Horoscop lunar Fecioară

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Fecioară mai 2016

Dragoste și viața în doi

Aspectul bun pe care îl face Venus, planeta iubirii, cu Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, îți acordă șanse sporite la fericire în primele două decade ale lunii mai 2016. Iar asta, cu atât mai mult cu cât Jupiter își reia mersul direct la începutul lunii, iar Venus face și o conjuncție cu Mercur, stăpânul Fecioarei.

Este drept că Saturn încearcă să îți pună unele piedici sau poate supune relația unei încercări, dar, în ansamblu, configurațiile benefice sunt multe și puternice, așa că binele va birui.

Eventualele inconvenientele pot să fie legate de părinți, proprietăți sau locuință.

Pe de altă parte, luna mai 2016 poate contribui la lămurirea unei situații sau poate să accelereze împlinirea unui deznodământ.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe mai 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Fecioară (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Lucrurile încep să se așeze – și se așază în favoarea ta.

Ești pe un trend ascendent, în curs de a-ți pregăti succesul, ce va veni în curând. Ți se limpezesc niște obiective, se ridică niște bariere. S-ar putea să se producă un declic în materie de setare a priorităților și a scărilor de valori.

Cu Jupiter reluându-și mersul direct în zodia Fecioarei și cu conjuncția Soare-Mercur-Venus în casa a noua a Fecioarei, luna mai 2016 este foarte importantă la nivelul mentalului superior, al intelectului, instruirii, culturii și spiritualității: acestea sunt zonele în care înregistrezi progrese notabile.

Pe de altă parte, poți avea satisfacții în activități care implică străinii, străinătatea, călătoriile, legăturile la distanță.

Pe tot parcursul lunii, și banii par să tragă spre tine.

În horoscopul carierei 2016 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii mai 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În mai 2016, condiția generală a Fecioarelor este în curs de îmbunătățire, atât la nivel fizic, cât și psihologic.

Simți cum capeți mai multă putere, mai multă încredere în tine. Starea de spirit este mai veselă și mai luminoasă, iar lucrurile par mai ușor de înfăptuit.

Ultima decadă a lunii mai 2016 ar putea însă să-ți aducă presiune și stres. Este o perioadă ceva mai instabilă, așa că se recomandă prudență.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în mai 2016

Deschide-ți aripile și îndrăznește să zbori cât mai sus!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Fecioară aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

Fiindcă Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, mai stă câteva luni bune în zodia ta, dragostea, căsnicia sau omul de alături rămân și în aprilie 2016 în centrul atenției. Ai o disponibilitate afectivă amplificată, o mai mare nevoie de tandrețe și multă iubire de oferit.

Cu toate astea, lucrurile nu merg mereu bine pentru Fecioare. Se poate să nu alegi cea mai potrivită persoană, să te complaci într-o relație confuză sau să întâmpini situații potrivnice, obstructive.

În aprilie 2016 (și probabil și în luna următoare) un anume disconfort relațional poate avea legătură cu locuința, proprietățile, părinții sau familia, în general.

Aprilie este însă o perioadă tocmai bună pentru a analiza psihologia partenerului / partenerei și mecanismele fine pe baza cărora funcționează relația.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Fecioarei, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Aprilie 2016 îl aduce pe Mercur, stăpânul Fecioarei și al casei carierei Fecioarei, în casa a noua solară. Așadar, interesele perioadei gravitează în jurul studiilor, culturii și spiritualității.

Se poate să interacționezi cu mediul universitar sau de cercetare, să întreprinzi o muncă de concepție, să publici o lucrare sau să te intersectezi cu cercurile editoriale, să urmezi cursuri de perfecționare.

Activitatea profesională a Fecioarelor mai poate implica voiaje, colaborări la distanță, eventual o activitate pe internet. Legislația, filosofia, morala, etica, religia sau scările de valori îți pot marca alegerile.

În aprilie 2016 Fecioarele pot beneficia de avantaje materiale sau câștiguri suplimentare și nu este exclusă o investiție într-un bun imobiliar sau de folosință îndelungată.

Horoscopul lunii aprilie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Fecioarei, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Careul în T format de Jupiter (aflat în Fecioară), Neptun (în Pești) și tandemul Marte-Saturn (în Săgetător) îți poate crea un disconfort, pe care îl resimți mai ales sub formă de stres, presiune, oboseală, dificultății de concentrare și coordonare.

În primele două decade din aprilie 2016 ai tendința să-îți faci tot felul de griji, mai mult sau mai puțin întemeiate. Ai nevoie de relaxare.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în aprilie 2016

Stabilește-ți prioritățile, focalizează-te pe ceea ce este esențial și nu te pierde în detalii!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Fecioarei pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii mai 2016 pentru Fecioare
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.