Zodia Capra: horoscop chinezesc 2014


Zodiac chinezesc Anul Calului de Lemn
zodia Capra in zodiacul chinezesc

Previziunile astrologice ale zodiei Capra
in Anul Calului

In anul Calului bunastarea material-financiara va fi un element important pentru Capra.

De asemenea, este foarte posibil sa iti doresti sa calatoresti. Daca aceste calatorii nu se vor concretiza in plan fizic, cu siguranta ele se vor realiza in imaginatia ta, tendinta de evadare si de visare fiind oricum o caracteristica de-a ta.

Per ansamblu, in anul Calului te vei concentra foarte mult pe tine. Atentie insa la imaginea ta sociala, care e posibil sa sufere transformari bruste!

Zodia Capra in anul Calului 2014-2015: dragostea si viata de cuplu

In anul Calului vor avea loc transformari profunde in ideea de parteneriat. Acestea nu vor fi neaparat foarte vizibile, dar vor fi de substanta.

Este posibil sa existe un conflict permanent intre job si partener, fie partenerul nu agreeaza jobul tau, fie schimbarile care apar brusc si care pot fi publice, il afecteaza si pe el.

Pana la sfarsitul lunii iunie 2014 te vei simti prins la mijloc intre familie, partener si cariera, intr-un joc al dorintei de putere si impunere. Tensiunea acumulata se va risipi in partea a doua a anului.

In ceea ce priveste dragostea, daca vei ceda tentatiei de a-ti impune vointa in chestiunile amoroase, exista sansa sa te simti neiubit. Nu incerca sa te impui cu forta, nici sa evadezi, ci pur si simplu incearca sa il intelegi si pe celalalt!

Zodia Capra in anul Calului 2014-2015: cariera si banii

Desi preocuparea pentru bani exista permanent in anul Calului, ea este latenta in prima parte a anului, activandu-se incepand cu luna iulie 2014, cand se pot ivi sanse concrete de castiguri banesti si cand tu vei demara in forta actiuni care sa iti aduca profit.

Totusi, lucrurile nu se vor intampla lin. Va fi necesar un plus de creativitate, pentru a fructifica sansele care apar. Si, din nou, aceeasi recomandare - nu forta lucrurile, nu incerca sa iti impui vointa, incearca sa pastrezi un echilibru al actiunilor intreprinse de tine.

In ceea ce priveste cariera Caprei, luna aprilie 2014 este o luna sensibila, in care pot exista modificari majore in domeniul carierei si, implicit, al imaginii sociale.

Atentie in lunile noiembrie si decembrie 2014 la inflamarea relatiilor cu colegii de munca!

eAstrolog
Cristina PodoreanuLinkuri Zodiac chinezesczodia Sobolan
zodia Sobolan
2014
zodia Bivol
zodia Bivol
2014
zodia Tigru
zodia Tigru
2014
zodia Iepure
zodia Iepure
2014
zodia Dragon
zodia Dragon
2014
zodia Sarpe
zodia Sarpe
2014
zodia Cal
zodia Cal
2014
zodia Capra
zodia Capra
2014
zodia Maimuta
zodia Maimuta
2014
zodia Cocos
zodia Cocos
2014
zodia Caine
zodia Caine
2014
zodia Mistret
zodia Mistret
2014

Zodia Capra in Anul Calului
31 ianuarie 2014 - 18 februarie 2015


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna august 2016? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii august 2016 pentru toate zodiile.

Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.