Horoscop Scorpion aprilie 2013


Zodia: Scorpion Luna: aprilie 2013
Scorpion

Horoscop zodia Scorpion, luna aprilie 2013: Dragoste si cuplu

In prima jumatate a lunii aprilie 2013, aproape toata energia pasionala este investita in munca. Sau la locul de munca, sau pentru cineva de la munca (ori de la scoala, in functie de situatie).

Cumva, datoria si relatia afectiva merg mana in mana. Se poate sa te inhami impreuna cu perechea la o activitate laborioasa, ori sa fie vorba despre o distribuire a responsabilitatilor, ori ca partenerul/partenera sa te sustina in indeplinirea indatoririlor.

Partea a doua a lunii aprilie 2013 repune dragostea in drepturi. Pe 15 aprilie Venus, planeta iubirii, a armoniei si a seductiei, intra in casa cuplului Scorpionului, adica intr-o zona a horoscopului unde poate sa se desfasoare dupa voia ei.

Este posibil ca imediat dupa aceea, in perioada 15-19 aprilie 2013, Venus sa-ti aduca un eveniment romantic, ca urmare a sextilului pe care il face cu Neptun.

Oricum, disponibilitatea sentimentala sporeste, iar ocaziile amoroase pot aparea oricand. Ba inca si mai abitir in ultima decada, fiindca pe 20 aprilie 2013 in casa cuplului Scorpionului intra, plini de avant si pasiune, Soarele si Marte.

Horoscop zodia Scorpion, luna aprilie 2013: Cariera si bani

Pui mult suflet in munca. Este ca si cand ai avea de facut un lucru care te pasioneaza sau care te acapareaza complet. Investesti energie, vointa, timp. Te ambalezi, ii mobilizezi si pe altii, poate chiar ii coordonezi.

Aprilie 2013 iti pune foarte bine in evidenta talentele, dar si spiritul de initiativa, capacitatea de organizare, administrare, conducere.

In aceasta perioada poti straluci, poti aparea in lumina reflectoarelor. Eforturile iti sunt recunoscute si apreciate, ti se acorda incredere. Se poate sa ti se incredinteze sarcini speciale, pe care doar tu le poti indeplini.

Este imbucurator ca recunoasterea meritelor nu se reflecta doar in glorie si aplauze, ci si in venituri.

Nu-ti este usor, te lupti cu stresul, cu termenele limita, cu situatiile critice, uneori cu colegi carcotasi sau cu subalterni indisciplinati, dar razbati.

Partea a doua a lunii aprilie 2013 (si mai ales ultima decada) poate aduce colaborari, parteneriate, contracte, concurenta, rivalitati, poate chiar conflicte.

Horoscop zodia Scorpion, luna aprilie 2013: Forma fizica si moral

Sanatatea, ca si munca, se afla in centrul atentiei pe tot parcursul lunii aprilie 2013.

Este posibil sa te confrunti cu unele neplaceri de sanatate, dar probabilitatea inclina mai degraba spre unele actiuni voluntare cu caracter medical, cum ar fi planificarea unor demersuri stomatologice, a unei interventii chirurgicale necesare etc.

Horoscop zodia Scorpion, luna aprilie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Fereste-te de incidentele sau accidentele de munca!

eAstrolog
Mihaela Dicu, AAR


Alte pagini cu horoscop eAstrolog.ro Scorpion


Arhiva horoscopului lunar

Horoscopul lunar, actual si arhiva:Horoscopul lunii aprilie 2013 pentru zodia Scorpion
Previziuni astrologice profesioniste lunare pentru dragoste si cuplu, cariera si bani, forma fizica si moral etc.

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : 
Banner numerologie