Horoscop 2014 Scorpion

Astrologie 2014
horoscop anual

Scorpion 2014: principalele tendințe astrologice

Sanatatea trebuie tinuta sub observatie in 2014, mai ales in prima parte a anului.

Sunt doua aspecte aici. Primul aspect este legat de Saturn in Scorpion, care oboseste organismul si scade imunitatea. Pe acest fond, se pot ivi neplaceri ca: agravarea suferintelor existente, manifestarea unor predispozitii genetice, aparitia unor afectiuni induse de o proasta igiena de viata (somn insuficient, mese neregulate, abuzuri sau excese, stat in frig sau umezeala etc.), sau a maladiilor tipic saturniene, legate de oase, articulatii, piele, par, unghii sau dinti.

Al doilea aspect vizeaza axa bolilor din horoscopul Scorpionului, care in prima jumatate a anului 2014 este marcata de opozitia Marte-Uranus. Aceasta opozitie este agresiva si poate deveni periculoasa fiindca antreneaza un risc de accidente, crize, raniri, operatii, boli acute, contagiuni, interventii de urgenta, spitalizari.

Daca horoscopul natal indica o sanatate buna, indispozitiile vor fi minore. Oricum, este nevoie de vigilenta.

Unele neplaceri medicale pot fi cauzate de suprasolicitare sau stres. Ar fi bine, asadar, sa cauti modalitati de relaxare, echilibrare si armonizare. Activitatile creative au o puternica influenta benefica, deci ar fi bine sa-ti faci timp pentru ele.

In partea a doua a anului 2014, sub reflector se afla cariera, care promite mari impliniri si satisfactii. Nu ezita sa profiti de toate oportunitatile ce ti se ofera!

Dragostea și relațiile Scorpionului în 2014

Neptun ramane si in 2014 in casa iubirii Scorpionului, romantic si plin de sperante. Intr-un fel este bine, fiindca astfel mai contrabalanseaza din reticenta lui Saturn, aflat in Scorpion.

Pe de alta parte, Neptun traieste in sfere eterate si este cam ineficient: iubirile nascute sub aripa lui se concretizeaza rar, iar daca se concretizeaza, sunt ambigue sau incerte. Din acest punct de vedere, iti prinde bine tranzitul lui Saturn, pragmatic si realist. Dar sub aceasta dubla influenta Neptun-Saturn, inima poate sa te traga intr-o directie, iar ratiunea in alta.

Se pare ca ai de meditat indelung asupra relatiilor, fiindca Venus, aflata in ciclul retrogradarii, petrece mult timp in casa intelectului Scorpionului (5 noiembrie 2013 - 5 martie 2014).

Privind lucrurile din alt unghi, Venus este stapana casei cuplului Scorpionului, iar tranzitele ei se reflecta, evident, asupra cuplului. Aflata in ciclul retrogradarii pana in martie 2014, Venus poate aduce intamplari care nasc intrebari de tipul: "Sunt in relatia potrivita?", "Ce vreau de la o relatie?", "Ce asteptari am de la perechea mea?", "Dar perechea mea ce asteptari are de la mine?" si altele asemenea.

Comunicarea in cuplu este esentiala pentru Scorpioni in aceasta perioada. Este bine sa vorbesti despre ce simti si ce te preocupa, eventual sa negociezi cu partenerul/partenera anumite conditii ale traiului in comun. De asemena, relatia poate presupune o corespondenta asidua sau poate implica multe drumuri.

Pentru unii Scorpioni, tranzitul lui Venus poate sa aduca la suprafata iubiri trecute sau frustrari adanc ingropate.

Atmosfera se relaxeaza in aprilie 2014, care este o luna foarte romantica.

In mai 2014 este posibil sa apara unele probleme parteneriale.

Iunie, august, sfarsitul lui octombrie si prima saptamana din noiembrie 2014 sunt intervale de armonie si impliniri.

In rest, atmosfera este neutra.

Scorpionul în 2014: cariera și banii

Saturn ramane in Scorpion si in 2014, cu responsabilitatile si constrangerile lui, dar si cu invitatiile sale la profunzime, calitate si durabilitate.

Se presupune ca anul trecut te-ai antrenat suficient in materie de rabdare si perseverenta, deci acum ar trebui sa treci mai usor aceste teste. Ar fi bine, fiindca Uranus, aflat in casa muncii Scorpionului, trece prin momente dificile in prima parte a lui 2014, si la fel si Marte, stapanul casei muncii Scorpionului.

Nu se intrevad neaparat probleme legate de pozitia sau de autoritatea Scorpionilor si nu sunt in pericol obiectivele importante. Este vorba insa despre o uzura deosebita in treburile curente, de stres, suprasolicitare, urgente sau situatii de criza, eventual de conflicte in mediul in care lucrezi sau, in cazuri rare, de accidente la locul de munca.

Uneori, informatiile o iau razna, apar vicii de comunicare, documentele se ratacesc, obiectele de birotica se defecteaza. Poate fi o perioada dificila pentru Scorpioni, in care este foarte important sa-ti planifici atent activitatea si sa incerci sa nu te incarci excesiv. Daca poti, ar fi bine sa delegi o parte din responsabilitati.

Tot in prima jumatate a anului 2014, studiile pot decurge mai dificil, iar interviurile, probele sau examenele au nevoie de o pregatire mai serioasa pentru a se solda pozitiv.

Din fericire, in iulie 2014 configuratiile astrale vrajmase se destrama, iar Jupiter paseste triumfator in casa carierei Scorpionului. In sfarsit, vine vremea ta!

Din vara lui 2014 si pana in vara lui 2015 Scorpionii au o perioada de inflorire profesionala, de ascensiune si succes. Apar noi oportunitati, apar schimbarile in bine atat de asteptate. Totul merge mai usor. Nici Saturn nu mai are mare lucru de obiectat.

Usor-usor, si situatia financiara da semne de redresare.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Horoscop Scorpion 2014
Previziuni astrologice pentru dragoste și relații, muncă și bani etc.