doua parte a lui septembrie si toata luna octombrie 2014 promit fericire in dragoste si impliniri in viata de cuplu a Balantelor.

Balanța în 2014: cariera și banii

Inceputa in vara anului precedent, calatoria lui Jupiter prin casa carierei Balantei continua si in prima jumatate a lui 2014. Portile catre succes sunt deschise, oricand pot aparea ocazii de avansare, expansiune si prestigiu.

Jupiter este sustinut de Saturn si Neptun, ambii situati in case vocationale ale Balantei. Exista insa un dezacord cu Uranus, aflat in casa colaborarilor Balantei, si cu Marte, stapanul casei colaborarilor.

Relatiile profesionale pot fi problematice, iar unele se pot chiar rupe. Desi dezagreabil, stresul relational poate fi factorul care incita la gasirea de noi solutii, aducatoare de progres.

Cu Marte alaturi, pana in iulie 2014 clocotesti de initiativa si dinamism. Dar, pentru ca lucrurile sa mearga bine, ai nevoie de obiective clare, de strategie, rabdare si diplomatie.

Disciplina este foarte importanta pentru Balante in aceasta perioada. Mai intai, fiindca Marte cere actiune, dar daca aceasta nu este corect dirijata, poate crea necazuri. Apoi, fiindca Neptun, situat in casa muncii Balantei, tinde sa aduca dezordine: te indeamna sa te ocupi de lucruri ademenitoare dar nepractice, sa faci ce-ti place, nu ce trebuie. Este musai sa te organizezi, cu agenda, lista de prioritati si toate cele, ca sa nu fii coplesit(a) de probleme.

In iulie 2014, Marte pleaca din Balanta, iar Jupiter intra in Leu. Presiunea scade, colaborarile se imbunatatesc, apar proiecte care implica grupuri, auditoriu, public, te bucuri de popularitate si de sprijin.

De-a lungul anului 2014, banii constituie o perpetua provocare si pot fi mobilul multora dintre actiunile tale. Ai obligatii mari, este nevoie sa descoperi noi surse de venit. Si le vei descoperi. Desi agitata, prima parte a lui 2014 este productiva.

In partea a doua a anului, banii vin ceva mai greu sau se cheltuiesc mai repede. Ai grija, mai ales in august si decembrie 2014!


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Balanță 2014
Previziuni astrologice pentru dragoste și relații, muncă și bani etc.