Horoscop lunar Gemeni

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Gemeni august 2016

Dragoste și viața în doi

August 2016 este o lună complexă, care comportă anumite riscuri în viața relațională a Gemenilor. Rămâne de văzut dacă acestea se vor manifesta în colaborări, în prietenie sau în cuplu.

Aflat în casa relațiilor Gemenilor, Saturn face lucrurile mai dificile, mai serioase sau mai complicate – iar asta, încă din 2015. Saturn nu este nici vesel, nici generos. În august 2016, i se alătură Marte, care este supranumit "Micul Malefic" și considerat ca aducător de necazuri, dispute și chiar despărțiri.

Ai mai avut de-a face cu această configurație în martie-aprilie-mai. Acum este ca și când ai trage linie și ai aduna. Este vremea concluziilor, a deciziilor, a acțiunii. Ferește-te, însă, pe cât posibil, de reacțiile impulsive sau pripite!

Altfel, Venus spune că afecțiunea și căldura Gemenilor par să se centreze în jurul familiei și al căminului.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe august 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Prima grijă a Gemenilor în august 2016 este legată de colaborări, parteneriate și contracte. Este o zonă dură, cu posibile evenimente sau conjuncturi greu de digerat.

Te poți lovi de inflexibilitatea sau reaua-voință a celorlalți sau poți avea tu accese de rigiditate, suspiciune sau necordialitate. Nu este exclus să te debarasezi de o asociere care ți-a creat mult disconfort.

În august 2016 sunt privilegiate, însă, activitățile intelectuale ale Gemenilor, precum și activitățile care presupun comunicare, deplasări sau îndemânare.

Proprietățile imobiliare, căminul, sediul etc. îți solicită atenția și pot fi sursă de împliniri. Familia te susține sau îți dă o mână de ajutor.

În plan financiar nu stai rău în august 2016 și poți avea succes în investițiile pe termen lung.

În horoscopul carierei 2016 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii august 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Aspectele adverse pe care le formează Marte și Saturn cu Soarele tău natal din Gemeni, pot avea în august 2016 efecte nedorite inclusiv asupra sănătății. Asta, cu atât mai mult cu cât Marte este stăpânul casei bolilor Gemenilor.

În principiu, este de dorit să eviți circumstanțele cu potențial violent sau conflictual, să te ferești de stres și să te îngrijești atent, mai ales dacă suferi de anumite afecțiuni.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în august 2016

Relaxează-te și, pe cât posibil, tratează-i pe ceilalți cu îngăduință!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Gemeni iulie 2016

Dragoste și viața în doi

Complicat, dar mai bine decât în lunile precedente.

Saturn se află de o vreme în casa relațiilor Gemenilor și va mai sta acolo un an și ceva, cu toate manifestările lui limitative, sobre, frustrante sau, pur și simplu, anoste.

Prezența lui Saturn în casa relațiilor te avantajează dacă-ți faci strategii relaționale pe termen lung, dacă te însoțești cu cineva mult mai în vârstă sau mult mai tânăr decât tine ori cu un Capricorn sau cu o persoană care are în harta natală puternice influențe saturniene. Altfel, merge mai greu.

În iulie 2016, însă, după data de 12, aspectele bune pe care le vor face pe rând Mercur, Venus și Soarele cu Saturn, pot aduce Gemenilor o împlinire sentimentală sau o reușită a cuplului, în care comunicarea și/sau drumurile au un rol important.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Gemenilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Deși solicitantă și stresantă, în iulie 2016 munca intră pe făgașul eficienței și al profitabilității. Marte străbate casa muncii Gemenilor în mers direct și hotărât, aducând o mobilizare exemplară, multă energie, inițiativă și acțiune.

Ai parte de un volum mare de lucru, de termene scurte, urgențe, provocări și diverse mici incidente, dar Marte este foarte bine susținut de celelalte planete, așa că face treabă bună.

Munca va fi și bine plătită, fiindcă așa predispun trigoanele pe care le formează Marte cu Mercur, Venus și Soarele, aflați în tranzit prin casa banilor Gemenilor. Aceste multiple tranzite prin casa banilor anunță, de altfel, o lună foarte activă financiar, în care cresc veniturile dar ai și fel de fel de idei de investiții, achiziții sau alte modalități de a cheltui.

Horoscopul lunii iulie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Gemenilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Pentru Gemeni, luna iulie 2016 se anunță dinamică în planul sănătății. Se poate solda cu inițiative medicale menite să pună la punct anumite probleme, cu mici intervenții stomatologice sau chirurgicale necesare, cu luarea unor măsuri privind stilul sau igiena de viață etc.

Pe de altă parte, se recomandă prudență, fiindcă există un risc de răniri, accidentări, manifestări acute sau dureroase.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în iulie 2016

Comunică, mișcă-te mult, fă cunoștință cu oameni noi, descoperă locuri noi!

eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Gemenilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii august 2016 pentru Gemeni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.