Horoscopul 2014 pentru zodia Taur


Astrologie 2014 Horoscop anual
Taur

Previziunile horoscopului 2014: Taurul

2014 nu este un an usor dar, cu rabdare si chibzuinta, o scoti la capat onorabil.

Opozitia Saturn-Soare iti poate da impresia ca lucrurile merg mai greu, ca ceilalti nu sunt cooperanti, nu te apreciaza, te dezaproba sau ti se pun in cale. In unele cazuri s-ar putea sa exagerezi.

Totusi, relatiile (de orice fel) sunt un punct sensibil si ca sa eviti neplacerile este nevoie de flexibilitate si bunavointa.

In prima parte a anului 2014 trebuie sa faci fata la un volum mare de sarcini si responsabilitati, deci este imperios necesar sa-ti planifici treburile riguros. Altfel risti sa intri in criza de timp sau sa faci vreun sindrom de suprasolicitare.

Si mai trebuie sa fii cu luare aminte la sanatate. Taurii au un organism viguros si rezistent dar, cum Saturn formeaza o opozitie cu Soarele iar Marte ramane in casa sanatatii Taurului pana in iulie 2014, uzura este mare, iar organismul este mai vulnerabil la boli.

Ai grija de tine si nu amana vizita la medic daca scartaie ceva!

In 2014 ai parte si de binefacerile lui Jupiter. In prima jumatate a anului, Jupiter te sustine in demersurile intelectuale si te ajuta sa gasesti abordarea si cuvintele potrivite pentru a convinge sau a negocia. In a doua jumatate, Jupiter favorizeaza preocuparile domestice, aduce sprijin din partea familiei si sansa pentru casa si proprietati.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AARLinkuri Horoscop 2014


Zodiac 2014
Evenimente si tendinte astrologiceHoroscopul lunar prin email!


Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.