Horoscop lunar Gemeni

Astrologie adevărată
Previziuni lunare

Horoscop Gemeni iunie 2016

Dragoste și viața în doi

Luna iunie 2016 este pentru Gemeni mult mai bună decât lunile anterioare. Situația a început sa se amelioreze încă din ultima săptămână a lunii trecute, când s-au petrecut două lucruri importante: războinicul Marte a ieșit din casa cuplului Gemenilor (nu te grăbi să jubilezi, va reveni în august!), iar Venus, planeta iubirii, a întrat în Gemeni.

Plecarea lui Marte din casa cuplului Gemenilor detensionează mult atmosfera din viața sentimentală. Sosirea lui Venus în Gemeni îți aduce o disponibilitatea amoroasă mărită, mai mult sex-appeal și șansă în dragoste sau în căsnicie. Venus rămâne în Gemeni până pe 17 iunie 2016, așa că ar fi bine să profiți cât mai mult de grațiile ei.

Partea a doua a lunii iunie 2016 este benefică și ea, dar preponderent pentru cămin și pentru aspectele financiare ale relației.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Iunie 2016 aduce o ameliorare vizibilă a relațiilor de lucru ale Gemenilor (colaborări, asocieri), sau măcar o relaxare a lor.

Apoi, prezența lui Venus în Gemeni conduce, în prima jumătate a lunii, la o mai mare ușurință de a socializa, care se poate solda cu noi contracte sau alianțe.

Partea a doua a lunii iunie 2016 este favorabilă câștigurilor și îți poate aduce unele avantaje materiale. Crește, însă, și pofta de a cheltui pe lucruri plăcute dar lipsite de utilitate.

În general, iunie 2016 este o lună de succes și realizări pentru Gemeni. La acestea contribuie prezența în Gemeni a Soarelui (până pe 20 iunie) și a lui Mercur, care este chiar stăpânul Gemenilor (între 13 și 30 iunie). Dar este o lună în care muncești din greu și nu toate merg mereu conform planului.

În horoscopul carierei 2016 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii iunie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

La prima vedere, Gemenii par a fi în formă în iunie 2016.

Trecerea prin Gemeni a Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur îți conferă multă energie și vioiciune, în paralel cu o solidă stare de optimism și încredere în propriile capacități.

Totuși, în casa sănătății Gemenilor se află Marte retrograd, ceea ce înseamnă că trebuie să fii cu ochii în patru, fiindcă pericolele pot apărea oricând. Este recomandat să te îngrijești și să nu-ți asumi riscuri.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în iunie 2016

Planifică-ți cu atenție timpul și nu te supraaglomera!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Daca iti place,
spune-le si prietenilor:

Horoscop Gemeni mai 2016

Dragoste și viața în doi

E destul de complicat... Cu Marte retrograd și cu Saturn în casa relațiilor Gemenilor, luna mai 2016 nu stă sub cele mai fericite auspicii.

Pot să apară dificultăți în interiorul relației, sau relația să treacă prin momente dificile din motive exterioare. Sau poate că perechea întâmpină unele încercări.

Totuși, lucrurile nu sunt atât de rele cum ar părea. Până la urmă, se aranjează.

Jupiter, stăpânul casei cuplului Gemenilor, primește un sprijin serios de la Soare, care îl întărește, de la Venus, planeta dragostei și a armoniei, și de la Mercur, stăpânul Gemenilor, care face o conjuncție cu aceeași binevoitoare Venus, indiciu de șansă sentimentală.

Lucrurile ar putea deveni și mai interesante spre finele luni, fiindcă pe 24 mai 2016 Venus intră în Gemeni.

Vezi și previziunile pe termen lung pentru dragostea și viața de cuplu a Gemenilor, în horoscopul 2016 pentru a avea o imagine de ansamblu. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Muncă și bani

Luna mai 2016, cel puțin în primele două decade, pare să fie mai degrabă o lună de sedimentări, germinare și aranjamente în spatele scenei. Se pregătește ceva și se pregătește bine. Spectacolul va începe probabil după 20 mai 2016, odată cu intrarea Soarelui în Gemeni.

Dar și până atunci este posibil să ai satisfacții, însă cumva într-un registru mai discret sau mai privat. De exemplu, sunt posibile realizări frumoase în domeniul creativ, dar și în cel imobiliar, casnic și chiar financiar.

Este o perioadă promițătoare pentru investiții în sedii, locuințe, terenuri, mai ales dacă este vorba despre amenajări sau renovări.

Familia poate fi de un real sprijin.

Punctul sensibil sunt colaborările. Ai grijă!

Horoscopul lunii mai 2016 cuprinde previziunile astrologice pe termen scurt și mediu. Merită să (re)citești și previziunile pe termen lung pentru cariera Gemenilor, din horoscopul anului 2016. (Pagina se deschide în fereastră nouă.)

Formă fizică și moral

În luna mai 2016 nu ești într-o formă prea bună. Mercur, stăpânul Gemenilor, este slăbit de retrogradare și de poziționarea dificilă în a douăsprezecea casă solară, în timp ce Marte, stăpânul casei bolilor Gemenilor, este într-o configurație destul de amenințătoare.

Afecțiuni neștiute pot ieși la iveală, cele știute te pot necăji mai tare. În plus, există un risc de agresiune, răniri și accidentări.

Este recomandat să te menajezi, să te tratezi și să nu te expui pericolelor.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în mai 2016

Poartă-te cu tact cu ceilalți și aplanează conflictele imediat ce apar!

Copyright © eAstrolog.ro
Astrolog: Mihaela Dicu, AAR

Horoscopul Gemenilor pentru lunile anterioare

Te interesează să citești horoscopul unei luni din trecut? Vezi arhiva horoscopului lunar eAstrolog.


Horoscopul lunii iunie 2016 pentru Gemeni
Previziuni astrologice experte pentru dragoste, carieră, sănătate.