Horoscop lunar Berbec

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Berbec iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Până pe 17 iunie 2016, Venus – planeta iubirii și stăpâna casei cuplului în cazul particular al Berbecilor – se află în casa a treia a Berbecului. Prin urmare, conversațiile, schimburile de mesaje și drumurile au un impact marcant asupra relațiilor Berbecilor.

Prezența lui Venus în casa a treia mai poate facilita întâlniri inedite sau înfiriparea unei legături bazate pe afinități sau preocupări intelectuale comune.

Venus este însă prost aspectată de Saturn, Jupiter și Neptun, așa că în viața sentimentală a Berbecilor pot să survină blocaje, situații confuze sau reacții emoționale exagerate.

După 17 iunie 2016, Venus intră într-o casă ceva mai pașnică. Începând cu această dată, accentul cade pe intimitate, familie, cămin și încercarea de a crea un fundal de confort și siguranță afectivă.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului, își încheie pe 13 iunie 2016 șederea prelungită în casa banilor Berbecului, datorată ciclului retrogradării. Este timpul să tragi linie și să faci bilanțul, sa analizezi cât de productivă a fost prestația din ultimele luni, ce ai câștigat, ce ai pierdut. Și să tragi concluzii, învățăminte.

Chiar dacă primele două săptămâni din iunie 2016 nu sunt tocmai comode pentru Berbeci (mai ales a doua săptămână), per ansamblu se pare că ieși în câștig.

În cariera Berbecilor, roata se învârte. Mai ales rotițele minții, fiindcă iunie 2016 este o lună a ideilor și a inițiativelor, a preocupărilor intelectuale, a muncii de concepție.

Poți avea satisfacții și în activitățile legate de comunicații sau comerț, în munci manuale sau în deplasări cu scop profesional.

În horoscopul carierei 2016 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Luna iunie 2016 ar putea pune unele probleme Berbecilor.

În primele două săptămâni, Mercur, stăpânul casei sănătății Berbecului, este în opoziție cu Marte. Această configurație atrage stresul, mai ales pe cel legat de bani, competiții, conflicte sau situații de urgență.

Există, deopotrivă, o expunere mărită la infecții, inflamații, răniri și accidentări.

Partea a doua a lunii iunie 2016 poate face loc unor patologii inisdioase, cronice, greu de depistat sau de gestionat. Moralul este însă bun.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în iunie 2016

Fixează-ți țintele, organizează-te și dă-i bătaie! Nu este ușor, dar poți avea mari împliniri.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Berbec mai 2016

Dragoste și viața în doi

Venus – planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului – se află în cea mai mare parte a lunii mai 2016 în casa banilor Berbecului, ceea ce înseamnă că ai nevoie de siguranță afectivă, ai simț practic relațional și treci sentimentele prin filtrul rațiunii.

Aspectele armonioase pe care Venus le face cu Jupiter, situat în casa muncii Berbecului, și cu Pluto, situat în casa carierei Berbecului, ar putea semnifica o reușită socio-profesională a cuplului sau o orientare comună către obiective legate de poziție și finanțe.

În cazul în care nu ai încă o legătură stabilă, oportunitățile sentimentale ce ar putea surveni în această perioadă par să aibă tangență cu profesia și, cel mai probabil, cu o persoană stabilă emoțional și financiar.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Berbecului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Foarte promițătoare pentru Berbeci, luna mai 2016 valorizează trigonul format de Pluto (aflat în casa carierei Berbecului) cu Jupiter (în casa muncii Berbecului), permițând îndeplinirea unor țeluri importante.

Valorizarea trigonului Pluto-Jupiter este încurajată de reluarea mersului direct al lui Jupiter și de aspectele fericite pe care Soarele, Mercur și Venus le formează cu Pluto și Jupiter.

Se formează astfel ceea ce astrologii numesc o “piramidă” (un triunghi echilateral) în casele vocaționale ale Berbecului și în semnele productive de Pământ, care implică ambele planete benefice (Jupiter și Venus).

Este o configurație de mare șansă financiară și profesională. Depinde de tine să o valorifici la maximum.

Fiindcă Marte este retrograd, probabil că e nevoie de un efort suplimentar de mobilizare și coordonare.

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Berbecului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Sănătatea nu este chiar punctul forte al Berbecilor în luna mai 2016.

Stăpânul Berbecului, Marte, este retrograd; Mercur, stăpânul casei bolilor Berbecului, este retrograd și el; iar Jupiter, aflat în casa sănătății Berbecului, face un careu cu Jupiter.

Ai grijă de tine, fiindcă terenul este sensibil!

Pe de altă parte, luna mai 2016 este bună pentru a relua investigațiile privind unele afecțiuni mai vechi.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în mai 2016

Fixează-ți obiective clare, organizează-te și dă-i bătaie! Nu e ușor, dar poți avea mari împliniri.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Berbecului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Berbeci
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.