Horoscop lunar Capricorn

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Capricorn iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Soarele se află în casa cuplului Capricornului în primele două decade ale lunii iulie 2016, aducând în prim-plan dragostea, mariajul și, mai ales, pe omul drag, în jurul căruia îți țeși toate planurile și acțiunile.

Până pe 12 iulie, în casa cuplului Capricornului se află și Venus, planeta dragostei și a relațiilor în general, și Mercur, planeta comunicării. Prin urmare, duci o viață socială plină și veselă, ai priză la sexul opus și oricând ți se poate ivi o oportunitate romantică.

Pe 12 iulie 2016 Venus părăsește zona parteneriatelor Capricornului, urmată pe 14 iulie de Mercur. Fiindcă Venus și Mercur se mută într-o zonă mai puțin luminoasă și extrovertită, partea a doua a lunii iulie ar putea fi presărată cu griji, mici situații stânjenitoare, suspiciuni și frustrări.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Luna iulie 2016 pune accentul pe colaborări, munca de echipă, alianțe și contracte.

Soarele se află în casa parteneriatelor Capricornului până pe 22 iulie, iar Venus și Mercur îl însoțesc până pe 12, respectiv 14 iulie 2016. Este un interval excelent pentru a-ți crea noi contacte, pentru a parafa înțelegeri sau pentru a demara un proiect colectiv. Clientela poate spori, ai succes în competiții și câștig de cauză în dispute, inclusiv juridice.

Partea a doua a lunii iulie 2016 subliniază zona finanțelor și a afacerilor Capricornilor. Este rost de venituri suplimentare, cadouri și alte avantaje materiale. Ai parte de colaborări profitabile, cresc câștigurile partenerului/partenerei și se poate să faci pe neașteptate o investiție la care te gândeai de mai mult timp.

În horoscopul carierei 2016 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Saturn, stăpânul Capricornului, se află într-o poziție defavorabilă, ceea ce înseamnă că nu te bucuri de aceeași rezistență ca în alți ani, iar când apar și alte tranzite stresante, simți mai tare acest lucru.

Iulie 2016, de exemplu, îți cam consumă nervii și energia, iar în partea a doua a lunii (și mai ales în ultima decadă), starea de spirit poate avea de suferit și pot apărea și probleme medicale.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în iulie 2016

După 12 iulie cumpără-ți ceva drăguț: o haină, un parfum, o bijuterie! Face bine la moral și poate fi o achiziție avantajoasă.

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Capricorn iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Prima jumătate a lunii iunie 2016 este destul de banală. Dragostea sau căsnicia Capricornilor pot fi afectate de responsabilități și de lipsă de timp. În cel mai bun caz, tu și perechea lucrați împreună (studii, serviciu) sau vă uniți eforturile pentru îndeplinirea unor sarcini comune.

Există și posibilitatea unei idile la locul de muncă, sau care are legătură cu munca.

În partea a doua a lunii, situația se schimbă radical. Pe 17 iunie 2016, Venus, planeta dragostei și a armoniei, intră în casa cuplului Capricornului.

Relațiile devin mult mai calde, mai tandre, pline de bunăvoință și înțelegere. Acum deschiderea sentimentală este mai mare și se creează circumstanțe care facilitează apariția unei noi iubiri sau a unei realizări de cuplu.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Capricornului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Până pe 21 iunie 2016, în casa muncii Capricornului se află Soarele, care îți împrumută din energia și strălucirea lui, te scoate în evidență, îți pune în valoare aptitudinile, îți conferă mai multă autonomie în sfera ta de activitate.

Împreună cu Soarele, până pe 13 iunie se află și Venus, sub oblăduirea căreia talentele artistice și creative înfloresc, iar munca devine mai plăcută și atmosfera de lucru mai relaxată.

Mai mult, tot în casa muncii Capricornului, între 13 și 30 iunie 2016 se va afla Mercur, care susține activitatea intelectuală, rapiditatea de calcul, dexteritatea manuală și abilitățile de comunicare.

Chiar dacă uneori opoziția lui Saturn la cele trei planete duce la obstacole sau întârzieri, munca ta e apreciată și productivă.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Capricornului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Consideră sănătatea ca fiind o prioritate a perioadei!

Stăpânul Capricornului, Saturn, se într-una dintre casele medicale ale Capricornului, iar în iunie 2016 Soarele, Venus și Mercur traversează cealaltă casă medicală, casa bolilor, formând, pe rând, aspecte tensionate cu Saturn.

Afecțiunile existente se pot acutiza, croniciza, reactiva. Și pot apărea altele noi!

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în iunie 2016

Atenție la popularitate, la proiectele colective și la activitățile de grup!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Capricornului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Capricorni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.