Horoscop lunar Capricorn

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Capricorn august 2016

Dragoste și viața în doi

Pe 5 august 2016 Venus, planeta iubirii și stăpâna casei erotismului Capricornului, intră în casa a noua a horoscopului tău solar. Relațional, ai nevoie de o perspectivă mai largă și, totodată, de căutarea unor înțelesuri mai adânci.

Este posibil să ai o legătură la distanță sau cu cineva din altă țară, să faci o călătorie romantică sau să-ți întâlnești jumătatea la un drum. Se mai poate, însă, să întreprinzi unele demersuri spirituale sau culturale alături de omul drag sau să dezvolți o atracție pe baza unor afinități intelectuale.

În august 2016, viața de cuplu a Capricornilor nu este străină nici de valorile materiale, care ar putea să lanseze o provocare sau chiar să creeze un disconfort relațional, din cauză că Luna, stăpâna casei cuplului Capricornului, va fi eclipsată de Soare în casa banilor Capricornului.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe august 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Eclipsa de Lună care se produce pe 18 august 2016 în casa banilor Capricornului anunță o lună importantă în plan financiar. Poate aduce evenimente neașteptate, bune sau rele, în funcție de configurarea hărții natale, dar și o clarificare, o conștientizare sau un deznodământ. Oricum, este bine să îți păstrezi niște fonduri de rezervă și să-ți judeci atent deciziile financiare.

În plan profesional, succesul Capricornilor poate veni din activitățile care au tangență cu străinătatea, turismul, utilizarea internetului, dar și din cele legate de mediile universitar, cultural, religios sau legislativ.

Este posibil să faci o călătorie de studii, de afaceri sau importantă pentru carieră.

Păzește-ți spatele, fiindcă s-ar putea ca cineva să te sape discret, dar eficient!

În horoscopul carierei 2016 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii august 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În august 2016 sănătatea trebuie să fie în atenție mai mult ca oricând.

Saturn, stăpânul Capricornului, se află într-o casă cu conotații medicale, iar acum i se alătură și Marte. Combinația poate fi periculoasă, poate accentua o boală cronică sau poate produce accidentări ori alte incidente soldate, în cazurile cele mai grave, chiar cu afectarea libertății de mișcare.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în august 2016

Ai grijă de tine! Fii atent(ă) cum circuli și cum mânuiești obiectele periculoase!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Capricorn iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Soarele se află în casa cuplului Capricornului în primele două decade ale lunii iulie 2016, aducând în prim-plan dragostea, mariajul și, mai ales, pe omul drag, în jurul căruia îți țeși toate planurile și acțiunile.

Până pe 12 iulie, în casa cuplului Capricornului se află și Venus, planeta dragostei și a relațiilor în general, și Mercur, planeta comunicării. Prin urmare, duci o viață socială plină și veselă, ai priză la sexul opus și oricând ți se poate ivi o oportunitate romantică.

Pe 12 iulie 2016 Venus părăsește zona parteneriatelor Capricornului, urmată pe 14 iulie de Mercur. Fiindcă Venus și Mercur se mută într-o zonă mai puțin luminoasă și extrovertită, partea a doua a lunii iulie ar putea fi presărată cu griji, mici situații stânjenitoare, suspiciuni și frustrări.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Capricornului, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Luna iulie 2016 pune accentul pe colaborări, munca de echipă, alianțe și contracte.

Soarele se află în casa parteneriatelor Capricornului până pe 22 iulie, iar Venus și Mercur îl însoțesc până pe 12, respectiv 14 iulie 2016. Este un interval excelent pentru a-ți crea noi contacte, pentru a parafa înțelegeri sau pentru a demara un proiect colectiv. Clientela poate spori, ai succes în competiții și câștig de cauză în dispute, inclusiv juridice.

Partea a doua a lunii iulie 2016 subliniază zona finanțelor și a afacerilor Capricornilor. Este rost de venituri suplimentare, cadouri și alte avantaje materiale. Ai parte de colaborări profitabile, cresc câștigurile partenerului/partenerei și se poate să faci pe neașteptate o investiție la care te gândeai de mai mult timp.

Horoscopul lunii iulie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Capricornului, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Saturn, stăpânul Capricornului, se află într-o poziție defavorabilă, ceea ce înseamnă că nu te bucuri de aceeași rezistență ca în alți ani, iar când apar și alte tranzite stresante, simți mai tare acest lucru.

Iulie 2016, de exemplu, îți cam consumă nervii și energia, iar în partea a doua a lunii (și mai ales în ultima decadă), starea de spirit poate avea de suferit și pot apărea și probleme medicale.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în iulie 2016

După 12 iulie cumpără-ți ceva drăguț: o haină, un parfum, o bijuterie! Face bine la moral și poate fi o achiziție avantajoasă.

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Capricornului pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii august 2016 pentru Capricorni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.