Horoscop lunar Gemeni

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Dragoste și viața în doi

În prima parte a lunii februarie 2016 Gemenii sunt ceva mai reticenți în relații. Au nevoie de dovezi suplimentare de dragoste și li se pare că celălalt nu este suficient de prezent, de atent, de înțelegător. Pot ajunge chiar să facă scenarii sumbre, care n-au nicio legătură cu realitatea.

Pe de altă parte, aceasta perioadă analitică poate fi potrivită pentru a descifra subtilitățile psihologice ale celuilalt.

De la jumătatea lunii, însă, începi să te relaxezi. Intri într-o altă etapă, mult mai cooperantă și comunicativă, favorabilă mai ales pentru relațiile bazate pe nevoia de cunoaștere, expansiune și evoluție.

Pe tot parcursul lunii februarie 2016 călătoriile, studiile, cultura și spiritualitatea sunt pârghii prețioase, care stimulează viața relațională a Gemenilor.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Cu Marte în casa muncii Gemenilor, în februarie este rost de agitație și stres.

Ai inițiativă și energie, te mobilizezi și reușești să dai un randament mai bun. Pe de altă parte, există posibilitatea să apară situații critice, urgențe sau complicații.

În cazuri extreme, Marte poate produce conflicte sau accidente de muncă. Așadar, ia-ți măsurile de prevedere necesare!

Pentru a întrebuința în mod optim energia conferită de Marte și pentru a te descurca onorabil prin noianul de responsabilități și obligații ale lunii februarie 2016, este de dorit urmezi o planificare riguroasă și să-ți impui o disciplină de fier.

Colaborările și asocierile Gemenilor trec printr-o fază ușor mai relaxată decât în lunile trecute și pot aduce mai multe beneficii materiale, mai ales în prima parte a lunii.

În horoscopul carierei 2016 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În februarie 2016 și în lunile ce urmează, sănătatea Gemenilor este un sector delicat, care trebuie monitorizat cu atenție.

Marte se află în casa bolilor Gemenilor, poziție care se poate solda cu afecțiuni acute sau dureroase, infecții, inflamații, sângerări, răniri, accidentări sau operații.

Energia de tip marțian poate fi folosită, însă, și în mod constructiv, pentru investigații și intervenții medicale care cer mobilizare sau curaj.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în februarie 2016

Fă o mică investiție pentru confortul sau estetica locuinței!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Gemeni ianuarie 2016

Dragoste și viața în doi

Până pe 23 ianuarie 2016, Venus se află în casa cuplului Gemenilor. Venus este planeta iubirii, a şansei şi a armoniei şi, teoretic, ar trebui să îţi aducă clipe fericite şi împliniri. Şi este posibil să o facă.

În același timp, Venus formează aspecte distonante cu Saturn, Jupiter şi Neptun. Prin urmare, configurația poate avea un dublu efect.

Pe de o parte, este scoasă în evidenţă nevoia ta de dragoste şi tandreţe şi este subliniată importanţa vieţii relaţionale. Pe de altă parte, pot apărea momente de confuzie sau de exagerare, blocaje, frustrări sau întâmplări care să forţeze conştientizarea unei situaţii neadecvate şi luarea unor decizii pentru reglarea acesteia.

Lucrurile se cer tratate într-o manieră sobră, lucidă şi practică.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Gemenilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Intrarea lui Marte pe 3 ianuarie 2016 în casa muncii Gemenilor marchează începutul unei perioade foarte aglomerate sau stresante.

Din ianuarie până în septembrie 2016, viaţa ta profesională se poate întrepătrunde cu cea relaţională, iar contractele şi colaborările ar putea trece prin momente de stimulare sau de răscruce. În general, pregăteşte-te să faci faţă unui volum mare de muncă, unor situaţii de urgenţă şi poate chiar unor crize în relaţiile cu partenerii de lucru.

Pe de altă parte, Gemenii se bucură de o energie şi o motivare care pot contribui la creşterea eficienţei, la soluţionarea unor probleme şi chiar la atingerea unor obiective profesionale care au de-a face cu un ideal sau cu un talent.

Ianuarie 2016 este foarte activ în plan financiar, dar este recomandat să ai mare grijă cum îţi gestionezi banii.

Horoscopul lunii ianuarie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Gemenilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

Intrarea lui Marte în Scorpion pe 3 ianuarie 2016 ar trebui considerată ca un avertisment că este nevoie să te îngrijeşti cu atenţie şi să îţi tratezi cu toată seriozitatea orice problemă de sănătate. Iar asta timp de luni bune de aici încolo.

În plus, luna ianuarie poate fi problematică şi fiindcă stăpânul Gemenilor, Mercur, este retrograd într-o casă neprietenoasă.

Aşadar, atenție!

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în ianuarie 2016

Abţine-te de la decizii financiare majore între 5 şi 25 ianuarie 2016! Dacă, totuși, o astfel de decizie e inevitabilă, este recomandat să o cântăreşti cu cea mai mare grijă.

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Gemenilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii februarie 2016 pentru Gemeni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.