Horoscop lunar Capricorn

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Capricorn iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Prima jumătate a lunii iunie 2016 este destul de banală. Dragostea sau căsnicia Capricornilor pot fi afectate de responsabilități și de lipsă de timp. În cel mai bun caz, tu și perechea lucrați împreună (studii, serviciu) sau vă uniți eforturile pentru îndeplinirea unor sarcini comune.

Există și posibilitatea unei idile la locul de muncă, sau care are legătură cu munca.

În partea a doua a lunii, situația se schimbă radical. Pe 17 iunie 2016, Venus, planeta dragostei și a armoniei, intră în casa cuplului Capricornului.

Relațiile devin mult mai calde, mai tandre, pline de bunăvoință și înțelegere. Acum deschiderea sentimentală este mai mare și se creează circumstanțe care facilitează apariția unei noi iubiri sau a unei realizări de cuplu.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Până pe 21 iunie 2016, în casa muncii Capricornului se află Soarele, care îți împrumută din energia și strălucirea lui, te scoate în evidență, îți pune în valoare aptitudinile, îți conferă mai multă autonomie în sfera ta de activitate.

Împreună cu Soarele, până pe 13 iunie se află și Venus, sub oblăduirea căreia talentele artistice și creative înfloresc, iar munca devine mai plăcută și atmosfera de lucru mai relaxată.

Mai mult, tot în casa muncii Capricornului, între 13 și 30 iunie 2016 se va afla Mercur, care susține activitatea intelectuală, rapiditatea de calcul, dexteritatea manuală și abilitățile de comunicare.

Chiar dacă uneori opoziția lui Saturn la cele trei planete duce la obstacole sau întârzieri, munca ta e apreciată și productivă.

În horoscopul carierei 2016 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Consideră sănătatea ca fiind o prioritate a perioadei!

Stăpânul Capricornului, Saturn, se într-una dintre casele medicale ale Capricornului, iar în iunie 2016 Soarele, Venus și Mercur traversează cealaltă casă medicală, casa bolilor, formând, pe rând, aspecte tensionate cu Saturn.

Afecțiunile existente se pot acutiza, croniciza, reactiva. Și pot apărea altele noi!

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în iunie 2016

Atenție la popularitate, la proiectele colective și la activitățile de grup!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Capricorn mai 2016

Dragoste și viața în doi

Iubirea domnește asupra lunii mai 2016, atotputernică și glorioasă.

În casa dragostei Capricornului radiază strălucitorul Soare, plin de vitalitate. Și tot acolo, seducătoarea Venus împrăștie dulcea-i lumină, iar șturlubaticul Mercur face șiret cu ochiul.

Trigoanele pe care le aruncă Pluto și Jupiter către triada Soare-Venus-Mercur adaugă intensitate și nesaț.

În această ambianță mustind de erotism și senzualitate, poate izbucni oricând o nouă pasiune. Dacă ai deja o legătură stabilă, poți descoperi alături de cel drag noi dimensiuni ale simțirii amoroase.

În plus, luna mai 2016 este strașnică pentru orice fel de plăceri, nu doar pentru cele ale inimii și ale trupului. Așadar, pregătește-te să te distrezi cum nu te-ai mai distrat de mult!

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Capricornului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Capricornii traversează o perioada creativă, în care puterea de concentrare, imaginația și informația rafinată își pot da mana pentru a-i conduce spre realizări deosebite.

În luna mai 2016 dispui, deopotrivă, de o forță a expresivității ieșită din comun. Este un dar neprețuit dacă lucrezi în mediul artistic, dacă trebuie să prezinți/reprezinți ceva/pe cineva, ori dacă vrei să purcezi la promovarea unui produs, a unei opere ori a propriei imagini.

Șansa este alături de tine și dacă îți desfășori talentele în lumea sportului, a divertismentului, a show-biz-ului. Te favorizează inclusiv pe tărâmul expedițiilor, al călătoriilor, al relațiilor cu cei de departe.

Financiar, Capricornilor li se recomandă prudență. Poți avea noroc în speculații, dar există și riscuri mari.

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Capricornului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

La fel ca luna precedentă, și în luna mai 2016 este necesar să acorzi atenție sănătății.

Saturn, stăpânul Capricornului, se află în continuare împreună cu Marte într-o casă cu conotații medicale. Configurația îți poate submina sistemul imunitar, poate da frâu liber manifestării bolilor cronice, poate accentua o eventuală înclinație către dependențe și te poate expune la accidentări.

Atenție pe tot parcursul lunii mai 2016, dar mai ales între 20 și 27!

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în mai 2016

Dacă bănuiești că ai dușmani care te sapă din umbră, ferește-te!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Capricornului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Capricorni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.