Horoscop lunar Fecioară

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

Sub o triplă conjuncție Venus-Mercur-Pluto în casa dragostei Fecioarei, prima parte a lui februarie 2016 se anunță a fi intensă și plină de senzualitate.

Venus este semnificatoarea iubirii, Pluto are încărcătură emoțională și sexuală, iar Mercur e chiar stăpânul Fecioarei. Conjuncția celor trei poate trezi întreaga forță a erotismului care zace în tine.

Trăirile profunde merg mână în mână cu tentația aventurii și curiozitatea noului, iar Eros are oricând pregătită o săgeată pentru tine.

A doua parte a lunii februarie 2016 este oarecum mai temperată în plan sentimental, dar poate fi colorată de reverberațiile întâmplărilor din prima parte. Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, stă până în septembrie în Fecioară, așa că receptivitatea amoroasă este oricum amplificată.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Fecioară (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Februarie 2016 este o lună productivă și cu potențial de succes.

Casa muncii Fecioarei este luminată de Soare în primele două decade, iar apoi străbătută de Mercur, începând din 14 februarie, și de Venus, începând din 17.

Soarele îți dă autonomie, autoritate și putere, Venus te ajută să te exprimi creativ și-ți asigură o atmosferă de lucru în care domnesc armonia și cooperarea, iar Mercur, pe lângă că-ți subliniază abilitățile intelectuale și îndemânarea, este însuși stăpânul casei carierei Fecioarei.

Muncești mult, dar o faci cu plăcere. Eforturile îți sunt recompensate atât prin aprecieri și recunoaștere, cât și prin binemeritate câștiguri financiare.

În februarie 2016, cheia succesului Fecioarelor în carieră este comunicarea calmă și diplomată.

În horoscopul carierei 2016 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Interesul pentru sănătate este subliniat în februarie de faptul că Soarele și Mercur (stăpânul Fecioarei) tranzitează casa sănătății Fecioarei.

Aceste tranzite astrale ar putea indica o slăbire a tonusului și ivirea unor probleme medicale, dar la fel de bine pot fi indiciul unui interes sporit pentru tratamente, diete, îngrijiri cosmetice și corporale.

Dacă apar neplăceri, poți miza pe o bună interacțiune cu doctorii și cu personalul medical.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în februarie 2016

Stăpânește-ți spiritul critic, abține-te de la replici acide și fii discret(ă)!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Fecioară ianuarie 2016

Dragoste și viața în doi

Ianuarie 2016 este o lună dinamică şi pasională pentru Fecioare, dar care le poate aduce surprize.

Casa iubirii şi a erotismului Fecioarei este în fierbere. Acolo se află de ani buni Pluto, ale cărui pasiuni clocotesc în adâncuri şi nu aşteaptă decât un semn ca să se reverse. În ianuarie 2016, Pluto primeşte întăriri: Soarele, dătătorul de energie, şi Mercur, stăpânul Fecioarei, aflat în ciclul retrogradării.

Aceste tranzite cumulate au ca rezultat intensificarea pulsiunilor sexuale și accentuarea predispoziţiilor sentimentale ale Fecioarelor şi, în consecinţă, stimularea activităţii amoroase.

Fereşte-te, însă, de complicaţii şi exagerări! Saturn (stăpânul casei erotismului Fecioarei) şi Jupiter (stăpânul casei cuplului Fecioarei) sunt în relaţie dificilă cu derutantul Neptun, situat chiar în casa cuplului Fecioarei.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Fecioarei, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Ianuarie 2016 stă sub semnul efortului intelectual şi creator.

Mercur (stăpânul Fecioarei şi al casei carierei Fecioarei) şi Soarele se află în casa inspiraţiei şi a exprimării talentelor, în timp ce Marte îți dinamizează casa minţii şi a comunicării. Atât Marte cât şi Mercur rămân în zonele respective mai mult decât de obicei, insistenţele lor reflectându-se asupra vieţii profesionale.

Se poate să redactezi o lucrare importantă, să ţii discursuri sau prelegeri, să traduci, să socoteşti, să citeşti, să înveţi sau să ai de-a face cu informaţia mult mai mult decât în vremurile obişnuite.

Tot acum sunt stimulate şi călătoriile, explorările, mişcarea şi sportul.

Luna ianuarie 2016 se anunţă intensă şi agitată pentru Fecioare, dar le poate aduce satisfacţii, inclusiv financiare.

Horoscopul lunii ianuarie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Fecioarei, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Fecioarele sunt într-o formă destul de bună în ianuarie 2016, în sensul că au multă energie şi o viziune optimistă asupra vieţii.

Este însă de dorit să te fereşti de excese şi de adicţii şi să eviţi tratamentele “după ureche” sau experimentele pe propria-ţi piele. Este recomandat să duci o viaţă ordonată şi moderată.

Dacă, totuşi, apare vreo o problemă de sănătate (ceea ce este puţin probabil), cel mai bine ar fi să consulți un medic specialist.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în ianuarie 2016

Ai grijă cum conduci şi fii atent(ă) în general în deplasări!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Fecioarei pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii februarie 2016 pentru Fecioare
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.