Horoscopul 2014 pentru zodia Leu


Astrologie 2014 Horoscop anual
Leu

Previziunile horoscopului 2014: Leul

Marele triunghi Saturn-Neptun-Jupiter, care se formeaza in prima parte a anului 2014, este favorabil investitiilor si rezolvarii unor chestiuni locative sau casnice. Poate fi folosit, de exemplu, in efortul de a construi sau de a pune la punct o casa sau un sediu, ori pentru a rezolva problemele parintilor, pentru intrarea in posesia unei mosteniri sau a unor bunuri de patrimoniu.

Triunghiul Saturn-Neptun-Jupiter ar putea fi utilizat la fel de bine pentru organizarea finantelor, in cazul in care ai de recuperat sau de returnat bani, daca s-a produs o oarecare dezordine in relatiile cu bancile, cu fiscul, cu asigurarile, sau pur si simplu in gestionarea afacerii.

Tot in prima parte a anului 2014, axa drumurilor Leului este destul de tensionata. Ai grija in calatorii, condu cu prudenta si, mai ales, fereste-te de viteza! Leii sunt mai predispusi la accidente decat restul zodiilor.

Evita sa-ti cumperi masina in perioada 1 martie - 20 mai 2014, cand Marte este retrograd, fiindca exista riscul sa ai tot felul de neplaceri cu ea ulterior.

Ai grija si de sanatate! Exista tensiuni pe axa medicala a Leului, asa ca este recomandabil sa te feresti de excese, de eforturi prelungite si de tot ce stii ca nu iti prieste, sa-ti faci cu sfintenie controalele de rutina si sa asculti sfaturile medicilor. Nu este un efort prea mare.

Oricum, din iulie 2014 vitalitatea creste spectaculos, sanatatea reintra in parametrii normali si vei putea sa zburzi in voie.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AARLinkuri Horoscop 2014


Zodiac 2014
Evenimente si tendinte astrologiceHoroscopul lunar prin email!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.