Horoscop lunar Gemeni

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Gemeni mai 2016

Dragoste și viața în doi

E destul de complicat... Cu Marte retrograd și cu Saturn în casa relațiilor Gemenilor, luna mai 2016 nu stă sub cele mai fericite auspicii.

Pot să apară dificultăți în interiorul relației, sau relația să treacă prin momente dificile din motive exterioare. Sau poate că perechea întâmpină unele încercări.

Totuși, lucrurile nu sunt atât de rele cum ar părea. Până la urmă, se aranjează.

Jupiter, stăpânul casei cuplului Gemenilor, primește un sprijin serios de la Soare, care îl întărește, de la Venus, planeta dragostei și a armoniei, și de la Mercur, stăpânul Gemenilor, care face o conjuncție cu aceeași binevoitoare Venus, indiciu de șansă sentimentală.

Lucrurile ar putea deveni și mai interesante spre finele luni, fiindcă pe 24 mai 2016 Venus intră în Gemeni.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe mai 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Luna mai 2016, cel puțin în primele două decade, pare să fie mai degrabă o lună de sedimentări, germinare și aranjamente în spatele scenei. Se pregătește ceva și se pregătește bine. Spectacolul va începe probabil după 20 mai 2016, odată cu intrarea Soarelui în Gemeni.

Dar și până atunci este posibil să ai satisfacții, însă cumva într-un registru mai discret sau mai privat. De exemplu, sunt posibile realizări frumoase în domeniul creativ, dar și în cel imobiliar, casnic și chiar financiar.

Este o perioadă promițătoare pentru investiții în sedii, locuințe, terenuri, mai ales dacă este vorba despre amenajări sau renovări.

Familia poate fi de un real sprijin.

Punctul sensibil sunt colaborările. Ai grijă!

În horoscopul carierei 2016 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii mai 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În luna mai 2016 nu ești într-o formă prea bună. Mercur, stăpânul Gemenilor, este slăbit de retrogradare și de poziționarea dificilă în a douăsprezecea casă solară, în timp ce Marte, stăpânul casei bolilor Gemenilor, este într-o configurație destul de amenințătoare.

Afecțiuni neștiute pot ieși la iveală, cele știute te pot necăji mai tare. În plus, există un risc de agresiune, răniri și accidentări.

Este recomandat să te menajezi, să te tratezi și să nu te expui pericolelor.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în mai 2016

Poartă-te cu tact cu ceilalți și aplanează conflictele imediat ce apar!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Gemeni aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

În aprilie 2016 viața sentimentală rămâne un domeniu sensibil pentru Gemeni.

Saturn și Marte se află în casa cuplului Gemenilor și niciunul nu este recunoscut pentru bunăvoință. Dimpotrivă, Saturn aduce adesea răceală, îndepărtare, rigiditate, blocaj sau obstacole, iar Marte aduce tensiuni, provocări, stres și chiar conflicte.

Combinația Saturn-Marte este defavorabilă armoniei dintre parteneri și pune la încercare trăinicia legăturii Gemenilor. În unele cazuri, cuplul ar putea să se confrunte cu necazuri care vin din exterior sau să lupte cu responsabilități comune cărora le face față cu greu. În alte cazuri, partenerul/partenera Gemenilor ar putea trece printr-o situație dificilă...

Tot ce poți face în aceste condiții este să-ți păstrezi cumpătul și diplomația, să fii înțelegător cu omul de alături, să detensionezi cât mai repede situațiile încordate.

Prietenii, protectorii și anturajul îți pot fi de ajutor.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Gemenilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Aprilie 2016 este o lună dificilă pentru Gemeni în ceea ce privește colaborările, contractele și relațiile cu clienții, concurența, rivalitățile sau procesele. În legătură cu oricare dintre acestea se recomandă răbdare, tact și precauție.

Potențialul negativ ar putea fi “dezamorsat” în bună măsură printr-o acțiune hotărâtă, derulată în baza unei strategii bine întocmite. Din fericire, nu ești nevoit să lupți chiar singur(ă). Dacă știi la ce ușă să bați, poți găsi sprijin și protecție la nevoie.

În aprilie 2016 Gemenii se bucură de popularitate, iar implicarea în activități de grup sau în munca legată de organizații (asociații, fundații, cluburi, partide etc.) le poate aduce succes și satisfacții.

Sunt favorizate și îndeletnicirile secrete sau solitare și demersurile care au de-a face cu casa ori cu proprietățile.

Horoscopul lunii aprilie 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Gemenilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În aprilie 2016, Soarele natal al Gemenilor este atacat frontal de Marte și Saturn, iar Marte, stăpânul casei bolilor Gemenilor, este în prag de retrogradare și, din 17 aprilie, chiar retrogradează. În plus, Mercur, stăpânul Gemenilor, se află în casa a douăsprezecea solară. Prin urmare, luna aprilie 2016 nu se anunță prea bună în ceea ce privește vitalitatea și moralul Gemenilor. Ceva amenință să scârțâie – fie fizic, fie psihic.

Ai o expunere mărită la stres, depresie, răniri, infecții, contaminări sau alte neplăceri.

Pe tot parcursul lunii aprilie, disciplina, măsura, calmul și meditația îți pot fi de mare folos.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în aprilie 2016

Continuă să fii foarte, FOARTE diplomat(ă) în relații și încercă să vezi mereu partea bună a lucrurilor!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Gemenilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii mai 2016 pentru Gemeni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.