Horoscop 2014 Berbec

Astrologie 2014
horoscop anual

Berbec 2014: principalele tendințe astrologice

Primele 7 luni ale anului 2014 nu sunt usoare pentru nimeni, dar greul il vor duce mai ales Berbecii, Balantele, Racii si Capricornii, sau cei cu marcaje importante in aceste semne (Ascendent, stapanul Ascendentului, Luna).

La originea dificultatilor sta crucea cardinala formata de Uranus (aflat in Berbec), Jupiter (in Rac), Marte (in Balanta) si Pluto (in Capricorn).

Berbecii au de furca in special cu opozitia Marte-Uranus. Asta, din cauza ca Marte este stapanul Berbecului, iar Uranus se afla in Berbec. Cele doua planete sunt dinamice si turbulente, deci vor aduce evenimente vizibile, de impact.

Lasand la o parte componenta violenta, configuratia se poate dovedi foarte stimulanta. Berbecii iubesc lupta, au curaj, rezista la stres, se descurca admirabil in momente critice.

Careurile pe care le formeaza Marte si Uranus cu ambitiosul Pluto, aflat in casa carierei Berbecului, pot genera un nou avant socio-profesional, cu atat mai mult cu cat Pluto este sustinut de Saturn (strategie) si de Neptun (inspiratie).

Carerurile pe care Marte si Uranus le formeaza cu Jupiter ar putea cataliza unele initiative legate de casa, familie, proprietati. Pe de alta parte, relatiile, de orice natura, pot avea de suferit.

Pentru Berbecii care au anumite configuratii in harta natala, careurile Marte-Jupiter si Uranus-Jupiter pot genera situatii potential riscante pentru sanatate sau pentru integritatea fizica.

Cele mai serioase perturbari se pot manifesta in martie, aprilie, mai. Oricum, prudenta pana in iulie 2014! Dupa aceea, te poti desfasura in voie.

Dragostea și relațiile Berbecului în 2014

In prima parte a anului 2014, casa cuplului Berbecului este locuita de Marte, planeta pasiunii, dar si a conflictului.

De obicei, Marte sta 6-7 saptamani intr-o casa. Acum, insa, se afla in ciclul retrogradarii si va ramane aproape 8 luni (7 decembrie 2013 - 26 iulie 2014). Daca ar fi in relatii bune cu restul planetelor, Marte ar putea sa-si arate latura pasionala, cuceritoare, intreprinzatoare si ar putea sa-ti aduca o iubire aprinsa, patimasa, nebuna.

Din pacate, in 2014 Marte este in termeni conflictuali cu Jupiter, Uranus si Pluto, care-i accentueaza latura certareata, aspra, agresiva. Prin urmare, exista un risc de tensiuni, conflict, ba chiar de agresiune sau ruptura.

In primele luni ale anului 2014 Venus, stapana casei cuplului Berbecului, se afla si ea in ciclul retrogradarii si, in plus, intr-o pozitie dificila.

Ai mare grija in intervalele 22 decembrie 2013 - 31 ianuarie 2014 (Venus retrograda efectiv) si 1 martie - 20 mai 2014 (Marte retrograd efectiv)!

Cu o eclipsa de Luna in casa relatiilor Berbecului, la care se adauga alte aspecte planetare adverse, aprilie 2014 este cea mai dificila luna din an. Ai nevoie de multa rabdare, prudenta si diplomatie pentru a-ti mentine relatia in parametri pasnici. Sau este posibil ca partenerul/partenera sa treaca printr-o perioada stresanta.

Din fericire, in iulie 2014 cerul se insenineaza. Marte paraseste casa cuplului Berbecului, iar in casa dragostei si a sexualitatii Berbecului intra Jupiter, Marele Benefic, plin de energie, entuziasm si noroc.

Partea a doua a anului 2014 aduce pofta de viata, distractii si aventura, oportunitati amoroase si perspective frumoase pentru iubire si erotism.

Berbecul în 2014: cariera și banii

Un an plin, activ si foarte solicitant.

Probabil ca in prima parte (pana in iulie 2014) te vei gasi adesea in situatii in care va trebui sa lupti, sa te aperi, sa faci alegeri, sa iei decizii.

Cu Pluto in casa carierei Berbecului si cu Uranus chiar in Berbec, deja de cativa ani ambitiile sunt mai mari, dorinta de control mai acerba, iar nevoia de a schimba/innoi unele lucruri in viata ta si implicit in sfera profesionala se simte tot mai acut.

Sosirea lui Jupiter in Rac, in opozitie cu Pluto si in careu cu Uranus, iti da un impuls suplimentar in aceasta directie, iti creeaza perspective mai ample, dar poate sa creasca si tendinta de a exagera sau de a nu tine cont de riscuri.

De departe, insa, domeniul cel mai activ si mai provocator este cel al relatiilor. Din decembrie 2013 si pana spre finele lui iulie 2014, Marte este in casa legaturilor cu ceilalti, iar atentia si energia iti vor fi acaparate de subiecte care privesc asocierile, colaborarile, concurenta, competitiile, litigiile.

Intr-un fel sau altul, te confrunti mereu cu ceilalti, interactionezi cu ei energic, iti pui la bataie timpul si stradania pentru ceilalti sau in scopul unor actiuni comune.

Se poate sa vii in contact cu adversari puternici, cu oameni agresivi, sa ataci sau sa fii atacat(a).

Prima parte a anului 2014 are insa un potential bun de crestere. Te focalizezi exemplar, iti urmaresti telurile cu tenacitate si ai intuitii profesionale bune.

Exista un marcaj interesant legat de investitii, cu posibilitatea unor extinderi in domeniul imobiliar (locuinta, sedii, terenuri s.a.) sau a intrarii in posesia unor bunuri de patrimoniu.

In iulie 2014 se produce o schimbare vizibila de ton, tensiunile dispar, incepe sa sufle un vant favorabil, care se va mentine tot restul anului.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Berbec 2014
Previziuni astrologice pentru dragoste și relații, muncă și bani etc.