Horoscop lunar Capricorn

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Cu Venus (planeta iubirii) situată în Capricorn, până pe 17 februarie ești Miss/Mister Zodiac.

Venus aduce optimism și veselie, noroc și împliniri în dragoste; îi face pe ceilalți să vadă tot ce ai mai frumos și mai atrăgător și te ajută cu adevărat să arăți mai bine, să te simți grozav în pielea ta, să fii mai sexy, mai șic, mai elegant(ă).

Prezența planetei dragostei în zodia ta îți amplifică senzualitatea și magnetismul și îți creează împrejurări favorabile apariției sau înfloririi dragostei.

Zilele de 5 și 6 februarie 2016, când Luna i se alătură lui Venus, au o mare încărcătură emoțională și, dacă sunt bine întrebuințate, pot fi cu adevărat magice.

În partea a doua a lunii, relațiile Capricornilor par să fie influențate de considerente de ordin practic, material.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Februarie 2016 este o lună norocoasă pentru Capricorni, iar norocul se răsfrânge și asupra carierei, mai ales în prima parte a lunii, când o ai alături pe Venus.

Venus – Mica Benefică și, în același timp, stăpâna casei carierei Capricornului – îți aduce oportunități de avansare și succes, îți netezește drumul și te favorizează în tot ce este legat de colaborări, contracte, muncă de echipă, clientelă, popularitate, imagine.

Tot în prima parte a lunii primești și sprijinul lui Mercur, care te susține în activitățile intelectuale și în cele care presupun comunicare, schimburi, calcule și deplasări.

Toată luna februarie 2016 este interesantă din punct de vedere financiar și poate să-ți aducă bani frumoși, cadouri sau tranzacții avantajoase.

În horoscopul carierei 2016 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Nu se întrevăd probleme deosebite de sănătate. Forma fizică a Capricornilor este destul de bună, iar tonusul psihic este excelent, mai ales în prima parte a lunii.

Dacă ai unele afecțiuni mai vechi, este timpul să iei măsuri pentru ameliorarea lor. Luna februarie 2016 este favorabilă demersurilor medicale.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în februarie 2016

Distrează-te, răsfață-te, oferă-ți mici plăceri! Este timp destul și pentru muncă...

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Capricorn ianuarie 2016

Dragoste și viața în doi

Ianuarie nu este cea mai sentimentală lună din 2016. Se pare că ai alte priorităţi. Iar dacă, totuşi, iubirea sau cuplul constituie o prioritate, lucrurile nu ies chiar aşa cum ai visat.

Până pe 23 ianuarie 2016 Venus, planeta iubirii, se află în casa a douăsprezecea a Capricornului, o casă nu tocmai binevoitoare. Această poziţie a lui Venus favorizează doar anumite tipuri de legături: cele ascunse sau ilicite. De obicei, însă, realitatea nu vine în întimpinarea speranţelor.

Cel mai probabil rămâne, totuşi, ca atenţia ta să se îndrepte spre alte sfere de interes, iar sfera relaţiilor să nu fie prea activă. Inactivitatea ţine tot de casa a douăsprezecea.

Totuși, nu este cazul să-ţi faci griji. Vei recupera din plin după 23 ianuarie 2016, când Venus va intra în Capricorn.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Capricornului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Cu Soarele în Capricorn, primele două decade din ianuarie 2016 sunt favorabile succesului profesional. Soarele îţi dă vigoare şi prestanţă, te ajută să te remarci, să te impui, să câştigi respect şi apreciere.

În plus, munceşti mai mult, iar profesia şi serviciul devin prioritare fiindcă Mercur, stăpânul casei muncii Capricornului, se află şi el în Capricorn.

Între altele, este de aşteptat ca preocupările lunii ianuarie să aibă de-a face îndeosebi cu efortul intelectual, comunicarea sau drumurile.

Nu-ţi va fi uşor şi trebuie să te înarmezi cu răbdare, fiindcă retrogradarea lui Mercur (5-25 ianuarie 2016) îţi poate scoate în cale dificultăţi, întârzieri sau amânări.

Prin perseverenţă vei izbuti, iar răsplata cea mai generoasă va veni spre finele lunii.

Horoscopul lunii ianuarie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Capricornului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Cu Soarele în Capricorn, în primele două decade din ianuarie 2016 te bucuri de multă energie şi vitalitate.

Partea neplăcută este că retrogradarea lui Mercur în Capricorn îţi poate aduce tulburări de atenţie, erori de calcul sau de judecată, probleme de comunicare, nelinişte, nervozitate şi o predispoziţie pentru neplăceri în deplasare, poate chiar accidente.

Afecţiunile respiratorii nu sunt excluse.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în ianuarie 2016

Caută să examinezi lucrurile din mai multe perspective şi ascultă cu atenţie punctele de vedere ale celorlalţi!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Capricornului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii februarie 2016 pentru Capricorni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.