Horoscop 2014 Rac

Astrologie 2014
horoscop anual

Rac 2014: principalele tendințe astrologice

Primele 7 luni ale anului 2014 nu sunt usoare pentru nicio zodie, dar greul il vor duce mai ales Berbecii, Balantele, Racii si Capricornii. La originea dificultatilor sta crucea cardinala formata de Uranus (aflat in Berbec), Jupiter (in Rac), Marte (in Balanta) si Pluto (in Capricorn).

Racii au o situatie speciala: Jupiter se afla in semnul lor, promitand deschideri si oportunitati. Unii Raci isi vor continua/perfectiona studiile, altii vor calatori, altii vor avea satisfactii spirituale, iar unii isi vor creste afacerile sau vor demara un proiect de amploare.

Toti Racii trebuie, insa, sa aiba in vedere ca Jupiter nu este in largul lui, asa ca isi poate arata si laturile negative: exces, exagerare, supraevaluarea resurselor, ignorarea riscurilor, orgoliu, autosuficienta. Sub influenta lui Jupiter distonant, exista riscul sa te implici in situatii care te depasesc.

Si inca un detaliu: Jupiter creste pofta de mancare si poate aduna kilograme excedentare.

Anul 2014 are un potential sentimental considerabil pentru Raci. Numai ca iubirile din acest an nu sunt senine si lipsite de griji, ci patimase, framantate, conflictuale.

In primele doua luni din 2014, sensibilitatea emotionala este crescuta si perceptiile sunt foarte subiective.

Relatiile sunt fragile mai ales in ianuarie 2014, cand Venus este retrograda in casa cuplului Racului. Si totusi, anii in care Venus retrogradeaza in aceasta zona aduc frecvent experiente amoroase speciale, care merita sa fie traite chiar daca sunt ravasitoare.

Dragostea și relațiile Racului în 2014

Incarcatura emotionala este foarte mare pana in iulie 2014.

Jupiter se afla in Rac si se manifesta energic, descatusat, dornic de libertate, de actiune si de aventura. Este greu de acordat cu Pluto, aflat in casa relatiilor Racului, care este intens, dramatic, bantuit de exigente si obsesii. Cam la fel este si Saturn, stapanul casei cuplului Racului, aflat in Scorpion.

Pluto si Saturn sunt crispati, restrictivi si analitici, iar Jupiter este dezinvolt si nu se incurca in amanunte. Pluto si Saturn vorbesc despre relatii fascinante, dar complicate si apasatoare, exact opusul a ceea ce vrea Jupiter.

Si se mai intampla un eveniment de mare impact: intrata in casa cuplului Racului la data de 5 noiembrie a anului precedent, Venus nu o paraseste decat pe 5 martie 2014. Este o perioada de referinta pentru cuplu, cu care unii Raci s-au mai intalnit in iarna lui 2005-2006. Doar ca acum contextul este mai incordat, mai complex. Ai grija, mai ales in ianuarie 2014, cand Venus este retrograda!

Tot in ciclul retrogradarii se afla si Marte, care isi prelungeste sederea in Balanta, accentuand distonantele Jupiter-Pluto si provocand agitatie si nervozitate in camin in primele 7 luni din 2014. Daca ai o relatie solida, va putea rezista, dar nu fara eforturi din partea ta.

Un lucru bun tot exista in aceasta perioada: Desi "avariat" de aspectele adverse primite de la celelalte planete, Jupiter ramane optimist si protector si te va ajuta, cat poate, sa traversezi situatia onorabil.

Ar fi bine sa ai grija si in august 2014, cand Marte il intalneste pe stapanul casei cuplului Racului, iar intalnirea se poate solda cu decizii transante.

In rest, eclipsa de Soare din 23 octombrie 2014, conjuncta cu Venus, in casa iubirii Racului, anunta un eveniment neasteptat, dar fericit, iar perioada 26 octombrie - 5 decembrie 2014 este pasionala, dinamica, semnificativa.

Racul în 2014: cariera și banii

Aflat in casa carierei Racului inca din 2011, Uranus urmareste aceleasi scopuri si in 2014: innoire, schimbare, up-gradare. Planeta energica si motivanta, Uranus electrizeaza si vrea cu tot dinadinsul sa starneasca senzatie, sa uimeasca, sa surprinda.

Uranus in casa carierei poate contribui la realizarea unor progrese remarcabile, dar pentru asta trebuie sa fii in continua efervescenta si intr-un continuu proces de innoire.

Trecerea lui Jupiter prin Rac (26 iunie 2013 - 16 iulie 2014) aduce la randu-i un val de energie realizatoare, de entuziasm si apetit pentru extindere.

Daca reusesti sa canalizezi forta pe care ti-o confera Uranus si Jupiter, poti face un mare salt in cariera.

Dar nu este foarte simplu. Marte, stapanul casei carierei Racului, este intr-o pozitie defavorabila in primele sapte luni din 2014, deci coordonarea actiunilor ar putea fi deficitara. Pot aparea persoane sau situatii care blocheaza sau perturba actiunea, conjuncturi conflictuale, provocari.

Colaborarile ar putea fi problematice in ianuarie-februarie 2014, dar mai ales in ianuarie. Din fericire, se pare ca poti rezista acestui stres considerabil, ca esti suficient de tenace pentru a razbi si a-ti continua ascensiunea.

La urma urmelor, toate aceste turbulente par sa functioneze ca un catalizator al schimbarilor, impulsionandu-te sa te implici in lucruri in care altfel poate ca n-ai fi avut curajul sa te implici.

In iulie 2014 tensiunile se diminueaza si incep sa se vada roadele eforturilor din prima jumatate a anului.

Jupiter intra in casa banilor Racului, ceea ce te indreptateste sa speri la un anume confort financiar. Si nu numai atat, dar Jupiter gaseste o cale de cooperare armonioasa cu Uranus, incurajand schimbarile pozitive.

A doua jumatate a lui septembrie si aproape tot octombrie 2014 sunt marcate de evolutie, dezvoltare si prosperitate.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Rac 2014
Previziuni astrologice pentru dragoste și relații, muncă și bani etc.