Horoscop lunar Berbec

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Berbec mai 2016

Dragoste și viața în doi

Venus – planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului – se află în cea mai mare parte a lunii mai 2016 în casa banilor Berbecului, ceea ce înseamnă că ai nevoie de siguranță afectivă, ai simț practic relațional și treci sentimentele prin filtrul rațiunii.

Aspectele armonioase pe care Venus le face cu Jupiter, situat în casa muncii Berbecului, și cu Pluto, situat în casa carierei Berbecului, ar putea semnifica o reușită socio-profesională a cuplului sau o orientare comună către obiective legate de poziție și finanțe.

În cazul în care nu ai încă o legătură stabilă, oportunitățile sentimentale ce ar putea surveni în această perioadă par să aibă tangență cu profesia și, cel mai probabil, cu o persoană stabilă emoțional și financiar.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe mai 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Foarte promițătoare pentru Berbeci, luna mai 2016 valorizează trigonul format de Pluto (aflat în casa carierei Berbecului) cu Jupiter (în casa muncii Berbecului), permițând îndeplinirea unor țeluri importante.

Valorizarea trigonului Pluto-Jupiter este încurajată de reluarea mersului direct al lui Jupiter și de aspectele fericite pe care Soarele, Mercur și Venus le formează cu Pluto și Jupiter.

Se formează astfel ceea ce astrologii numesc o “piramidă” (un triunghi echilateral) în casele vocaționale ale Berbecului și în semnele productive de Pământ, care implică ambele planete benefice (Jupiter și Venus).

Este o configurație de mare șansă financiară și profesională. Depinde de tine să o valorifici la maximum.

Fiindcă Marte este retrograd, probabil că e nevoie de un efort suplimentar de mobilizare și coordonare.

În horoscopul carierei 2016 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii mai 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Sănătatea nu este chiar punctul forte al Berbecilor în luna mai 2016.

Stăpânul Berbecului, Marte, este retrograd; Mercur, stăpânul casei bolilor Berbecului, este retrograd și el; iar Jupiter, aflat în casa sănătății Berbecului, face un careu cu Jupiter.

Ai grijă de tine, fiindcă terenul este sensibil!

Pe de altă parte, luna mai 2016 este bună pentru a relua investigațiile privind unele afecțiuni mai vechi.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în mai 2016

Fixează-ți obiective clare, organizează-te și dă-i bătaie! Nu e ușor, dar poți avea mari împliniri.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Berbec aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

Între 5 și 30 aprilie 2016 te bucuri de grațiile lui Venus, aflată în Berbec. Devii mai sexy și mai conștient(ă) de putere ta de seducție. Atragi atenția, privirile și... norocul în dragoste.

Sub influența lui Venus, viața sentimentală, căsnicia și relațiile, în general, aduc Berbecilor bucurie și satisfacții.

Dar în aprilie 2016 nu se simte doar influența lui Venus. Soarele, stăpânul casei iubirii și a erotismului Berbecului, se află și el în Berbec. Este vremea în care îți poți întâlni sufletul-pereche, dacă asta cauți, sau în care te poți deda la mici plăceri și escapade efemere, daca vrei doar să te distrezi fără să-ți asumi angajamente.

Dacă ai deja o relație stabilă, ea înflorește în bună înțelegere și senzualitate.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Berbecului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Aprilie 2016 este o lună bună pentru cariera Berbecilor, cu perspective de realizari și succes.

Aflat în Berbec, Soarele îți conferă autoritate și prestanță și îți promite șanse de avansare și de evidențiere.

Venus pune și ea umărul la realizările Berbecilor: prin relații, diplomație, abilitatea de a te face plăcut(ă) și, în anumite situații, prin... noroc chior!

Poate că uneori simți că muncești cam dezorganizat sau că nu înaintezi suficient de repede. Cu răbdare și disciplină poți avea, însă, multe satisfacții.

Banii vin lesne spre tine, mai ales în primele două decade din aprilie 2016, dar se pare că este necesar sa regândești modul în care-i administrezi și să reevaluezi rentabilitatea acțiunilor pe care le întreprinzi. Începi să îți dai seama că se poate și mai bine.

Horoscopul lunii aprilie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Berbecului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Ești într-o formă bună, cel puțin aparent.

Soarele, situat în Berbec, îți dă mai multă vitalitate, iar Venus, aflată și ea tot în Berbec, îți dă o dispoziție mai veselă și mai optimistă.

Totuși, puțină prevedere nu strică. Se reomandă să ai grijă mai ales la excese și la tot ceea ce ar putea să-ți accentueze anumite afecțiuni de tip “hiper”.

N-ar fi rău să investești niște bani pentru a-ți rezolva anumite probleme de sănătate sau pentru a te menține în formă. (Ți-ai reînnoit abonamentul la sala de fitness sau la terenul de tenis?).

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în aprilie 2016

Abordează cu răbdare și înțelepciune tot ce este legat de mediul cultural, științific sau universitar, de călătorii, străini și străinătate!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Berbecului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii mai 2016 pentru Berbeci
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.