Horoscop lunar Balanță

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Balanță iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, și-a reluat mersul direct la sfârșitul lunii precedente, așa că este de așteptat ca în iulie 2016 relațiile sentimentale ale Balanțelor să cunoască o îmbunătățire, viața lor de cuplu să fie mai coerentă și mai satisfăcătoare, iar eforturile comune ale cuplului să dea roade mult mai vizibile.

Modul în care abordezi viața de cuplu în iulie 2016 este destul de pragmatic.
Marte, guvernatorul casei cuplului, se află în casa banilor Balanței, așa încât te uiți la celălalt mai degrabă prin ochelarii cu lentile verzi, decât prin cei cu lentile roz. Sau poate că vă mobilizați împreună pentru rezolvarea unor chestiuni de natură materială.

Pe de altă parte, poziția lui Venus, planeta iubirii, promite Balanțelor șansă în dragoste prin intermediul activităților colective, al evenimentelor sociale și al prietenilor.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Iată o lună care promite succes!

În iulie 2016, casa carierei Balanței este traversată pe rând de Venus (până pe 12), de Mercur (până pe 14) și de Soare (până pe 21), ceea ce arată o mobilizare energică, o vizibilitate mărită, o sporire a autorității și o doză bună de noroc. Norocul poate să vină de oriunde, dar se datorează în mare măsură diplomației, bunelor relații sociale și, probabil, susținerii din partea partenerului/partenerei.

Partea a doua a lunii îți aduce popularitate și posibilitatea de a găsi oricând sprijin pentru îndeplinirea proiectelor, ambițiilor sau idealurilor tale.

Pentru Balanțe, toată luna iulie 2016 este favorabilă ascensiunii și promovării în general.

Finanțele cunosc și ele o dinamică pozitivă, iar eforturile tale sunt productive.

În horoscopul carierei 2016 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În iulie 2016 Balanțele nu trebuie să piardă din vedere sănătatea nicio clipă.

Chiar dacă te simți bine și ai energie, supraveghează-te mereu, du o viață echilibrată și respectă întocmai recomandările medicilor!

Este recomandat să nu riști nimic, fiindcă nodurile lunare și opoziția dintre Jupiter și Neptun, aflate pe axa caselor medicale, te pot dezechilibra în orice moment.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în iulie 2016

Vorbește în public, ieși în societate, caută să te afirmi!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Balanță iunie 2016

Dragoste și viața în doi

În viața de cuplu a Balanțelor, complicațiile de luna trecută pot continua și în iunie 2016. Asta fiindcă Marte, stăpânul casei parteneriatelor Balanței, este retrograd, ceea ce generează evoluții atipice, sinuoase, stresante.

În iunie 2016 se pare ca problemele care perturbă viața în doi a Balanțelor sunt de natură pecuniară. Câștigul, banii, valorile interferează cu sfera relațională. Se poate ca tu și perechea ta să trebuiască să faceți față unor provocări financiare, sau ca perechea ta să aibă probleme de acest gen, probleme care alterează armonia dintre voi.

Altfel, prima parte a lunii iunie încurajează voiajele sentimentale, iubirile la distanță sau comuniunea spiritual-culturală în cuplu, iar a doua parte a lunii face o legătură între viața relațională și carieră sau ambițiile sociale.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Balanței, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

În iunie 2016 activitățile care pot aduce satisfacții Balanțelor sunt studiile, munca de concepție, preocupările universitare sau culturale, colaborările la distanță, călătoriile cu scop profesional sau de instruire și activitățile de import-export. Totul este să ai răbdare și perseverență, fiindcă drumul nu este lipsit de obstacole.

Partea a doua a lunii iunie te favorizează în privința vizibilității publice, a prestigiului și a autorității. Atunci încep să apară și cele mai notabile realizări.

Marea provocare a lunii iunie 2016 este însă legată de finanțe. Cu Marte retrograd în casa banilor Balanței, trebuie să te străduiești și să insiști pentru a-ți rezolva problemele, fiindcă este rost de încurcături, întârzieri, cheltuieli neașteptate și alte bătăi de cap.

La finele lunii iunie, Marte își reia mersul direct și lucrurile încep să se limpezească.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Balanței, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Perioada este destul de tensionată, iar Balanțele nu reacționează prea bine la o încordare prelungită și își pot pierde destul de ușor echilibrul interior.

Prin urmare, în iunie 2016 ar fi bine să duci o viață cât mai cumpătată și să-ți găsești niște puncte solide de reper, eventual niște oameni pe care poți conta și care te pot degreva de anumite responsabilități care te suprasolicită.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în iunie 2016

Deocamdată, inițiativele financiare de anvergură sunt de evitat. Amână-le pentru începutul lunii iulie!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Balanței pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Balanțe
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.