Horoscop 2015 Gemeni

Astrologie 2015
previziuni anuale

Previziunile astrologice generale
pentru Gemeni în 2015

Relatiile si cunoasterea sunt pentru Gemeni placile turnante ale anului 2015.

Prima parte a anului favorizeaza aparitia unor personaje noi in viata ta, care-ti pot deveni prieteni, colaboratori, suporteri, sfatuitori sau chiar parteneri de cuplu. Dar nu oricine e binevenit. Ai criterii de selectie exigente, te apropii doar de oameni inteligenti (nu este o noutate, dar tendinta se accentueaza), vioi si originali (nici asta nu este o noutate), dar musai seriosi (asta este o noutate!).

Saturn ramane in casa relatiilor Gemenilor intre decembrie 2014 si decembrie 2017 (cu o mica pauza intre iunie si septembrie 2015). Iar Saturn nu agreeaza frivolitatea. Prin urmare, se poate sa te indepartezi de cunoscutii care nu au suficienta profunzime. Relatiile de cuplu ale Gemenilor vor trece si ele printr-un proces de analiza complexa.

Fereste-te de litigii si procese, fiindca deznodamantul dorit este greu de obtinut!

Viata sociala a Gemenilor ramane animata in 2015, mai ales in prima parte a anului, dar socializarea se coaguleaza in jurul unor motivatii mature, temeinice, importante. Este posibil sa te implici chiar intr-o activitate colectiva energica si bine structurata (poate in sanul unei organizatii).

Succesul profesional al Gemenilor in 2015 are de-a face cu preocuparile intelectuale, informatia, comunicarea, scrisul, oratoria, indemanarea, drumurile si comertul. Apar oameni si evenimente care iti deschid noi porti catre cunoastere.

Si o veste buna: in 2015 sanatatea Gemenilor se imbunatateste.

Iubirea și relațiile Gemenilor în 2015

2015 te invita sa reflectezi asupra vietii sentimentale, a casatoriei.

Evenimentele care intervin in 2015 sunt menite a te ajuta sa gasesti raspunsuri la intrebari de genul: Sunt in relatia potrivita? Ce vreau, de fapt, de la o relatie? Ce asteptari am de la partener/partenera? Si oare ce asteptari are el/ea de la mine?

2015 este primul din cei trei ani pe care Saturn ii va petrece in casa cuplului Gemenilor.

Saturn este o planeta sobra si inteleapta, care doreste sa te aduca pe albia nevoilor tale autentice, sa te invete sa analizezi si sa discerni, sa faci alegeri corecte, in cunostinta de cauza. Pentru asta, insa, te poate obliga sa treci prin felurite teste si incercari.

Perioada de 3 ani care incepe in 2015 este pentru Gemeni o perioada de bilant sentimental, de maturizare emotionala, de asezare intr-o relatie mai solida sau, dimpotriva, o perioada de redefinire sau de schimbare a directiei in viata de cuplu.

Se poate sa vrei sa te ancorezi mai adanc sau, dimpotriva, sa resimti nevoia de a te desprinde, de a lua o pauza. Depinde cat de solida e relatia. Ca linie generala, ai nevoie alaturi de tine de o persoana onesta si responsabila, pe care sa te poti baza.

Dincolo de toate, insa, tranzitul saturnian are o anumita rigiditate, pe care o poti depasi numai daca faci apel la suplete si adaptabilitate. Daca vrei sa ai o relatie confortabila, este important sa te situezi mereu pe o pozitie cooperanta, sa fii gata sa cauti solutii si punti de comunicare, sa examinezi situatiile si prin ochii celuilalt.

Gemenii în 2015: munca și banii

Odata cu plecarea lui Saturn din casa muncii Gemenilor (in luna decembrie a anului trecut), atmosfera se relaxeaza, dupa ani de tensiuni si stradanii.

La prima vedere este bine, fiindca oricine isi doreste o povara mai usoara. Dar exista riscul de a avea dificultati pana iti intri in ritm, fiindca, desi era aspru, Saturn impunea o anumita disciplina.

Cu Neptun in casa carierei Gemenilor, lipsit de ancora saturniana, este necesar sa faci eforturi pentru a te focaliza asupra obiectivelor si a-ti pastra realismul. Asadar, daca vrei sa ai succes in 2015, trebuie sa pedalezi pe strategie si organizare.

Plecat din casa muncii Gemenilor, Saturn ajunge in casa relatiilor Gemenilor, punandu-ti sub lupa raporturile cu asociatii, colaboratorii, concurenta sau adversarii.

In prima parte a anului 2015, sprijinit de Jupiter si Uranus, Saturn poate sa-ti scoata in cale oameni seriosi, cu care sa formezi o echipa destoinica si performanta, sau sa-ti aduca contracte cu organisme oficiale sau cu firme vechi, cu traditie.

Incepand din august 2015, insa, trebuie sa fii mai atent(a) fiindca asocierile si parteneriatele Gemenilor intra intr-o perioada confuza si nu este exclus sa te inseli sau sa ai unele dezamagiri.

In ceea ce priveste sansa profesionala a Gemenilor, in prima parte a anului 2015 sunt favorizate activitatile care pun la bataie mintea, indemanarea si comunicarea, si ai sanse de reusita la interviuri, examene, discursuri, negocieri. Inveti lucruri noi, afli informatii pretioase.

Partea a doua a anului 2015, cu putina atentie, ar putea fi profitabila pentru Gemeni in domenii ca imobiliarele, agricultura si exploatarea resurselor, dar si in afacerile cu bunuri de folosinta indelungata sau cu antichitati.

Financiar, primul semestru din 2015 este mai generos cu Gemenii decat partea a doua a anului. Banii trebuie gestionati cu atentie.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Gemenii în 2015
Previziuni astrologice pentru dragoste, carieră etc.