Horoscop lunar Balanță

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Balanță mai 2016

Dragoste și viața în doi

Fiindcă Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, se află în mers retrograd în luna mai 2016, viața relațională a Balanțelor poate fi marcată de evenimente neașteptate.

Mersul retrograd este nefiresc, deci poate antrena situații insolite. Acestea pot fi supărătoare, incomode, frustrante sau pur și simplu surprinzătoare.

Nu este exclus să se reactiveze o problemă de cuplu mai veche sau să reapară în viața ta o fostă dragoste.

Există și riscul unor blocaje sau conflicte. Oricum, este puțin probabil ca lucrurile să decurgă conform așteptărilor.

Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii și a armoniei sentimentale, se află în casa a opta a Balanței, poziție care poate genera frământări și îngrijorare, dar care favorizează înțelegerea unor aspecte relaționale profunde.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe mai 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Pentru Balanțe, luna mai 2016 este în primul rând o lună activă financiar.

În principal este vorba nu despre ceea ce câștigi prin muncă, ci despre felul în care gestionezi ceea ce deja ai, despre banii pe care îi deții împreună cu alții (sau care depind de alții), despre achiziții și investiții, despre relațiile cu băncile, asigurările, fiscul etc. Eventual, despre cadouri, sponsorizări, atrageri de fonduri. Iar ideea este că aici lucrurile merg bine.

Câștigurile regulate ale Balanțelor vin mai ales prin efort intelectual, activități care presupun informare, comunicare, drumuri sau comerț, dar pot fi supuse întârzierilor sau încurcăturilor.

În ceea ce privește cariera, reluarea mersului direct al lui Jupiter, stăpânul casei muncii Balanței, aduce o deblocare sau relansare.

În horoscopul carierei 2016 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii mai 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Sănătatea Balanțelor trebuie ținută sub observație pe tot parcursul lunii mai 2016. Axa caselor medicale este destul de tensionată.

Ai grijă de trup și mai ales de minte! Un psihic optimist și relaxat este de neprețuit.

Nu-ți face griji pentru nimicuri și evită suprasolicitarea intelectuală! Este recomandat să privești lucrurile cu mai multă detașare și să eviți conflictele, fiindcă te consumă foarte mult.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în mai 2016

Nu dramatiza, nu te enerva! Ai face bine să cauți compania oamenilor veseli și binevoitori.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Balanță aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

Aprilie 2016 este o lună dinamică și importantă în raport cu persoana căreia i-ai dăruit inima sau cu care îți împarți viața.

Soarele și Venus tranzitează casa cuplului Balanței. Soarele, până pe 19 aprilie, punând relațiile în centrul atenției și lăsând celelalte interese să se ordoneze în funcție de acestea. Venus, între 5 și 30 aprilie, aducând speranță, șansă, dragoste și armonie.

Totul ar putea părea perfect – și chiar se poate să fie foarte bine până la un punct.

Tot ce se întâmplă în casa relațiilor Balanței este coordonat de stăpânul acestei case, Marte. Iar Marte se află acum destul de aproape de Saturn, o planetă lipsită de căldură și de bunăvoință. Și tot Marte începe să retrogradeze la 17 aprilie, încurcând ițele și răscolind probleme mai vechi.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Balanței, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Colaborările, munca de echipă, clientela și contractele Balanțelor se reliefează în mod particular în peisajul lunii aprilie 2016, generând evenimente semnificative și decizii importante.

Multe depind, în ultimă instanță, de modul în care comunici și știi să negociezi. Iar aici este mereu loc de mai bine, este nevoie de răbdare, finețe și dibăcie.

Pe agenda lunii aprilie 2016 se pot impune activități care îți solicită resursele intelectuale, capacitatea de concepție, abilitatea de a găsi și gestiona informația, talentul oratoric sau scriitoricesc, inventivitatea, spiritul novator, flexibilitatea și mobilitatea, atât mentală cât și fizică.

Tot ce întreprind Balanțele în aprilie 2016 vizează un singur scop: de a câștiga mai mulți bani. Și chiar vor câștiga. Dar cu stres și efort.

Horoscopul lunii aprilie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Balanței, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În aprilie 2016 activitatea mentală a Balanțelor este intensă și solicitantă, cu riscul de a fi epuizantă.

Sistemul nervos are nevoie de sprijin. Ar fi bine să dormi cât mai mult și să-ți aloci periodic câteva ore de răgaz, pe care să le împarți cu prietenii sau să le dedici activităților preferate.

Este recomandat să iei suplimente cu magneziu și complexe de vitamine B, să bei ceaiuri calmante, să faci masaj, să asculți muzică de relaxare. Și să nu scapi sănătatea din ochi.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în aprilie 2016

Abordează situațiile cu seninătate, încearcă să vezi partea amuzantă a lucrurilor!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Balanței pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii mai 2016 pentru Balanțe
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.