Horoscop 2015 Leu

Astrologie 2015
previziuni anuale

Previziunile astrologice generale
pentru Lei în 2015

Marele aliat al Leilor in 2015 este Jupiter.

Jupiter - supranumit si Marele Benefic - se afla in Leu pana pe 11 august 2015 si este considerat ca fiind aducator de noroc, optimism si expansiune.

Cu Jupiter alaturi, ai un moral foarte ridicat si nimic nu ti se pare prea greu de infaptuit. Vezi latura pozitiva a lucrurilor, ai un simt al umorului dezvoltat, esti deschis(a) catre oameni si idei noi, iar natura ta sincera si generoasa este mai bine pusa in evidenta.

In 2015 calatoresti mai mult, mai departe sau catre destinatii mai exotice decat de obicei. Se poate sa vii in contact cu straini, cu firme multinationale sau sa stabilesti relatii la distanta.

Jupiter favorizeaza cunoasterea la nivel superior, asa ca ii poate indrepta pe Lei catre activitati educative, stiintifice, editoriale, culturale sau spirituale, cu atat mai mult cu cat Jupiter formeaza un frumos trigon cu Uranus, care este situat in casa mentalului superior, al conceptelor si al gandirii abstracte.

In prima jumatate a anului 2015, Jupiter face un trigon si cu Saturn. Este un aspect constructiv, cu mari virtuti administrative si organizatorice, care ii sustine pe Lei in indeplinirea dorintelor si a proiectelor, le aduce echilibru si stabilitate.

Trigonul Jupiter-Saturn este favorabil Leilor inclusiv in plan relational, atat in ceea ce priveste parteneriatele de lucru, cat si in privinta dragostei sau a casniciei.

Copiii sunt un subiect important pentru Lei in 2015.

Iubirea și relațiile Leului în 2015

Intrat in Sagetator in decembrie 2014, Saturn, stapanul casei cuplului Leului, scapa de atmosfera apasatoare a Scorpionului, iar viata intima a Leilor se relaxeaza.

Saturn va reveni pentru scurt timp in Scorpion, intre iunie si septembrie 2015, reactivand anumite tensiuni, cel mai probabil legate de familia, locuinta sau proprietatile Leilor. In rest, pana in decembrie 2017, Saturn se va afla in Sagetator, adica in casa dragostei, a sexualitatii si a copiilor Leului - o pozitie frumoasa, care promite.

Trigonul pe care il face Saturn cu Uranus indica posibilitatea aparitiei unor schimbari de situatie neasteptate care ii avantajeaza pe Lei, sau a unor intamplari inedite, mai putin obisnuite.

Uranus vrea independenta si originalitate, asa ca lucrurile vor merge perfect pentru Lei daca cuplul va fi deschis catre noi experimente si partenerii isi vor respecta unul altuia independenta.

Pe de alta parte, Uranus este o planeta a actiunii subite si nu ar fi de mirare ca, sub trigonul pe care Uranus il face cu stapanul casei relatiilor Leului, sa se nasca subit o relatie sau sa moara subit una (fara prea mare jale, insa, fiindca aspectul este pozitiv).

Cireasa de pe tort este trigonul pe care acelasi Saturn il face cu Jupiter din Leu in prima jumatate a anului 2015, trigon care prevesteste Leilor impliniri sentimentale, fericire si realizari comune.

Pentru Leii care sunt inca singuri, cresc sansele de a-si intalni jumatatea.

Ianuarie 2015 este pentru Leu o luna favorabila iubirii, dar cea mai interesanta parte a anului este cuprinsa intre iunie si octombrie 2015, cand Venus se va afla aproape continuu in zodia Leului.

Una peste alta, in 2015 dragostea pluteste in aer.

Leul în 2015: munca și banii

2015 este un an de succes pentru Lei.

Te bucuri de sustinerea a trei planete importante: Uranus, Saturn si, mai ales, Jupiter.

Uranus te sustine energetic si intelectual intre 2011 si 2018. Novator si electrizant, Uranus iti imprima o viziune ampla si progresista, iti stimuleaza inventivitatea, interesul pentru cunoastere, cercetare sau cultura, te indeamna sa calatoresti, sa intri in contact cu oameni sau cu locuri de departe, cu filosofii si curente de gandire originale. Te calauzeste catre activitati sociale si catre noi descoperiri, atat in plan fizic, cat si spiritual.

Saturn ii sustine pe Lei intre 2015 si 2017. Saturn este un maestru al strategiei si al controlului. Iti da tarie de caracter, realism, maturitate si tenacitate, calitati pretioase pentru a duce orice intreprindere la bun sfarsit.

In sfarsit, pana in august 2015 poti conta din plin pe sprijinul generos al lui Jupiter. Jupiter se afla chiar in zodia Leului si iti daruieste vitalitate, entuziasm, curaj si noroc. Te stimuleaza sa gandesti maret, sa pui la cale proiecte de anvergura, sa te extinzi, sa-ti depasesti limitele.

Cand se afla in zodia ta, Jupiter iti confera respectabilitate, bunavointa, simt social, spirit de sinteza, aptitudini pentru coordonare si administrare. Iti aduce felurite oportunitati si te ajuta sa izbandesti in cele propuse.

Cu Jupiter in Leu te bucuri si de confort financiar. In august 2015, Jupiter intra in casa banilor Leului, asa ca in a doua parte a anului minunatele lui abilitati se vor concentra indeosebi asupra zonei materiale.

Lunile cu cel mai mare potential de reusita profesionala pentru Lei sunt martie, aprilie, mai, august si septembrie 2015.

In plan financiar, luna cea mai activa este octombrie 2015.


eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR
Leul în 2015
Previziuni astrologice pentru dragoste, carieră etc.