Horoscop Rac aprilie 2013


Zodia: Rac Luna: aprilie 2013
Rac

Horoscop zodia Rac, luna aprilie 2013: Dragoste si cuplu

Climatul de fond nu pare sa se schimbe in aprilie 2013.

Amplasati in casele afectiv-relationale ale Racului, Saturn si Pluto raman pe pozitie: tanjesc dupa aceeasi perfectiune si par la fel de putin dispusi sa faca concesii. Asadar, se poate sa ai o atitudine cam rigida sau sa ai de-a face cu o pereche cu vederi rigide.

Intr-un fel sau altul, nu esti in largul tau in relatia pe care o ai, sau iti este destul de greu sa construiesti o relatie noua, daca nu ai deja. Ai vrea mai multa profunzime, mai multa implicare, mai multa seriozitate. Sansa ta este alaturi de cineva facut din acelasi aluat, care are aceleasi exigente.

Perioada actuala pare sa ascuta unele sensibilitati. Soarele, Venus si Marte fac un aspect stresant cu Pluto din casa cuplului Racului, in prima parte a lunii aprilie 2013, si cu Saturn din casa iubirii erotice, in ultima parte a lunii.

Totusi, partea a doua a lunii aprilie 2013 (mai ales ultimul decan), in ciuda caracterului stresant, mai are si momente bune. Cauta sa pui accentul pe ele si sa ignori inconvenientele!

Horoscop zodia Rac, luna aprilie 2013: Cariera si bani

Iata o luna plina si, totodata, foarte relevanta pentru cariera.

In casa statutului socio-profesional al Racului este forfota mare: aici isi fac de lucru Uranus, cel iubitor de schimbari si innoiri, Marte, cel hotarat si plin de initiativa, Soarele, cel dornic de admiratie si succes, si fermecatoarea Venus, cea atat de iscusita in relatiile sociale.

Uranus, Marte, Soarele si Venus formeaza o adevarata echipa de interventie, care se pune in slujba ta, ajutandu-te sa te afirmi, sa cuceresti redute, sa muti muntii din loc, daca este nevoie.

Este timpul sa treci la actiune, sa lupti spre a-ti infaptui obiectivele. Se dezvolta atat de multa energie in casa carierei si a pozitiei sociale a Racului, incat nu poti ramane inactiv(a).

Daca nu preiei initiativa, navalesc evenimentele peste tine si te pot coplesi. Este mai bine sa le provoci tu cursul si sa mobilizezi toata aceasta forta in directia dorita. Pluseaza, mai ales in primele doua decade din aprilie 2013!

Situatia financiara decurge din cea profesionala, iar perspectivele par sa fie promitatoare.

Horoscop zodia Rac, luna aprilie 2013: Forma fizica si moral

Incasezi, in continuare, doze masive de stres.

Ca sa faci fata cu bine acestei perioade aglomerate din aprilie 2013, este important sa-ti planifici bine timpul si sa fii foarte disciplinat(a). Nu este momentul pentru dezordine, experimente si fantezii.

Organizeaza-te astfel incat sa-ti ramana suficient timp pentru odihna si relaxare!

Horoscop zodia Rac, luna aprilie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Aplica principiul mainii de fier in manusa de catifea!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Rac


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii aprilie 2013 pentru zodia Rac
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie