Horoscop Pesti aprilie 2013


Zodia: Pesti Luna: aprilie 2013
Pesti

Horoscop zodia Pesti, luna aprilie 2013: Dragoste si cuplu

Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, se afla inca in Pesti, facand ca tema relatiilor sa-ti apara mereu dinaintea ochilor.

Tranzitul lui Mercur prin zodia Pestilor ti-l apropie pe celalalt fie fizic, fie mental. Se poate sa te indragostesti, sau sa petreci mai mult timp cu perechea, sau perechea sa aiba mai multa nevoie de tine decat altadata, sau sa simti nevoia de a impartasi totul cu celalalt, de a avea initiative comune, activitati comune.

Pe de alta parte, Venus si Marte aflati in Taur (o casa cu conotatii foarte materiale), pun interesele practice inaintea celor romantice. "Ce facem?", "Cum crezi ca e mai bine?", "Unde?", "Cand?" apar mult mai des in conversatie decat "Ce frumoasa esti!" sau "Te iubesc atat de mult!".

Preocuparile financiare sunt o constanta a lunii aprilie 2013, iar viata de cuplu nu scapa influentei lor. Faceti socoteli, construiti strategii financiare, va ganditi sa investiti sau sa achizitionati ceva important si vorbiti despre asta, actionati impreuna in aceasta directie.

Ar putea fi vorba chiar despre o afacere comuna.

Horoscop zodia Pesti, luna aprilie 2013: Cariera si bani

Inainte de toate, aprilie 2013 este o luna a socotelilor, a banilor si a tranzactiilor. In casa finantelor Pestilor isi etaleaza forta nu doar Uranus, care iti face afacerile mai palpitante de vreo doi ani incoace, dar si Soarele, Marte si Venus, iar dupa 15 aprilie 2013, si Mercur.

Aceasta concentrare de energie se pune in slujba depistarii unor noi surse de venituri sau a dezvoltarii celor existente, in slujba tranzactiilor, a achizitiilor, a plasarii fondurilor sau a altor demersuri financiare.

Spiritul de afaceri se amplifica, ai un apetit crescut pentru socoteli si strategii si, mai ales, vrei actiune. Uranus, Marte si Soarele sunt planete dinamice, care detesta inactivitatea.

Chiar ar fi bine sa te implici cumva. Altfel, se poate ca tot acest tumult sa se traduca prin cheltuieli nejustificate sau cine stie ce imprudente banesti.

Ultima decada a lunii aprilie 2013 este foarte intreprinzatoare. Ai idei, te misti, discuti, pui in practica. Sunt accentuate interesele intelectuale, informarea, comunicarea si drumurile.

Horoscop zodia Pesti, luna aprilie 2013: Forma fizica si moral

Nu te afli in varf de forma energetica, dar rezisti neasteptat de bine la efort, stres si frecus.

Ai o forta interioara si un echilibru launtric care te sustin. Iar cand ai motivatie, te mobilizezi excelent.

Ultima decada din aprilie 2013 ar putea fi problematica: stapanul casei sanatatii, Soarele, face o opozitie cu Saturn. Prudenta!

Horoscop zodia Pesti, luna aprilie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Este timpul sa acorzi mai multa atentie familiei si locuintei.

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Pesti


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii aprilie 2013 pentru zodia Pesti
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Ai un site sau un blog?
Publica si tu, GRATUIT, un horoscop zilnic identic cu cel de mai jos.
Click aici!

Banner numerologie