Horoscop 2015 Berbec

Astrologie 2015
previziuni anuale

Previziunile astrologice generale
pentru Berbeci în 2015

2015 promite Berbecilor noutati si satisfactii, atat in plan intim, cat si profesional. Este un an strabatut de un curent de entuziasm, mai pregnant pana in august.

Este un an marcat de pasiuni si emotii intense, ce pot sa rodeasca inclusiv in plan creativ si iti confera o mare expresivitate si darul de a-ti promova excelent talentele, produsele, imaginea.

Anul 2015 are o amprenta sociala puternica, fiindca toate cele trei cicluri ale retrogradarii lui Mercur se produc in case sociale ale Berbecului.

Mercur se va afla intre 5 ianuarie si 13 martie 2015 in casa relatiilor de grup (prieteni, cluburi, asociatii, fundatii si colectivitati diverse, care reunesc oameni cu idealuri sau interese comune); intre 1 mai si 8 iulie 2015 in casa intelectului, a drumurilor, a comunicarii, a fratilor si surorilor; intre 27 august si 2 noiembrie 2015 in casa relatiilor Berbecului (cuplu, colaborari, asocieri dar si dusmani, rivali, concurenta).

Mercur insista asupra acestor domenii, doreste sa revina asupra unor aspecte, sa le analizeze, sa le lamureasca, iar uneori o face prin intermediul unor evenimente care le scot in evidenta punctele sensibile sau prin ntermediul unor probleme pe care ti le da spre rezolvare.

De retinut ca deciziile cele mai pertinente referitoare la situatiile vizate se iau catre finele intervalelor sau imediat dupa ce acestea se incheie.

2015 semneaza si inceputul unui proces lent de evaluare si organizare a conceptelor si a scarilor de valori ale Berbecilor, care se va incheia abia in 2018.

Iubirea și relațiile Berbecului în 2015

Cu Jupiter in casa iubirii Berbecului, prima parte a anului 2015, pana spre jumatatea lunii august, este foarte stimulanta.

Energia sexuala, la cote inalte, si puternica inflacarare emotionala iti trezesc un viu interes pentru flirt, experiente erotice sau legaturi sentimentale. Ocaziile amoroase nu lipsesc, iar raspunsul tau la aluzii sau provocari este prompt si viguros.

Pe scurt, in 2015 sunt sanse maxime sa te indragostesti.

Daca asa se va intampla, va fi o iubire nascuta brusc, in circumstante neobisnuite sau pentru o persoana neasteptata. Flacara poate izbucni oricand, insa exista anumite perioade care accentueaza predispozitia: februarie-martie, cand Venus, planeta iubirii, si Marte, planeta pasiunii, trec prin Berbec; aprilie, cand se produce o eclipsa de Luna chiar in casa relatiilor Berbecului; sau iunie-iulie, cand Venus trece prin casa senzualitatii Berbecului.

Daca ai o relatie solida si nu se pune problema alteia noi, in cuplu se discuta despre copii, poate sa apara chiar o sarcina, sau exista o realizare legata de copii. Iar viata intima este mai bogata si mai intensa.

Pe 11 august 2015 Jupiter trece in casa muncii Berbecului, iar elanul se mai domoleste. Ba, se poate chiar sa apara unele complicatii.

Ciclul retrogradarii lui Venus atinge casa iubirii Berbecului in august-septembrie 2015, iar in septembrie-octombrie casa cuplului Berbecului este atinsa si ea de retrogradarea lui Mercur.

Septembrie 2015, luna in care se intersecteaza cele doua cicluri, nu se anunta deloc linistita, dar poate fi deosebit de relevanta.

Ultimele doua luni ale anului 2015 sunt din nou foarte pasionale, mai ales noiembrie.

Berbecul în 2015: munca și banii

Sub marele trigon de Foc alcatuit de Uranus, aflat in Berbec, Jupiter (in Leu) si Saturn (in Sagetator), prima jumatate a anului 2015 este favorabila dezvoltarii, innoirii si schimbarilor planificate.

Initiativele Berbecilor au in primul rand un vant prielnic in panze, care le mana catre proiecte ample si sufla asupra lor pulberea aurie a sansei; in al doilea rand, se bucura de o carmuire inteleapta si ancore bune, care le dau profunzime si durabilitate.

Cele mai dinamice luni din 2015 sunt februarie, martie si aprilie, in care poti face salturi mari, dar in care poti si sa gresesti daca nu-ti stapanesti graba si emotiile, sau poti sa intalnesti situatii urgente sau critice.

Tot pentru prima jumatate a anului 2015 sunt semne bune si in ceea ce priveste banii. Apare o relaxare binevenita, dupa o lunga perioada de limitari sau de obligatii mai mari decat de obicei.

In intervalul iunie-septembrie 2015 pot sa reapara unele apasari financiare, apoi situatia se relaxeaza din nou.

Si in partea a doua a anului vei avea succes profesional: in iulie si in prima decada a lui august 2015 cu sprijinul trigonului Jupiter-Uranus, iar apoi cu sprijinul lui Jupiter, care pe 11 august 2015 intra in casa muncii Berbecului, unde va sta pana in septembrie 2016.

Jupiter este supranumit Marele Benefic, iar prezenta lui in casa muncii Berbecului aduce o mare putere de munca, mult entuziasm, oportunitati, conditii de lucru mai bune, posibilitatea de a avansa, eventual de a gasi un job mai bun sau un al doilea job, precum si o plata mai generoasa pentru eforturile tale.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Berbecul în 2015
Previziuni astrologice pentru dragoste, carieră etc.