Horoscop Leu aprilie 2013


Zodia: Leu Luna: aprilie 2013
Leu

Horoscop zodia Leu, luna aprilie 2013: Dragoste si cuplu

Pe parcursul intregii luni, Soarele (guvernatorul Leului) se afla in conjunctie cu Venus (planeta iubirii) si cu Marte (planeta dorintei). Aceasta configuratie are un mesaj clar, lipsit de echivoc: aprilie 2013 este o luna a pasiunii.

Venus iti sporeste mult farmecul personal si puterea de seductie, in timp ce Marte iti amplifica magnetismul sexual si iti impulsioneaza elanul cuceritor. Esti o bomba sexy cu efect devastator! Daca ai cumva un of la inima pentru cineva, acum este momentul sa dai atacul.

Conjuncturile cu potential amoros se indesesc, ofertele curg, iar iubirea te poate lovi in moalele capului atunci cand te astepti mai putin.

Pasiunile nascute in aprilie 2013 sunt foarte aprinse si au o forta careia nu i te poti impotrivi. Daca te indragostesti, ai tendinta de a-ti organiza intreaga viata in jurul persoanei de care te-ai indragostit. Macar pentru o vreme, pana se potoleste focul...

Viata de cuplu poate avea legatura cu voiajele sau distantele, poate cu mediul cultural sau spiritual si chiar cu cariera.

Horoscop zodia Leu, luna aprilie 2013: Cariera si bani

Aprilie 2013 este o luna in care actionezi in forta si poti avansa considerabil. "Motorul" este conjunctia Soare-Venus-Marte, care iti da forta si te impinge inainte.

Soarele, guvernatorul Leului, este incitat de catre Marte la actiune, initiativa, lupta si performanta. Soarele si Marte sunt doi ambitiosi care vor sa iasa in fata, sa se impuna, sa conduca, iar daca isi unesc fortele, sunt imbatabili si de neoprit.

Venus este responsabila cu colaborarile, bunele relatii si socializarea, ingrediente deosebit de folositoare celor care vor sa-si amelioreze statutul, pozitia.

Primele doua decade din aprilie 2013 pun accentul pe studiu, cercetare si perfectionare profesionala. In acest interval este posibil sa faci o calatorie de afaceri sau in scop educativ si pot aparea oportunitati de colaborare cu cineva de departe sau cu o institutie din strainatate.

Ultima decada din aprilie 2013 este cea in care se contureaza cel mai bine succesul, este decada onorurilor si a aplauzelor.

Financiar, apare o imbunatatire a situatiei in partea a doua a lunii aprilie 2013.

Horoscop zodia Leu, luna aprilie 2013: Forma fizica si moral

Esti in mare forma! Ai energie cat pentru doi si simti adrenalina cum iti clocoteste prin vine.

Moralul este excelent pe tot parcursul lunii aprilie 2013. Te simti pe val, iar asta iti da un optimism de nezdruncinat.

Atentie, insa! Conjunctia Soarelui cu Marte poate aduce felurite incidente, intre care infectii, inflamatii, raniri sau accidentari. Ia-o usor si nu risca!

Horoscop zodia Leu, luna aprilie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Te asteapta succesul! Trebuie doar sa-i iesi in intampinare.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Leu


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii aprilie 2013 pentru zodia Leu
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie