Horoscop lunar Balanță

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Casa iubirii și a erotismului Balanței este însuflețită în primele două decade din februarie 2016 de prezența Soarelui, iar în a doua jumătate a lunii de tranzitele lui Mercur și Venus.

Luna februarie este plină de pasiune și senzualitate, un teren foarte fertil atât pentru înflorirea relației existente, cât și pentru apariția unei noi iubiri. Depinde ce vrei...

Căminul și familia sunt subiecte de suflet, iar în cazul anumitor Balanțe ar putea apărea o preocupare pentru subiecte precum copii, sarcină, statutul de părinte.

Pe de altă parte, prezența lui Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, în casa banilor Balanței, poate reflecta o viziune relațională destul de pragmatică sau o inițiativă comună de natură financiară sau materială.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Februarie 2016 este excelent pentru a-ți pune în valoare aptitudinile, pentru a-ți promova imaginea sau produsele ori serviciile. Ai o mare putere de expresie, captezi atenția – și te mai ajută și șansa!

Soarele, Mercur și Venus îți tranzitează casa a cincea solară, o casă favorabilă, pe care vechii greci o numeau Agathe Tyche (Norocul Bun / Soarta Bună). Dacă ai calități creativ-artistice, acum este momentul potrivit ca să te desfășori. La fel, dacă vrei să prezinți o lucrare, să lansezi un site etc.

Luna Plină din 22 februarie 2016 poate fi importantă pentru profesia și cariera Balanțelor.

Februarie este propice eforturilor susținute pentru îmbunătățirea a situației financiare, dar poate fi păgubos pentru speculații sau pentru încercarile de a obține bani nemunciți.

În horoscopul carierei 2016 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Condiția fizică a Balanțelor este bună în primele două decade din februarie 2016. Ai multă energie și n-ar fi rău să faci mai multă mișcare sau să începi un program de fitness.

Ultima decadă este, însă, sensibilă, așa că trebuie să fii cu multă băgare de seamă. Conjuncția Soarelui cu Neptun în casa bolilor Balanței și opoziția lui cu Jupiter, stăpânul acestei case, nu sunt de bun augur.

Este de dorit să duci o viață ordonată, să ai grijă de tine și să nu tratezi niciun simptom cu superficialitate.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în februarie 2016

Distrează-te: invită musafiri, mergi în vizite, du-te și dansează și... iubește!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Balanță ianuarie 2016

Dragoste și viața în doi

Odată cu intrarea lui Marte (stăpânul casei relaţiilor Balanței) în Scorpion, păşeşti într-o perioadă relaţională mai complexă, care va dura până spre toamna 2016.

Această perioadă leagă, într-un fel sau altul, viaţa de cuplu a Balanțelor de preocupările materiale, de acţiuni care au de-a face cu bunurile, proprietăţile şi drumurile, iar până la urmă va conduce către o reorganizare a vieţii în doi, probabil într-un mod mai adecvat nevoilor tale autentice.

Deocamdată, în ianuarie 2016, Marte pune pe agenda cuplului Balanțelor subiecte ca sporirea veniturilor şi iniţiativa financiară (achiziţii, investiţii etc).

Aflată în casa a treia a Balanței, Venus, planeta iubirii, favorizează schimburile de impresii şi idei, corespondenţa, întâlnirile şi drumurile cu scop sentimental.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Balanței, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Pe 3 ianuarie 2016, întreprinzătorul Marte intră în casa banilor Balanței, unde va petrece 4 dintre cele aproape 9 luni cât va dura tranzitul său prelungit prin Scorpion şi Săgetător, determinat de ciclului retrogradării.

Urmează o perioadă activă financiar, în care te vei mobiliza pentru a câştiga mai bine, vei face tranzacţii mai multe sau mai importante decât de obicei sau va trebui să rezolvi diverse probleme de natură materială.

Comunicarea, negocierile şi drumurile sunt la ordinea zilei, iar ceilalţi joacă un rol important: colaboratori, clienţi, partenerul de cuplu, poate chiar concurenți sau adversari.

Aşadar, e timpul să începi să-ţi construieşti strategii şi să-ţi cântăreşti mai atent alianţele şi deciziile cu impact pecuniar.

Horoscopul lunii ianuarie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Balanței, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

La modul general, sănătatea Balanțelor nu trebuie scăpată din ochi nici în ianuarie 2016, nici în lunile ce urmează.

Asta din cauză că distonanţele Jupiter-Neptun de pe axa formată de casele bolilor Balanței pot sancţiona dur neglijenţa, stilul de viaţă dezordonat, tendinţele către excese şi adicţii.

Încearcă să fii optimist, dar rezonabil, şi să trăieşti cât mai “curat” şi disciplinat cu putinţă!

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în ianuarie 2016

Scrie, citeşte, învaţă! Comunică din plin, dar fereşte-te de indiscreţii care ţi-ar putea dăuna!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Balanței pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii februarie 2016 pentru Balanțe
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.