Horoscop lunar Berbec

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Berbec iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Marte, stăpânul Berbecului, se află în iulie 2016 în semnul pasional și bântuit de fantezii erotice al Scorpionului. Prin urmare, sexualitatea ți-e mai trează ca oricând. Să nu te miri dacă resimți dorințe neortodoxe sau ai poftă de experiențe la limită!

În această perioadă ai nevoie de intensitate și de sondare a adâncurilor. Lucrurile vor lua o și mai mare amploare după 12 iulie, când Venus, planeta dragostei, va intra în casa iubirii și a plăcerilor Berbecului, și vor atinge apogeul în ultima decadă, când Soarele va călca pe urmele lui Venus.

Așadar, iulie 2016 este o lună care îi predispune pe Berbeci la explorarea senzualității, la pasiune și aventuri amoroase, o lună care favorizează experimentele sexuale și apariția legăturilor romantice.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Fără îndoială că luna iulie 2016 te cheamă mai degrabă către vacanță și distracții, decât către trudă. Totuși, dacă n-ai încotro, te înhami la treabă fără mari proteste. Jupiter, situat în casa muncii Berbecului, îți dă multă putere și te ajută să-ți îndeplinești parcă mai ușor sarcinile.

Există numeroase indicii care leagă, într-un fel sau altul, cariera Berbecilor de călătorii, de străinătate sau colaborări la distanță, de publicare sau internet, de sfera universitară sau culturală, de domeniul medical sau de cel legislativ.

Luna iulie îți stimulează deopotrivă creativitatea și este excelentă pentru prezentări, lansări, promovări.

În iulie 2016, finanțele constituie pentru Berbeci o motivare, o provocare sau o sursă de stres. Oricum, te împing la acțiune și/sau decizii.

În horoscopul carierei 2016 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Tonusul Berbecilor este bun în iulie 2016, iar în partea a doua a lunii este chiar excelent.

Perioada este bună pentru o activitate fizică susținută, pentru călătorii de plăcere și pentru divertisment. Toate astea te relaxează și-ți atenuează tendința către neliniște interioară, introspecție și despicarea firului în patru, tendință generată de situarea lui Marte, stăpânul Berbecului, în Scorpion, adică în casa a opta a Berbecului.

Optimismul revine și el în partea a doua a lunii.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în iulie 2016

Bucură-te de ziua de azi și nu-ți face griji pentru lucruri mărunte sau închipuite!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Berbec iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Până pe 17 iunie 2016, Venus – planeta iubirii și stăpâna casei cuplului în cazul particular al Berbecilor – se află în casa a treia a Berbecului. Prin urmare, conversațiile, schimburile de mesaje și drumurile au un impact marcant asupra relațiilor Berbecilor.

Prezența lui Venus în casa a treia mai poate facilita întâlniri inedite sau înfiriparea unei legături bazate pe afinități sau preocupări intelectuale comune.

Venus este însă prost aspectată de Saturn, Jupiter și Neptun, așa că în viața sentimentală a Berbecilor pot să survină blocaje, situații confuze sau reacții emoționale exagerate.

După 17 iunie 2016, Venus intră într-o casă ceva mai pașnică. Începând cu această dată, accentul cade pe intimitate, familie, cămin și încercarea de a crea un fundal de confort și siguranță afectivă.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Berbecului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului, își încheie pe 13 iunie 2016 șederea prelungită în casa banilor Berbecului, datorată ciclului retrogradării. Este timpul să tragi linie și să faci bilanțul, sa analizezi cât de productivă a fost prestația din ultimele luni, ce ai câștigat, ce ai pierdut. Și să tragi concluzii, învățăminte.

Chiar dacă primele două săptămâni din iunie 2016 nu sunt tocmai comode pentru Berbeci (mai ales a doua săptămână), per ansamblu se pare că ieși în câștig.

În cariera Berbecilor, roata se învârte. Mai ales rotițele minții, fiindcă iunie 2016 este o lună a ideilor și a inițiativelor, a preocupărilor intelectuale, a muncii de concepție.

Poți avea satisfacții și în activitățile legate de comunicații sau comerț, în munci manuale sau în deplasări cu scop profesional.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Berbecului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Luna iunie 2016 ar putea pune unele probleme Berbecilor.

În primele două săptămâni, Mercur, stăpânul casei sănătății Berbecului, este în opoziție cu Marte. Această configurație atrage stresul, mai ales pe cel legat de bani, competiții, conflicte sau situații de urgență.

Există, deopotrivă, o expunere mărită la infecții, inflamații, răniri și accidentări.

Partea a doua a lunii iunie 2016 poate face loc unor patologii inisdioase, cronice, greu de depistat sau de gestionat. Moralul este însă bun.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în iunie 2016

Fixează-ți țintele, organizează-te și dă-i bătaie! Nu este ușor, dar poți avea mari împliniri.

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Berbecului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Berbeci
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.