Horoscop lunar Fecioară

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Fecioară iunie 2016

Dragoste și viața în doi

În iunie 2016, astrele continuă să fie generoase cu viața ta afectivă. Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, rămâne pe poziții în Fecioară, iar Venus, planeta iubirii, este foarte bine situată.

În prima parte a lunii, Venus se află în casa a zecea a Fecioarei, unul dintre cele mai puternice plasamente posibile, care-i conferă o forță suplimentară și care poate să lege cumva relațiile Fecioarelor de carieră și succes.

După 17 iunie 2016, Venus se află în casa a unsprezecea a Fecioarei, o casă norocoasă. În plus, Venus formează un aspect armonios cu Jupiter. Prin urmare, apar oportunități amoroase, socializarea oferă noi ocazii de înflorire a relațiilor, iar în cuplu domnesc tandrețea, armonia și optimismul.

Perioada e favorabilă planurilor de viitor.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Fecioară (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Nici că se poate afla în tot anul 2016 o lună mai bună pentru succes!

Pe fundalul deja predispus către oportunități, pe care ți-l asigură Jupiter între august 2015 și septembrie 2016, luna iunie 2016 apare ca un spot luminos de șansă. Acest spot este branșat la energia planetelor ce traversează casa carierei Fecioarei: Soarele, care radiază forță și autoritate (până pe 20 iunie, inclusiv), Venus, aducătoarea de favoruri și bune relații (până pe 17 iunie) și Mercur, marele responsabil cu ideile și comunicarea, care, în plus, este și stăpânul casei carierei Fecioarei (după 13 iunie).

Partea a doua a lunii iunie 2016 este foarte favorabilă Fecioarelor sub aspectul popularității și al susținerii din partea celorlalți.

Toate atrag reușita, iar reușita atrage după sine banii, mai ales în a doua parte a intervalului.

În horoscopul carierei 2016 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În principiu, în iunie 2016 te bucuri de o formă bună.

Totuși, opoziția pe care o face Mercur, stăpânul Fecioarei, cu Saturn, stăpânul casei bolilor Fecioarei, ar putea să-ți aducă unele probleme de sănătate în săptămâna a treia a lunii.

În general, luna iunie 2016 este foarte dinamică, dar destul de tensionată și stresantă, iar presiunea acumulată nu-ți face bine.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în iunie 2016

Ai mare grijă în deplasare și la manevrarea obiectelor și substanțelor cu potențial periculos!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Fecioară mai 2016

Dragoste și viața în doi

Aspectul bun pe care îl face Venus, planeta iubirii, cu Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, îți acordă șanse sporite la fericire în primele două decade ale lunii mai 2016. Iar asta, cu atât mai mult cu cât Jupiter își reia mersul direct la începutul lunii, iar Venus face și o conjuncție cu Mercur, stăpânul Fecioarei.

Este drept că Saturn încearcă să îți pună unele piedici sau poate supune relația unei încercări, dar, în ansamblu, configurațiile benefice sunt multe și puternice, așa că binele va birui.

Eventualele inconvenientele pot să fie legate de părinți, proprietăți sau locuință.

Pe de altă parte, luna mai 2016 poate contribui la lămurirea unei situații sau poate să accelereze împlinirea unui deznodământ.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Fecioarei, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Lucrurile încep să se așeze – și se așază în favoarea ta.

Ești pe un trend ascendent, în curs de a-ți pregăti succesul, ce va veni în curând. Ți se limpezesc niște obiective, se ridică niște bariere. S-ar putea să se producă un declic în materie de setare a priorităților și a scărilor de valori.

Cu Jupiter reluându-și mersul direct în zodia Fecioarei și cu conjuncția Soare-Mercur-Venus în casa a noua a Fecioarei, luna mai 2016 este foarte importantă la nivelul mentalului superior, al intelectului, instruirii, culturii și spiritualității: acestea sunt zonele în care înregistrezi progrese notabile.

Pe de altă parte, poți avea satisfacții în activități care implică străinii, străinătatea, călătoriile, legăturile la distanță.

Pe tot parcursul lunii, și banii par să tragă spre tine.

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Fecioarei, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În mai 2016, condiția generală a Fecioarelor este în curs de îmbunătățire, atât la nivel fizic, cât și psihologic.

Simți cum capeți mai multă putere, mai multă încredere în tine. Starea de spirit este mai veselă și mai luminoasă, iar lucrurile par mai ușor de înfăptuit.

Ultima decadă a lunii mai 2016 ar putea însă să-ți aducă presiune și stres. Este o perioadă ceva mai instabilă, așa că se recomandă prudență.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în mai 2016

Deschide-ți aripile și îndrăznește să zbori cât mai sus!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Fecioarei pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Fecioare
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.