Horoscop decembrie 2015 - horoscop lunar


Horoscopul lunar luna decembrie 2015

Previziuni astrologice, luna decembrie 2015

Horoscop decembrie 2015

În decembrie 2015 avem pe cer două careuri în T: unul în semne cardinale, format de Pluto (în Capricorn) Uranus (în Berbec) şi Marte (în Balanţă), iar celălalt în semne mutabile, format de Neptun (în Peşti), Saturn (în Săgetător) şi Jupiter (în Fecioară).

Practic, tranzitul lui Marte prin Balanţă realizează o opoziţie cu Uranus şi un careu cu Pluto și actualizează temutul careu dintre Uranus şi Pluto, cu care am avut din plin de-a face în ultimii ani. În acest timp, tranzitul Soarelui prin Săgetător întăreşte careul în T format de Jupiter, Saturn şi Neptun, care a început să se formeze în această toamnă.

Configuraţiile descrise mai sus creează tensiuni, aduc provocări şi obligă la acţiune. Dezvoltă multă energie – o energie greu de stăpânit, care are tendinţa de a scăpa de sub control şi de a genera evenimente turbulente: conflicte, accidente, agresiuni, cataclisme şi drame diverse.

Persoanele puternice şi decise pot canaliza acest excedent energetic spre scopuri constructive. Pentru ele, careurile în T lucrează mai mult ca factori de impulsionare, ca declanşatori de acţiune. Dar chiar şi aceste persoane sunt sfătuite să-şi analizeze cu atenţie riscurile.

Unele dintre planetele prinse în careurile descrise mai sus formează însă şi aspecte favorabile.

Astfel, Saturn este în curs de a forma un trigon reformator cu Uranus, iar şocurile provocate de opoziţia lui Marte la Uranus pot contribui la stimularea reformelor, fiindcă Marte în Balanţă este, totuşi, în aspect bun cu Saturn din Săgetător.

Un alt aspect favorabil este trigonul regenerator şi justiţiar dintre Jupiter şi Pluto, care, deşi merge spre destrămare, este revitalizat de Venus din Scorpion, care face un sextil cu Jupiter şi altul cu Pluto. Implicarea venusiană subliniază importanţa pe care îl au parteneriatele, colaborările, cooperarea, bunăvoinţa şi chiar dragostea în aducerea lucrurilor pe o cale dreaptă şi în realizarea unor înnoiri sau reconsiderări cu efect binefăcător pe termen lung.

Concluzionând, ultima lună a lui 2015 este complexă – cum, de altfel, sunt multe în aceşti ani frământaţi şi transformatori pe care îi trăim.

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) sunt invitate la calm, prudenţă, diplomaţie şi cooperare. Semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) sunt invitate la realism, onestitate, disciplină şi cumpătare. Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) nu par să întâmpine probleme deosebite; ele pot juca rolul de mediatori, factori de siguranţă sau puncte de reper pentru celelalte.

Dar asta este doar o evaluare generală, de suprafaţă... Aspectele planetare sunt suficient de complicate încât să ne poată oferi fiecăruia dintre noi, indiferent de zodie, atât şanse, cât şi dificultăţi.

Problemele lunii decembrie 2015 sunt alimentate mai ales de impulsivitate, agresivitate, dezorganizare, injustiţie, lipsă de realism, fanatism, minciună şi necinste. Pentru binele nostru pot, însă, lucra oricând răbdarea, generozitatea, onestitatea, ordinea, perseverenţa, logica şi echitatea.

In tabelul de mai jos, faceti clic pe zodia pentru care doriti sa cititi horoscopul lunii decembrie 2015.


Arhiva horoscopului lunar

In horoscopul lunar eAstrolog mai puteti citi:Arhiva horoscopului lunar:

Horoscop lunar 2015

Horoscop lunar 2014

Horoscop lunar 2013

Horoscop lunar 2012

Horoscop lunar 2011

Horoscop lunar 2010

Horoscop lunar 2009

Horoscop lunar 2008

Horoscopul lunar pentru toate zodiile din zodiacul european:

horoscop lunar Berbec
horoscop lunar Taur
horoscop lunar Gemeni
horoscop lunar Rac
horoscop lunar Leu
horoscop lunar Fecioara
horoscop lunar Balanta
horoscop lunar Scorpion
horoscop lunar Sagetator
horoscop lunar Capricorn
horoscop lunar Varsator
horoscop lunar Pesti

Astrologie, zodiac, horoscop

horoscop decembrie 2015, horoscop lunar
previziuni astrologice pentru luna decembrie 2015, toate zodiile


Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie