Horoscop lunar Capricorn

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Capricorn mai 2016

Dragoste și viața în doi

Iubirea domnește asupra lunii mai 2016, atotputernică și glorioasă.

În casa dragostei Capricornului radiază strălucitorul Soare, plin de vitalitate. Și tot acolo, seducătoarea Venus împrăștie dulcea-i lumină, iar șturlubaticul Mercur face șiret cu ochiul.

Trigoanele pe care le aruncă Pluto și Jupiter către triada Soare-Venus-Mercur adaugă intensitate și nesaț.

În această ambianță mustind de erotism și senzualitate, poate izbucni oricând o nouă pasiune. Dacă ai deja o legătură stabilă, poți descoperi alături de cel drag noi dimensiuni ale simțirii amoroase.

În plus, luna mai 2016 este strașnică pentru orice fel de plăceri, nu doar pentru cele ale inimii și ale trupului. Așadar, pregătește-te să te distrezi cum nu te-ai mai distrat de mult!

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe mai 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Capricornii traversează o perioada creativă, în care puterea de concentrare, imaginația și informația rafinată își pot da mana pentru a-i conduce spre realizări deosebite.

În luna mai 2016 dispui, deopotrivă, de o forță a expresivității ieșită din comun. Este un dar neprețuit dacă lucrezi în mediul artistic, dacă trebuie să prezinți/reprezinți ceva/pe cineva, ori dacă vrei să purcezi la promovarea unui produs, a unei opere ori a propriei imagini.

Șansa este alături de tine și dacă îți desfășori talentele în lumea sportului, a divertismentului, a show-biz-ului. Te favorizează inclusiv pe tărâmul expedițiilor, al călătoriilor, al relațiilor cu cei de departe.

Financiar, Capricornilor li se recomandă prudență. Poți avea noroc în speculații, dar există și riscuri mari.

În horoscopul carierei 2016 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii mai 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

La fel ca luna precedentă, și în luna mai 2016 este necesar să acorzi atenție sănătății.

Saturn, stăpânul Capricornului, se află în continuare împreună cu Marte într-o casă cu conotații medicale. Configurația îți poate submina sistemul imunitar, poate da frâu liber manifestării bolilor cronice, poate accentua o eventuală înclinație către dependențe și te poate expune la accidentări.

Atenție pe tot parcursul lunii mai 2016, dar mai ales între 20 și 27!

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în mai 2016

Dacă bănuiești că ai dușmani care te sapă din umbră, ferește-te!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Capricorn aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

Aprilie 2016 este o lună interesantă pentru viata sentimentala a Capricornilor, cu tendințe complexe.

Venus, planeta cuplului și a iubirii, se află într-un sector al horoscopului solar care imprimă o anume nevoie de intimitate și de siguranță emoțională. Căldura căminului și a familiei ar putea fi pentru Capricorni garanțiile dorite și suficiente ale confortului sentimental.

Totuși, în casa dragostei Capricornului se află Mercur, într-un tranzit prelungit (6 aprilie - 13 iunie 2016) datorat ciclului retrogradării. Iar Mercur este o planetă a noului, a mișcării, a curiozității, a jocului. Într-o astfel de poziție, cel mai adesea Mercur induce o dorință de flirt, de experiment, de reîmprospătare a impulsului amoros. Abordarea este tinerească, adolescentină chiar, ușor instabilă. Un fel de... love for fun!

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Capricornului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Este puțin probabil ca luna aprilie 2016 să aducă noi inițiative în cariera sau în afacerile Capricornilor. Se întrevede mai degrabă continuarea proiectelor și a activităților deja începute, folosind metode verificate, eficiente, sigure.

Perioada este bună pentru consolidare, pentru relansare, pentru promovarea talentelor sau produselor deja existente sau consacrate. Calitățile care îi pot conduce pe Capricorni către succes în aprilie 2016 sunt creativitatea, inventivitatea și adaptabilitatea.

În altă ordine de idei, poți avea unele realizări în domeniul imobiliarelor sau al investițiilor în bunuri casnice sau de folosință îndelungată.

Finanțele Capricornilor trebuie gestionate cu grijă în aprilie 2016, fiindcă robinetul prin care vin banii nu are un debit prea mare. Un ajutor din partea familiei sau a unui sponsor care dorește discreție ar putea surveni în decada a doua.

Horoscopul lunii aprilie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Capricornului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Încerci să ții steagul sus, dar nu prea ești în cea mai bună formă.

În aprilie 2016, stăpânul Capricornului, Saturn, este într-o casă defavorabilă și în vecinătatea dăunătoare a lui Marte. Această configurație amenință cu cronicizarea problemele medicale neglijate.

E timpul să-ți resetezi prioritățile și să ai mai multă grijă de tine. Sportul, mișcarea în aer liber și câteva ore de relaxare în plus pe săptămână ar fi binevenite.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în aprilie 2016

Cineva ar putea lucra în ascuns împotriva intereselor tale. Ai grijă!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Capricornului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii mai 2016 pentru Capricorni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.