Horoscop lunar Fecioară

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Fecioară iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Jupiter, stăpânul casei relațiilor Fecioarei, se află în continuare în Fecioară (până în septembrie 2016), subliniind importanța vieții de cuplu.

Jupiter îți poate aduce oportunități, dar îți poate induce și așteptări disproporționate. Ceva mai mult pragmatism n-ar strica, dacă nu vrei să umbli după iluzii și să rămâi la final cu buzele umflate.

Acestea fiind zise, iulie 2016 începe promițător, cu Venus, planeta iubirii, într-o poziție favorabilă, aducătoare de șansă. Viața sentimentală a Fecioarelor este favorizată de socializare, de participarea la acțiuni sau evenimente cu multă lume, iar prietenii pot juca rolul de intermediari sau mediatori.

A doua și a treia decadă din iulie 2016 sunt mai lipsite de culoare, chiar mohorâte. Pot favoriza, însă, idilele secrete.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Fecioară (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

În planul prestigiului și al poziției, iulie 2016 te avantajează. Venus, Mercur și Soarele trec prin casa a unsprezecea a Fecioarei, ceea ce îți sporește popularitatea și îți aduce protecție din partea celor puternici și susținere din partea simpatizanților.

Perioada este admirabilă pentru activitățile de grup sau în cadrul unei organizații, unde faci o figură de lider competent, inteligent și agreabil. Intervalul propice acoperă primele două decade, iar cele mai frumoase realizări le poți avea până pe 14 iulie 2016, cât timp Mercur, stăpânul Fecioarei, este într-o poziție favorabilă.

Poți câștiga bani suplimentari din activități intelectuale, informație sau comunicare.

În horoscopul carierei 2016 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Ești într-o formă bună în prima jumătate a lunii iulie 2016, după care începi treptat să nu te mai simți confortabil în pielea ta. Ultima decadă te găsește mai lipsit(ă) de chef și energie.

De fapt, energia propriu-zis nu-ți lipsește, dar tinde să se consume dezordonat, conducând la oboseală.

Rezistența organismului Fecioarelor este mult scăzută în ultima decadă din iulie 2016, care trebuie tratată cu prudență.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în iulie 2016

Folosește-ți puterea de convingere, dar cu tact!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Fecioară iunie 2016

Dragoste și viața în doi

În iunie 2016, astrele continuă să fie generoase cu viața ta afectivă. Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, rămâne pe poziții în Fecioară, iar Venus, planeta iubirii, este foarte bine situată.

În prima parte a lunii, Venus se află în casa a zecea a Fecioarei, unul dintre cele mai puternice plasamente posibile, care-i conferă o forță suplimentară și care poate să lege cumva relațiile Fecioarelor de carieră și succes.

După 17 iunie 2016, Venus se află în casa a unsprezecea a Fecioarei, o casă norocoasă. În plus, Venus formează un aspect armonios cu Jupiter. Prin urmare, apar oportunități amoroase, socializarea oferă noi ocazii de înflorire a relațiilor, iar în cuplu domnesc tandrețea, armonia și optimismul.

Perioada e favorabilă planurilor de viitor.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Fecioarei, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Nici că se poate afla în tot anul 2016 o lună mai bună pentru succes!

Pe fundalul deja predispus către oportunități, pe care ți-l asigură Jupiter între august 2015 și septembrie 2016, luna iunie 2016 apare ca un spot luminos de șansă. Acest spot este branșat la energia planetelor ce traversează casa carierei Fecioarei: Soarele, care radiază forță și autoritate (până pe 20 iunie, inclusiv), Venus, aducătoarea de favoruri și bune relații (până pe 17 iunie) și Mercur, marele responsabil cu ideile și comunicarea, care, în plus, este și stăpânul casei carierei Fecioarei (după 13 iunie).

Partea a doua a lunii iunie 2016 este foarte favorabilă Fecioarelor sub aspectul popularității și al susținerii din partea celorlalți.

Toate atrag reușita, iar reușita atrage după sine banii, mai ales în a doua parte a intervalului.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Fecioarei, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În principiu, în iunie 2016 te bucuri de o formă bună.

Totuși, opoziția pe care o face Mercur, stăpânul Fecioarei, cu Saturn, stăpânul casei bolilor Fecioarei, ar putea să-ți aducă unele probleme de sănătate în săptămâna a treia a lunii.

În general, luna iunie 2016 este foarte dinamică, dar destul de tensionată și stresantă, iar presiunea acumulată nu-ți face bine.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în iunie 2016

Ai mare grijă în deplasare și la manevrarea obiectelor și substanțelor cu potențial periculos!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Fecioarei pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Fecioare
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.