Horoscop 2014 Leu

Astrologie 2014
horoscop anual

Leu 2014: principalele tendințe astrologice

Marele triunghi Saturn-Neptun-Jupiter, care se formeaza in prima parte a anului 2014, este favorabil investitiilor si rezolvarii unor chestiuni locative sau casnice. Poate fi folosit, de exemplu, in efortul de a construi sau de a pune la punct o casa sau un sediu, ori pentru a rezolva problemele parintilor, pentru intrarea in posesia unei mosteniri sau a unor bunuri de patrimoniu.

Triunghiul Saturn-Neptun-Jupiter ar putea fi utilizat la fel de bine pentru organizarea finantelor, in cazul in care ai de recuperat sau de returnat bani, daca s-a produs o oarecare dezordine in relatiile cu bancile, cu fiscul, cu asigurarile, sau pur si simplu in gestionarea afacerii.

Tot in prima parte a anului 2014, axa drumurilor Leului este destul de tensionata. Ai grija in calatorii, condu cu prudenta si, mai ales, fereste-te de viteza! Leii sunt mai predispusi la accidente decat restul zodiilor.

Evita sa-ti cumperi masina in perioada 1 martie - 20 mai 2014, cand Marte este retrograd, fiindca exista riscul sa ai tot felul de neplaceri cu ea ulterior.

Ai grija si de sanatate! Exista tensiuni pe axa medicala a Leului, asa ca este recomandabil sa te feresti de excese, de eforturi prelungite si de tot ce stii ca nu iti prieste, sa-ti faci cu sfintenie controalele de rutina si sa asculti sfaturile medicilor. Nu este un efort prea mare.

Oricum, din iulie 2014 vitalitatea creste spectaculos, sanatatea reintra in parametrii normali si vei putea sa zburzi in voie.

Dragostea și relațiile Leului în 2014

Prima parte a anului 2014 este mai degraba pasnica.

Saturn, stapanul casei cuplului Leului, formeaza un triunghi armonios cu romanticul Neptun si cu fericitul Jupiter. Situatia este stabila, iar accentul cade mai ales pe viata de familie, pe activitati domestice, pe interese legate de locuinta, proprietati si bunuri.

Este o perioada intima, in care pari a fi interesat(a) mai mult de latura sensibila, emotionala, a relatiei, decat de cea fizica, pasionala. Unii Lei s-ar putea sa vrea sa prinda radacini, sa-si fondeze un camin.

Se mai poate ca munca sau alte responsabilitati sa te acapareze, iar viata sentimentala sa treaca in plan secund.

Nu este exclus ca, la un moment dat, sa impletesti utilul cu placutul. De exemplu, in ianuarie-februarie 2014, cand Venus face un popas prelungit in casa muncii Leului (unde a intrat inca din noiembrie anul trecut) s-ar putea sa lucrezi impreuna cu perechea sau sa ai vreo idila la locul de munca.

Venus este mai generoasa cu fericirea in martie 2014, cand trece prin casa cuplului Leului. Acum socializezi mai mult si-ti deschizi mai usor inima. O mai faci apoi abia in ultima decada din iunie si in primele doua decade din iulie 2014. Dupa care... explozie de fericire!

Pe 16 iulie 2014 Jupiter intra in Leu, iar o data cu venirea lui te cuprinde o mare pofta de viata, de libertate, de orizonturi largi, de aventura. Instinctul sexual se revigoreaza, disponibilitatea amoroasa creste, iar daca apar ocazii, nu te dai inapoi.

Luna august 2014 promite mari impliniri desi, in paralel, poti avea si probleme legate de casa, familie sau parinti.

Entuziasmul jupiterian va continua sa te insoteasca si sa-ti ofere momente memorabile pana la sfarsitul anului 2014, ba chiar si in 2015.

Leul în 2014: cariera și banii

Pluto continua sa puna presiune asupra casei muncii Leului. Se straduieste mult, fiindca este un perfectionist care cauta performanta. Si vrea sa detina controlul, sa se impuna, sa castige mai multi bani.

In acelasi timp, in prima parte a anului 2014 se poate ca Pluto sa-ti tina si niste lectii despre ce este puterea, cum poate fi castigata sau pierduta si care este pretul ei, despre abuz si exces de zel, despre proiecte ambitioase care scapa de sub control.

In ianuarie si februarie 2014, impreuna cu Venus, Pluto ti-ar putea vorbi despre cat de complicate pot deveni relatiile cu colegii, colaboratorii sau asociatii, despre ce inseamna sa fii diplomat si cum este, cand esti sef, sa te pui in pielea subalternilor.

Cu Marte in sejur prelungit in casa a treia a Leului, prima jumatate a anului 2014 ar putea sa-ti ceara un efort intelectual sau nervos sporit si sa scoata in evidenta comunicarea, cu tot cea are ea mai bun si mai rau, de la puterea de persuasiune pana la dispute, acuzatii si injurii.

Este o perioada agitata, in care este bine sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o hotarare, sa ai grija ce faci cu actele, ce semnezi si ce spui. Atentie, mai ales intre 1 martie si 20 mai 2014!

Aprilie este cea mai stresanta luna a anului 2014, mai ales daca ai de dat probe sau examene, de predat lucrari, de sustinut prelegeri sau de facut drumuri.

Succesul se arata timid in mai 2014. Dar din iulie se schimba foaia, vantul incepe sa-ti sufle cu putere in panze, apar oportunitati de avansare si dezvoltare. Este mana lui Jupiter, Marele Benefic, care intra in Leu pe 16 iulie 2014 si promite un an intreg de succes si prosperitate.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Leu 2014
Previziuni astrologice pentru dragoste și relații, muncă și bani etc.