Zodia Cocos: horoscop chinezesc 2014


Zodiac chinezesc Anul Calului de Lemn
zodia Cocos in zodiacul chinezesc

Previziunile astrologice ale zodiei Cocos
in Anul Calului

Anul Calului nu va fi lipsit de conflicte si tensiuni pentru Cocos, dar, cu determinarea care te caracterizeaza, vei putea face fata cu succes situatiilor mai incomode care vor aparea.

Iti vei face insa multe griji, pe care nu le vei impartasi familiei si celor apropiati, ci vei prefera sa le pastrezi pentru tine. Familia este preocuparea ta de baza in acest an, alaturi de prieteni.

Zodia Cocos in anul Calului 2014-2015: dragostea si viata de cuplu

Familia este in topul preocuparilor Cocosului, iar luna noiembrie 2014 poate aduce un eveniment foarte important in familie.

In ceea ce priveste dragostea, e posibil sa nu iti manifesti sentimentele, sa preferi sa pari rece sau, oricum, foarte ascuns. Poti merge in anumite cazuri pana la a considera manifestarea emotiilor si a sentimentelor ca fiind o slabiciune si in ceea ce te priveste pe tine, si in ceea ce ii priveste pe ceilalti.

Totusi, acest lucru nu inseamna ca tu esti de piatra. In adancul sufletului, tanjesti dupa un partener ideal si o relatie ideala. (Cum ar spune cantecul: visez o iubire cum n-a fost si nu e).

In prima jumatate a anului 2014 poti fi prins intr-un conflict aprig: bani versus dragoste. Incearca sa nu solutionezi transant acest conflict, ci sa gasesti o varianta care sa iti aduca cel putin un minim de satisfactii in ambele domenii: cel financiar si cel sentimental.

Zodia Cocos in anul Calului 2014-2015: cariera si banii

In primele luni din anul Calului vei fi animat de dorinta de a-ti imbunatati situatia financiara si materiala. Totusi, trebuie sa ai mare grija cum actionezi in aceasta directie, pentru ca exista probabilitatea generarii de conflicte, atat cu persoana iubita, cat si cu prietenii.

Dupa luna iulie 2014, situatia se mai relaxeaza.

In privinta carierei, mijlocul anului 2014 te poate aduce sub lumina reflectoarelor, in sensul consolidarii imaginii tale sociale, ceea ce ar putea aduce cu sine si o oportunitate financiara.

In plan financiar e de dorit sa iti pastrezi concretetea si pragmatismul care te caracterizeaza. Partea buna in acest climat plin de tensiuni este ca relatiile profesionale vor fi echilibrate, iar atmosfera de la locul de munca va fi una foarte buna.

eAstrolog
Cristina PodoreanuLinkuri Zodiac chinezesczodia Sobolan
zodia Sobolan
2014
zodia Bivol
zodia Bivol
2014
zodia Tigru
zodia Tigru
2014
zodia Iepure
zodia Iepure
2014
zodia Dragon
zodia Dragon
2014
zodia Sarpe
zodia Sarpe
2014
zodia Cal
zodia Cal
2014
zodia Capra
zodia Capra
2014
zodia Maimuta
zodia Maimuta
2014
zodia Cocos
zodia Cocos
2014
zodia Caine
zodia Caine
2014
zodia Mistret
zodia Mistret
2014

Zodia Cocos in Anul Calului
31 ianuarie 2014 - 18 februarie 2015


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna iulie 2016? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii iulie 2016 pentru toate zodiile.

Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.