Horoscop lunar Berbec

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Februarie 2016 este pentru Berbeci o lună activă în plan relațional, în care socializarea este la ordinea zilei.

Te distrezi din plin împreună cu partenerul/partenera, alături de prieteni. Dacă ești single, poți întâlni omul visat, cu ocazia unui eveniment social: o petrecere, un spectacol, o conferință etc.

Oricum, în februarie 2016 Berbecilor li se recomandă să nu stea în casă. Cu cât vor ieși mai mult, cu atât viața lor sentimentală va fi mai vie și mai bogată.

Conversațiile, corespondența, drumurile, studiile sau informația au o importanță deosebită pentru viața sentimentală a Berbecilor.

În prima parte a lunii februarie 2016 este posibil ca în viața de cuplu a Berbecilor să se întâmple ceva cu impact asupra muncii sau carierei. Ori invers: ceva ce se petrece în sfera profesională îți poate influența relația de cuplu.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Norocul este de partea ta în februarie 2016: Venus, Mica Benefică, tranzitează casa carierei Berbecului, de unde formează un binevoitor trigon cu Jupiter, Marele Benefic, situat în casa muncii Berbecului.

Sub această configurație astrală, lucrurile evoluează în avantajul tău fără ca tu să te străduiești prea tare. Ceea ce îți propui să faci are șanse mari de a se împlini. Apar noi oportunități, ai succes, iar acțiunile tale sunt profitabile.

În plus, Soarele, Mercur și Venus impulsionează pe rând casa Spiritului Bun (Agathos Daimon, cum o numeau grecii), care aduce susținere, protecție și popularitate.

În plan financiar, în februarie 2016 începe un ciclu foarte activ pentru Berbeci, care se întinde pe o perioadă de câteva luni în care vei putea face bani mulți – dar numai cu calm, prudență și o bună planificare.

În horoscopul carierei 2016 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Dacă Berbecii au avut unele probleme de sănătate în ultima perioadă, în februarie 2016 acestea pot fi ameliorate sau chiar rezolvate cu bine.

Mercur, stăpânul casei sănătății Berbecului, este bine poziționat. Prin urmare, luna februarie este bună nu doar pentru îngrijiri medicale, ci pentru tot ce are de-a face cu igiena personală, dieta sau stilul de viață.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în februarie 2016

Du-te la toate sindrofiile la care ești invitat(ă)! Dacă poți, organizează și tu una!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Berbec ianuarie 2016

Dragoste și viața în doi

Fiindcă Venus, planeta iubirii şi stăpâna casei relaţiilor Berbecului, se află în casa a noua, ianuarie 2016 este provocator şi plin de peripeţii pentru Berbeci. Rutina devine greu de suportat, îţi doreşti ceva special.

Pentru a te captiva, relaţia trebuie să-ţi ofere o perspectivă mai largă (atât fizic, cât şi psihologic), să-ţi aducă ceva nou la nivel de cunoaştere sau spiritualitate, să aibă conexiuni cu depărtările sau cu străinătatea, ori să te ajute să evoluezi, să capeţi o viziune mai amplă, mai cuprinzătoare.

Poţi accede la toate astea alături de omul drag, sau poţi fi atras/ă de cineva care-ţi promite astfel de experienţe.

Se mai poate să ai de făcut o alegere în care contează mult principiile, scara de valori.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Berbecului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

În ianuarie 2016 Soarele se află în casa statutului şi a carierei Berbecului și formează un trigon cu Jupiter, aflat în casa muncii Berbecului. Prin urmare, succesul Berbecilor vine prin entuziasmul cu care lucrează şi prin rezultatele bune obţinute în îndeplinirea responsabilităţilor.

Te bucuri de respect şi recunoaştere şi este posibil să primeşti un premiu, să fii avansat sau să-ţi atingi un obiectiv ambiţios.

Retrogradarea lui Mercur în casa carierei Berbecului ar putea sublinia importanţa actului intelectual, a comunicării şi a drumurilor. Dar ar putea fi şi semnul unor negocieri acerbe, al rediscutării unor termeni contractuali sau al revenirii în atenţie a unor proiecte mai vechi.

În plan financiar, Berbecii ar trebui să-și cântărească bine toate demersurile şi deciziile, mai ales în prima parte a lunii.

Horoscopul lunii ianuarie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Berbecului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Între altele, Mercur este pentru Berbeci şi stăpânul casei bolilor. În ianuarie 2016, Mercur retrogradează într-o zonă din care formează o conjuncţie cu Pluto şi un careu cu Uranus.

Prin urmare, Mercur ţi-ar putea da unele bătăi de cap, te-ar putea determina să acorzi mai multă atenţie sănătăţii şi să purcezi la unele transformări în sfera igienei şi a stilului de viaţă.

Excesele, graba şi neatenţia îţi pot cauza necazuri.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în ianuarie 2016

Analizează-ţi obiectivele profesionale şi fă-ţi o listă de priorităţi!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Berbecului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii februarie 2016 pentru Berbeci
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.