Horoscop lunar Gemeni

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Gemeni iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Complicat, dar mai bine decât în lunile precedente.

Saturn se află de o vreme în casa relațiilor Gemenilor și va mai sta acolo un an și ceva, cu toate manifestările lui limitative, sobre, frustrante sau, pur și simplu, anoste.

Prezența lui Saturn în casa relațiilor te avantajează dacă-ți faci strategii relaționale pe termen lung, dacă te însoțești cu cineva mult mai în vârstă sau mult mai tânăr decât tine ori cu un Capricorn sau cu o persoană care are în harta natală puternice influențe saturniene. Altfel, merge mai greu.

În iulie 2016, însă, după data de 12, aspectele bune pe care le vor face pe rând Mercur, Venus și Soarele cu Saturn, pot aduce Gemenilor o împlinire sentimentală sau o reușită a cuplului, în care comunicarea și/sau drumurile au un rol important.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iulie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Deși solicitantă și stresantă, în iulie 2016 munca intră pe făgașul eficienței și al profitabilității. Marte străbate casa muncii Gemenilor în mers direct și hotărât, aducând o mobilizare exemplară, multă energie, inițiativă și acțiune.

Ai parte de un volum mare de lucru, de termene scurte, urgențe, provocări și diverse mici incidente, dar Marte este foarte bine susținut de celelalte planete, așa că face treabă bună.

Munca va fi și bine plătită, fiindcă așa predispun trigoanele pe care le formează Marte cu Mercur, Venus și Soarele, aflați în tranzit prin casa banilor Gemenilor. Aceste multiple tranzite prin casa banilor anunță, de altfel, o lună foarte activă financiar, în care cresc veniturile dar ai și fel de fel de idei de investiții, achiziții sau alte modalități de a cheltui.

În horoscopul carierei 2016 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iulie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Pentru Gemeni, luna iulie 2016 se anunță dinamică în planul sănătății. Se poate solda cu inițiative medicale menite să pună la punct anumite probleme, cu mici intervenții stomatologice sau chirurgicale necesare, cu luarea unor măsuri privind stilul sau igiena de viață etc.

Pe de altă parte, se recomandă prudență, fiindcă există un risc de răniri, accidentări, manifestări acute sau dureroase.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în iulie 2016

Comunică, mișcă-te mult, fă cunoștință cu oameni noi, descoperă locuri noi!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Gemeni iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Luna iunie 2016 este pentru Gemeni mult mai bună decât lunile anterioare. Situația a început sa se amelioreze încă din ultima săptămână a lunii trecute, când s-au petrecut două lucruri importante: războinicul Marte a ieșit din casa cuplului Gemenilor (nu te grăbi să jubilezi, va reveni în august!), iar Venus, planeta iubirii, a întrat în Gemeni.

Plecarea lui Marte din casa cuplului Gemenilor detensionează mult atmosfera din viața sentimentală. Sosirea lui Venus în Gemeni îți aduce o disponibilitatea amoroasă mărită, mai mult sex-appeal și șansă în dragoste sau în căsnicie. Venus rămâne în Gemeni până pe 17 iunie 2016, așa că ar fi bine să profiți cât mai mult de grațiile ei.

Partea a doua a lunii iunie 2016 este benefică și ea, dar preponderent pentru cămin și pentru aspectele financiare ale relației.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Gemenilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Iunie 2016 aduce o ameliorare vizibilă a relațiilor de lucru ale Gemenilor (colaborări, asocieri), sau măcar o relaxare a lor.

Apoi, prezența lui Venus în Gemeni conduce, în prima jumătate a lunii, la o mai mare ușurință de a socializa, care se poate solda cu noi contracte sau alianțe.

Partea a doua a lunii iunie 2016 este favorabilă câștigurilor și îți poate aduce unele avantaje materiale. Crește, însă, și pofta de a cheltui pe lucruri plăcute dar lipsite de utilitate.

În general, iunie 2016 este o lună de succes și realizări pentru Gemeni. La acestea contribuie prezența în Gemeni a Soarelui (până pe 20 iunie) și a lui Mercur, care este chiar stăpânul Gemenilor (între 13 și 30 iunie). Dar este o lună în care muncești din greu și nu toate merg mereu conform planului.

Horoscopul lunii iunie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Gemenilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

La prima vedere, Gemenii par a fi în formă în iunie 2016.

Trecerea prin Gemeni a Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur îți conferă multă energie și vioiciune, în paralel cu o solidă stare de optimism și încredere în propriile capacități.

Totuși, în casa sănătății Gemenilor se află Marte retrograd, ceea ce înseamnă că trebuie să fii cu ochii în patru, fiindcă pericolele pot apărea oricând. Este recomandat să te îngrijești și să nu-ți asumi riscuri.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în iunie 2016

Planifică-ți cu atenție timpul și nu te supraaglomera!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Gemenilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iulie 2016 pentru Gemeni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.