Horoscop Berbec 2015


Astrologie 2015 Horoscop anual
Berbec

Berbecul in 2015: previziunile astrologice anuale

2015 promite Berbecilor noutati si satisfactii, atat in plan intim, cat si profesional. Este un an strabatut de un curent de entuziasm, mai pregnant pana in august.

Este un an marcat de pasiuni si emotii intense, ce pot sa rodeasca inclusiv in plan creativ si iti confera o mare expresivitate si darul de a-ti promova excelent talentele, produsele, imaginea.

Anul 2015 are o amprenta sociala puternica, fiindca toate cele trei cicluri ale retrogradarii lui Mercur se produc in case sociale ale Berbecului.

Mercur se va afla intre 5 ianuarie si 13 martie 2015 in casa relatiilor de grup (prieteni, cluburi, asociatii, fundatii si colectivitati diverse, care reunesc oameni cu idealuri sau interese comune); intre 1 mai si 8 iulie 2015 in casa intelectului, a drumurilor, a comunicarii, a fratilor si surorilor; intre 27 august si 2 noiembrie 2015 in casa relatiilor Berbecului (cuplu, colaborari, asocieri dar si dusmani, rivali, concurenta).

Mercur insista asupra acestor domenii, doreste sa revina asupra unor aspecte, sa le analizeze, sa le lamureasca, iar uneori o face prin intermediul unor evenimente care le scot in evidenta punctele sensibile sau prin ntermediul unor probleme pe care ti le da spre rezolvare.

De retinut ca deciziile cele mai pertinente referitoare la situatiile vizate se iau catre finele intervalelor sau imediat dupa ce acestea se incheie.

2015 semneaza si inceputul unui proces lent de evaluare si organizare a conceptelor si a scarilor de valori ale Berbecilor, care se va incheia abia in 2018.


eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Berbec 2015


Berbecul in anul 2015
Principalele evenimente, perioade si tendinte astrologice


Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.