Horoscop 2014 Fecioară

Astrologie 2014
horoscop anual

Fecioară 2014: principalele tendințe astrologice

Prima parte a anului 2014 este marcata de un mare triunghi in semne de apa care, in cazul Fecioarelor, actioneaza in sfera relatiilor, a gandirii si a comunicarii. De pe urma acestui triunghi beneficiezi mai ales in zona cuplului, a prieteniei si a contactelor sociale.

Proiectele colective sunt privilegiate, la fel si afilierea la structuri formate din oameni care au aceleasi scopuri sau aspiratii ca si tine (asociatii, fundatii, grupuri de dezvoltare, partide politice, etc.).

Procesul de maturizare intelectuala continua, indiferent de varsta. Gandirea devine mai profunda, mai structurata, iar interesele sunt mai serioase. Creste capacitatea de a elabora strategii pe termen lung.

Tot in prima parte a anului 2014, pentru Fecioare se anunta agitatie in plan financiar. Incearca sa mergi pe o linie de prudenta si economisire si evita deciziile luate la cald, oricat de favorabila ti s-ar parea conjunctura!

Delibereaza, compara, socoteste! Plateste-ti facturile la zi, calculeaza-ti bugetul, ai grija pe unde pui banii! In afaceri, in colaborari sau in actiunile comune cu prietenii, discuta limpede si de la bun inceput aspectele pecuniare.

Ar fi bine sa pui stavila cheltuielilor pentru placeri si hobby, sa nu dai bani cu imprumut si sa nu faci credite in perioada 1 martie - 20 mai 2014.

Ai rabdare! A doua jumatate a lui 2014 este mult mai favorabila demersurilor financiare decat prima. In partea a doua a anului pot sa apara chiar castiguri suplimentare sau sanse nesperate (septembrie-octombrie 2014).

Dragostea și relațiile Fecioarei în 2014

Tendinta astrologica generala a anului 2014 prezinta o conexiune armonioasa intre casa cuplului Fecioarei si casa mintii si a comunicarii Fecioarei. Esti foarte atras(a) de persoane inteligente, care iti stimuleaza gandirea, care te incita prin ceea ce spun sau scriu. La randul tau, devii mai sexy prin vorbele de duh sau prin ideile tale ingenioase.

Neptun, situat in casa cuplului Fecioarei, iti imprima o exaltare romantica minunata, dar care uneori te poate face sa idealizezi si sa te atasezi de persoane nepotrivite.

Stapanul casei relatiilor Fecioarei, Jupiter, este bine situat in prima jumatate a lui 2014 si face ca viata ta sentimentala sa fie propulsata de activitatile colective (colaborari, conferinte, intalniri in cadrul unei asociatii sau fundatii etc.), de participarea la evenimente sociale, de prieteni, suporteri sau protectori.

Configuratia astrologica din prima jumatate a lui 2014 exercita, totusi, o anumita presiune asupra finantelor. Se mai poate ca relatia sa fie cumva marcata de grija banilor sau sa existe alt gen de interferente intre bani si relatia de cuplu.

In 2014, Pluto se afla in continuare in casa iubirii si a erotismului Fecioarei, incercand sa te ajute sa-ti descoperi adevaratele nevoi sufletesti si adevaratul potential sexual.

Efortul lui Pluto, care este de durata, este sustinut in primele doua luni ale anului 2014 de tranzitul prelungit al lui Venus prin casa iubirii Fecioarei. Tranzitul poate aduce evenimente cu adevarat semnificative, chiar daca in ianuarie 2014 unele pot fi stresante, din cauza retrogradarii lui Venus.

Luna Noua din martie 2014 vesteste noroc in dragoste si intamplari fericite, iar aprilie 2014 are un mare potential romantic.

Sfarsitul lui iunie si toata luna iulie 2014 sunt, de asemeni, promitatoare.

Incepand din august 2014, Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, nu mai are aceeasi actiune incurajatoare si protectoare. Sunt posibile unele dezamagiri, mai ales in august si noiembrie-decembrie 2014.

Fecioara în 2014: cariera și banii

Saturn, stapanul casei muncii Fecioarei, ramane si in 2014 in zona mintii si a comunicarii. Preocuparile vor fi preponderent intelectuale sau vor avea mult de-a face cu informarea, cu transmiterea sau prelucrarea informatiei, cu scrisul sau vorbitul.

Este posibil sa te deplasezi frecvent si sa stabilesti numeroase contacte. Schimburile, inclusiv comerciale, sunt incurajate. Exista premise de succes si avansare, mai ales in prima parte a anului 2014, cand te bucuri de popularitate si gasesti usor sprijin pentru indeplinirea obiectivelor.

Ai grija, insa, in mai-iunie 2014, cand deciziile profesionale trebuie cantarite atent, iar scopurile trebuie definite clar.

Pana in iulie 2014, finantele constituie un subiect de interes si framantare. Aflat in ciclul retrogradarii, Marte va sta in casa banilor Fecioarei aproape 8 luni (7 decembrie 2013 - 26 iulie 2014), timp in care vei manifesta mai multa initiativa financiara decat de obicei, iar banii vor fi foarte motivanti, vor cauza agitatie si te vor determina sa consumi energie, sa lupti. Rivalitatile, concurenta si conflictele cu mobil financiar nu sunt excluse.

Configuratia astrologica a primei jumatati a anului 2014 este destul de riscanta, fiindca pe axa financiara a Fecioarei se afla si Uranus, cu care Marte face trei opozitii, in decembrie 2013, aprilie si iunie 2014.

Marte este efectiv retrograd intre 1 martie si 20 mai 2014, cea mai critica perioada, in care este nevoie de multa prudenta.

Apogeul se situeaza in aprilie, cand te confrunti nu doar cu retrogradarea lui Marte si cu opozitia Marte-Uranus, ci si cu o eclipsa de Luna in casa banilor Fecioarei. Ar fi mai intelept sa lasi deciziile financiare importante pentru dupa 20 mai 2014.

Partea a doua a anului este mult mai linistita si neutra, atat profesional, cat si financiar.

Pe tot parcursul lui 2014, colaborarile trebuie evaluate lucid si obiectiv.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Fecioară 2014
Previziuni astrologice pentru dragoste și relații, muncă și bani etc.