Horoscop lunar Balanță

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Balanță august 2016

Dragoste și viața în doi

În august 2016, Balanțelor nu le este prea ușor să mențină armonia în viața relațională. Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, este conjunct cu Saturn, o planetă sobră, rigidă și pragmatică. Așadar, adio romantism!

Dacă vrei să iei partea bună a lucrurilor, înhamă-te la muncă alături de pereche, uniți-vă eforturile pentru a realiza ceva împreună – cel mai recomandabil, pentru casă. Ar mai fi favorizate discuțiile calme și serioase pe subiecte importante sau conceperea unor strategii comune pe termen lung.

Venus, planeta iubirii, este și ea într-o poziție defavorabilă Balanțelor, din care nu-ți poate aduce mari satisfacții.

Nu-ți pierde însă speranța: pe 30 august 2016 Venus intră în Balanță, iar luna viitoare va fi mult mai fericita.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe august 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

August 2016 nu este o lună comodă pentru Balanțe în plan profesional. Poți avea dificultăți de concentrare, de focalizare pe scopuri – și poate că nici scopurile nu-ți sunt foarte clare.

Pari a te afla într-o stare de inerție în care mergi pe calea pe care te afli, fără a avea voința sau forța necesare pentru a canaliza lucrurile pe făgașul dorit, pentru a face schimbările necesare sau pentru a te bate să obții ceea ce vrei.

Nu-ți face griji! Curând va veni și timpul tău. De luna viitoare, Balanțele intră treptat într-o nouă etapă, mult mai activă, mai motivată și mai favorabilă. Până atunci, analizează-ți situația, fă bilanțul ultimului an și trage concluziile!

Cu banii este recomandat să fii cumpătat(ă) și calculat(ă), fiindcă august 2016 nu este prea generos.

În horoscopul carierei 2016 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii august 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Nu ești în cea mai grozavă formă fizică și nici în cea mai roză stare de spirit. În august 2016, imunitatea este scăzută, rezistența este slăbită. Opozițiile planetare de pe axa caselor medicale ale Balanței nu sunt de bun augur, și nici faptul că Mercur se pregătește să retrogradeze într-una dintre aceste case.

Ai mare grijă de tine, odihnește-te și ascultă-ți organismul! Iar daca ți se pare ceva în neregulă, ar fi bine să te duci fără întârziere la medic.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în august 2016

Evită suprasolicitarea intelectuală sau nervoasă!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Balanță iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, și-a reluat mersul direct la sfârșitul lunii precedente, așa că este de așteptat ca în iulie 2016 relațiile sentimentale ale Balanțelor să cunoască o îmbunătățire, viața lor de cuplu să fie mai coerentă și mai satisfăcătoare, iar eforturile comune ale cuplului să dea roade mult mai vizibile.

Modul în care abordezi viața de cuplu în iulie 2016 este destul de pragmatic.
Marte, guvernatorul casei cuplului, se află în casa banilor Balanței, așa încât te uiți la celălalt mai degrabă prin ochelarii cu lentile verzi, decât prin cei cu lentile roz. Sau poate că vă mobilizați împreună pentru rezolvarea unor chestiuni de natură materială.

Pe de altă parte, poziția lui Venus, planeta iubirii, promite Balanțelor șansă în dragoste prin intermediul activităților colective, al evenimentelor sociale și al prietenilor.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Balanței, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Iată o lună care promite succes!

În iulie 2016, casa carierei Balanței este traversată pe rând de Venus (până pe 12), de Mercur (până pe 14) și de Soare (până pe 21), ceea ce arată o mobilizare energică, o vizibilitate mărită, o sporire a autorității și o doză bună de noroc. Norocul poate să vină de oriunde, dar se datorează în mare măsură diplomației, bunelor relații sociale și, probabil, susținerii din partea partenerului/partenerei.

Partea a doua a lunii îți aduce popularitate și posibilitatea de a găsi oricând sprijin pentru îndeplinirea proiectelor, ambițiilor sau idealurilor tale.

Pentru Balanțe, toată luna iulie 2016 este favorabilă ascensiunii și promovării în general.

Finanțele cunosc și ele o dinamică pozitivă, iar eforturile tale sunt productive.

Horoscopul lunii iulie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Balanței, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În iulie 2016 Balanțele nu trebuie să piardă din vedere sănătatea nicio clipă.

Chiar dacă te simți bine și ai energie, supraveghează-te mereu, du o viață echilibrată și respectă întocmai recomandările medicilor!

Este recomandat să nu riști nimic, fiindcă nodurile lunare și opoziția dintre Jupiter și Neptun, aflate pe axa caselor medicale, te pot dezechilibra în orice moment.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în iulie 2016

Vorbește în public, ieși în societate, caută să te afirmi!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Balanței pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii august 2016 pentru Balanțe
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.