Horoscop lunar Balanță

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Balanță iunie 2016

Dragoste și viața în doi

În viața de cuplu a Balanțelor, complicațiile de luna trecută pot continua și în iunie 2016. Asta fiindcă Marte, stăpânul casei parteneriatelor Balanței, este retrograd, ceea ce generează evoluții atipice, sinuoase, stresante.

În iunie 2016 se pare ca problemele care perturbă viața în doi a Balanțelor sunt de natură pecuniară. Câștigul, banii, valorile interferează cu sfera relațională. Se poate ca tu și perechea ta să trebuiască să faceți față unor provocări financiare, sau ca perechea ta să aibă probleme de acest gen, probleme care alterează armonia dintre voi.

Altfel, prima parte a lunii iunie încurajează voiajele sentimentale, iubirile la distanță sau comuniunea spiritual-culturală în cuplu, iar a doua parte a lunii face o legătură între viața relațională și carieră sau ambițiile sociale.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

În iunie 2016 activitățile care pot aduce satisfacții Balanțelor sunt studiile, munca de concepție, preocupările universitare sau culturale, colaborările la distanță, călătoriile cu scop profesional sau de instruire și activitățile de import-export. Totul este să ai răbdare și perseverență, fiindcă drumul nu este lipsit de obstacole.

Partea a doua a lunii iunie te favorizează în privința vizibilității publice, a prestigiului și a autorității. Atunci încep să apară și cele mai notabile realizări.

Marea provocare a lunii iunie 2016 este însă legată de finanțe. Cu Marte retrograd în casa banilor Balanței, trebuie să te străduiești și să insiști pentru a-ți rezolva problemele, fiindcă este rost de încurcături, întârzieri, cheltuieli neașteptate și alte bătăi de cap.

La finele lunii iunie, Marte își reia mersul direct și lucrurile încep să se limpezească.

În horoscopul carierei 2016 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Perioada este destul de tensionată, iar Balanțele nu reacționează prea bine la o încordare prelungită și își pot pierde destul de ușor echilibrul interior.

Prin urmare, în iunie 2016 ar fi bine să duci o viață cât mai cumpătată și să-ți găsești niște puncte solide de reper, eventual niște oameni pe care poți conta și care te pot degreva de anumite responsabilități care te suprasolicită.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în iunie 2016

Deocamdată, inițiativele financiare de anvergură sunt de evitat. Amână-le pentru începutul lunii iulie!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Balanță mai 2016

Dragoste și viața în doi

Fiindcă Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, se află în mers retrograd în luna mai 2016, viața relațională a Balanțelor poate fi marcată de evenimente neașteptate.

Mersul retrograd este nefiresc, deci poate antrena situații insolite. Acestea pot fi supărătoare, incomode, frustrante sau pur și simplu surprinzătoare.

Nu este exclus să se reactiveze o problemă de cuplu mai veche sau să reapară în viața ta o fostă dragoste.

Există și riscul unor blocaje sau conflicte. Oricum, este puțin probabil ca lucrurile să decurgă conform așteptărilor.

Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii și a armoniei sentimentale, se află în casa a opta a Balanței, poziție care poate genera frământări și îngrijorare, dar care favorizează înțelegerea unor aspecte relaționale profunde.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Balanței, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Pentru Balanțe, luna mai 2016 este în primul rând o lună activă financiar.

În principal este vorba nu despre ceea ce câștigi prin muncă, ci despre felul în care gestionezi ceea ce deja ai, despre banii pe care îi deții împreună cu alții (sau care depind de alții), despre achiziții și investiții, despre relațiile cu băncile, asigurările, fiscul etc. Eventual, despre cadouri, sponsorizări, atrageri de fonduri. Iar ideea este că aici lucrurile merg bine.

Câștigurile regulate ale Balanțelor vin mai ales prin efort intelectual, activități care presupun informare, comunicare, drumuri sau comerț, dar pot fi supuse întârzierilor sau încurcăturilor.

În ceea ce privește cariera, reluarea mersului direct al lui Jupiter, stăpânul casei muncii Balanței, aduce o deblocare sau relansare.

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Balanței, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Sănătatea Balanțelor trebuie ținută sub observație pe tot parcursul lunii mai 2016. Axa caselor medicale este destul de tensionată.

Ai grijă de trup și mai ales de minte! Un psihic optimist și relaxat este de neprețuit.

Nu-ți face griji pentru nimicuri și evită suprasolicitarea intelectuală! Este recomandat să privești lucrurile cu mai multă detașare și să eviți conflictele, fiindcă te consumă foarte mult.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în mai 2016

Nu dramatiza, nu te enerva! Ai face bine să cauți compania oamenilor veseli și binevoitori.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Balanței pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Balanțe
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.