Horoscopul 2014 pentru zodia Pesti


Astrologie 2014 Horoscop anual
Pesti

Previziunile horoscopului 2014: Pestii

2014 este un an profesional bun, care poate aduce Pestilor realizari frumoase. Soarta te ajuta, dar n-ar strica sa mai pui si tu umarul.

Poate ca uneori ai vrea sa te complaci in reverie si comoditate (Neptun abia asteapta sa leneveasca si sa se lase pe tanjala), dar trebuie sa faci un efort si sa te mobilizezi, mai ales pana in iulie 2014. Dupa aceea, are grija Jupiter sa te bage in viteza.

Sentimental, prima jumatate a anului 2014 este mai tumultoasa. Partea a doua este mai putin bogata in peripetii.

Sectorul care candideaza cu sanse maxime la statutul de vedeta in 2014 este sectorul banilor. Axa financiara a Pestilor este subliniata atat de opozitia Marte-Uranus, cat si de axa nodurilor Lunii.

Te straduiesti mult sa-ti sporesti castigurile si probabil ca ai in minte un proiect (personal sau profesional) care implica anumite manevre financiare mai importante. Este adevarat ca poti castiga mult, dar tine cont ca si riscul de a pierde este mare!

Este recomandabil sa nu te grabesti (Marte este pripit si vrea sa le faca pe toate pe loc, imediat, iar Uranus poate avea reactii cam bruste, cam neasteptate), sa nu cedezi primului impuls, sa studiezi cu atentie situatia, sa te sfatuiesti cu specialisti si sa socotesti bine inainte de a lua o decizie.

Atentie in perioada 1 martie - 20 mai 2014, cand Marte este retrograd in una dintre casele financiare ale Pestilor. Urmarile deciziilor luate sub astfel de configuratii pot fi adesea dezastruoase.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AARLinkuri Horoscop 2014


Zodiac 2014
Evenimente si tendinte astrologiceHoroscopul lunar prin email!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.