Horoscop 2014 Săgetător

Astrologie 2014
horoscop anual

Săgetător 2014: principalele tendințe astrologice

Unul dintre punctele sensibile pentru Sagetatori in 2014 il constituie finantele. Ca sa reduci riscul, trebuie sa te limitezi la ceea ce ai, sa nu traiesti peste posibilitati, sa eviti riscurile si sa nu faci imprumuturi decat daca este strict necesar.

Exista o tendinta catre exagerare si risipa, careia trebuie sa-i pui frau, si o tendinta de a evalua prea optimist perspectivele.

Un alt punct sensibil in 2014 sunt prietenii. Cu Marte aflat in ciclul retrogradarii in casa prieteniei Sagetatorului, este foarte posibil sa ai conflicte cu prietenii sau sa te agiti foarte mult pentru problemele lor. Poate chiar sa cheltuiesti cam mult pentru ele.

Avertismentele de mai sus sunt valabile si pentru eventualele relatii cu comunitatile (cluburi, asociatii, fundatii, partide etc.). Tot Marte este cel care poate face sa te stresezi cam mult pentru a organiza un eveniment la care participa multa lume.

Pentru toate cele mentionate, perioada cea mai critica este 1 martie – 20 mai 2014.

In 2014 nici sanatatea nu trebuie neglijata, fiindca Saturn pandeste din umbra orice prilej pentru a-ti face probleme.

Este necesara o atentie deosebita in perioadele in care Saturn este ajutat de alte planete: in ianuarie-martie 2014, cand este ajutat de Venus (stapana casei bolilor Sagetatorului), in august, cand se formeaza conjunctia Marte-Saturn, si in octombrie, cand isi aduce contributia si Mercur.

In august si octombrie 2014 pot exista pericole ascunse, cum ar fi accidentele, uneltirile, izolarea.

Dragostea și relațiile Săgetătorului în 2014

Uranus impulsioneaza casa iubirii Sagetatorului intre 2011 si 2018. Electrizanta, influenta lui este caracterizata de variatii, innoiri, schimbari neprevazute sau rasturnari de situatie.

Prima parte a anului 2014 exceleaza in aceasta privinta: instigat de opozitia cu Marte (stapanul casei iubirii Sagetatorului) si de careurile cu Pluto si cu Jupiter (stapanul zodiei tale), Uranus iti poate aplica o serie de electrosocuri, ba chiar ar putea sa-ti reconfigureze peisajul romantic si sexual in mod radical.

Cum insa iti plac emotiile tari si ai minunata insusire a optimismului, s-ar putea sa gasesti aceste turbulente ca fiind revigorante sau sa le privesti ca pe o sansa de a explora noi teritorii.

In ceea ce priveste relatiile vechi sau oficializate, acestea pot fi framantate in special de probleme legate de copii, sarcina sau sexualitate.

In afara de peripetiile cu iz uranian, intre 7 mai si 13 iulie 2014 ai de-a face cu unele de tip mercurian. Aflat in ciclul retrogradarii, Mercur ramane in casa relatiilor Sagetatorului mult mai mult decat de obicei.

Fenomenul este cu atat mai interesant cu cat Mercur este chiar stapanul acestei case. Tranzitul exprima o preocupare sporita pentru cuplu sau pentru partener/partenera si este de asteptat sa aduca evenimente semnificative.

Fiindca in aceasta perioada Mercur face o scurta incursiune si intr-una dintre casele financiare ale Sagetatorului, este foarte probabil ca in centrul atentiei sa se afle un subiect legat de bani.

Lucrurile sunt mai greu de controlat in perioada 7 iunie - 1 iulie 2014, cand Mercur este efectiv retrograd, dar se vor limpezi complet in iulie.

In iulie 2014, de altfel, se limpezesc toate apele, adica se linistesc inclusiv furtunile uraniene, iar restul anului este senin si armonios.

Săgetătorul în 2014: cariera și banii

Prima parte a anului 2014 poarta amprenta preocuparilor financiare. Acestea s-au animat inca de anul trecut, din vara, cand stapanul Sagetatorului, Jupiter, a intrat intr-una dintre casele financiare ale Sagetatorului, si s-au accentuat din noiembrie, cand in cealalta casa financiara a intrat Venus.

Aflata in ciclul retrogradarii, Venus inainteaza incet, face o miscare de du-te vino si astfel ramane in casa cu pricina pana in martie, alaturi de Pluto, aflat deja acolo din 2008.

Si Venus, si Jupiter si Pluto au potential financiar, iar situarea lor in case financiare va starni un interes marit pentru cresterea veniturilor, pentru afaceri, achizitii, accesare de fonduri, credite etc.

In unele cazuri, poate fi vorba despre lipsuri, incurcaturi, pierderi sau cheltuieli marite (mai ales in ianuarie 2014), despre interese banesti in care sunt implicati asociatii, colaboratorii sau partenerul/partenera de cuplu (mai ales in mai-iunie 2014).

Prietenii, organizatiile, placerile, luxul, jocurile si speculatiile pot antrena pagube sau alte neplaceri. La nevoie, poti beneficia de un sprijin din umbra sau te poti folosi de unele informatii secrete.

In cariera Sagetatorului nu se intrevad evolutii spectaculoase in prima parte a anului 2014. Ba chiar s-ar putea sa te lupti cu unele dificultati in primul trimestru sau sa ai anumite divergente la locul de munca.

In rest, mare parte din eforturi se indreapta spre activitatile colective sau care au legatura cu anumite comunitati la care esti afiliat(a). Ai, insa, grija cum te poti in public, fiindca exista un risc de alterare a imaginii sau a popularitatii!

Partea a doua a anului 2014 aduce o inviorare a vietii profesionale a Sagetatorului. Studiile, specializarile, calatoriile si colaborarile la distanta iti sunt favorabile.

Realizari frumoase se anunta in perioada august-octombrie 2014.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Săgetător 2014
Previziuni astrologice pentru dragoste și relații, muncă și bani etc.