Zodia Capra in zodiacul chinezesc 2013


Zodiac chinezesc anul Sarpelui de Apa
zodia Capra in zodiacul chinezesc

Horoscopul chinezesc al Caprei
in anul Sarpelui

Zodia Capra in anul Sarpelui 2013: dragostea si viata de cuplu

Esti mai sigur(a) pe tine si nu mai dai inapoi in fata dificultatilor, iar asta are un efect excelent asupra partenerului de viata. In relatia de cuplu se simte un suflu nou, optimist, si reincepeti sa faceti planuri de viitor, unele destul de ambitioase.

Daca au existat tensiuni in familie, cauzate de anumite neintelegeri in privinta banilor, ai ocazia sa rezolvi totul in a doua jumatate a anului Sarpelui 2013. Depinde numai de tine.

Daca esti inca singur(a), ar fi bine sa nu refuzi nicio invitatie, pentru ca tocmai cu o astfel de ocazie este posibil sa faci cunostinta cu o persoana care te va cuceri imediat. In trimestrul al treilea din anul Sarpelui, relatia ar putea deveni deosebit de intensa.

Ca sa te poti dedica acestei noi relatii fara sa-ti neglijezi obligatiile profesionale, va trebui sa te organizezi mai bine.

Zodia Capra in anul Sarpelui 2013: cariera si banii

La locul de munca, anul Sarpelui 2013 incepe intr-o atmosfera stresanta: relatiile cu colegii sunt tensionate, iar sefii au pretentii care ti se par nerezonabile. Daca alta data te-ai fi ales cu depresie si insomnii, in anul Sarpelui ai destule resurse psihice pentru a reactiona calm si pragmatic, asa ca incepi sa cauti un alt loc de munca. S-ar putea sa-l gasesti spre sfarsitul lunii aprilie 2013.

In al doilea trimestru din anul Sarpelui se intrevad multe calatorii si o activitate intensa.

In ceea ce priveste banii, celor din zodia Caprei li se reproseaza adesea ca sunt cam risipitori. In anul Sarpelui, insa, iti asumi responsabilitatea unei bune gestiuni a finantelor familiei si iei masuri pentru a ramane pe linia de plutire.

In primul trimestru (poate cu ocazia schimbarii locului de munca) este posibil sa primesti o marire de salariu sau o prima si iti permiti sa cumperi un obiect pe care ti-l doreai de mult timp.

Atentie in al doilea trimestru din anul Sarpelui 2013: veniturile sporite te tenteaza sa cheltuiesti in vacanta mai mult decat ti-ai planificat. Ar fi bine sa pui ceva de-o parte, pentru ca in trimestrul al treilea s-ar putea ca anumite cheltuieli sa creasca.

eAstrolog
ArianaLinkuri Zodiac chinezesczodia Sobolan
zodia Sobolan
2013
zodia Bivol
zodia Bivol
2013
zodia Tigru
zodia Tigru
2013
zodia Iepure
zodia Iepure
2013
zodia Dragon
zodia Dragon
2013
zodia Sarpe
zodia Sarpe
2013
zodia Cal
zodia Cal
2013
zodia Capra
zodia Capra
2013
zodia Maimuta
zodia Maimuta
2013
zodia Cocos
zodia Cocos
2013
zodia Caine
zodia Caine
2013
zodia Mistret
zodia Mistret
2013

Anul Sarpelui in zodiacul chinezesc
Horoscop chinezesc 2013


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna iulie 2016? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii iulie 2016 pentru toate zodiile.

Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.